HOROSCOP noiembrie 2013. Vezi tot ce îţi rezervă astrele

Luna noiembrie se anunta furtunoasa si nu numai din pricina vremii, ci si din punct de vedere al alinierii planetelor.Zodiacal, se anunta schimbari majore in viata fiecarui om si tocmai din cauza alinierii planetelor ce are loc luna aceasta.

01 nov. 2013, 06:21
HOROSCOP noiembrie 2013. Vezi tot ce îţi rezervă astrele

Berbec. Berbecul este o zodie de foc, iar persoanele purtatoare ale acestei zodii, sunt persoane foarte increzatoare in fortele proprii, iar luna noiembrie le poate echilibra viata personala si viata profesionala, plusand mai mult pe viata de familie.

Taur. Este posibil ca taurul, o zodie de pamant, sa aiba parte de aventura vietii lui in luna noiembrie. Are parte de cuceriri, aventuri de o noapte, petreceri pana in zori, dar ai grija la sanatate spre sfarsitul lunii.

Gemeni. Gemenii au un caracter dual, pe care atunci cand simt nevoia il folosesc in avantajul lor. Din punct de vedere sentimental, luna aceasta pare sa iti aduca multe furtuni care se lupta sa iti treaca pragul, ai grija sa inchizi bine usile si sa fi mai cumpatat in declaratii.

CITEŞTE ŞI: Cum stai cu banii în luna noiembrie

Rac. Racul va lega foarte multe prietenii in luna aceasta. Ai grija la consumul excesiv de alcool, caci este posibil ca aceste prietenii sa fie o enigma pentru tine atunci cand te vei trezi din betie. Pe partea sentimentala nu stai prea bine, tocmai pentru ca iti place prea mult viata de noapte.

Leu. Viata leului pare ca se aseaza luna aceasta. A avut parte de actiune tot anul, mai mult mai mai putin placuta. Totusi, in luna noiembrie, apele leului par ca se linistesc si se limpezesc pe toate planurile. Spre mijlocul lunii te poti lovi de o raceala de toata frumusetea, mai multa atentie la sanatate nu ar strica.

Fecioara. Octombrie a fost luna loviturilor sub centura pentru tine. Luna aceasta pare ca toate ranile deschise in aceasta perioada, se inchid, iar cicatricile vor fi marcate de zambete. Viata este ca un curcubeu pentru tine, tu alegi culoarea potrivita.

VEZI ŞI: Cum stai cu dragostea în luna noiembrie

Balanta. Ziua ta numai ce a trecut, luna in care te-ai simtit cel mai in apele tale se duce in larg, iar luna noiembrie nu vine cu vesti bune pentru tine. Te-ai culcat pe o ureche in afaceri si uite ca in aceasta perioada resimti esecul, in dragoste este posibil sa intalnesti pe cineva luna aceasta, dar tine de tine cum gestionezi situatia.

Scorpion. Esti in luna ta, insa nu si in apele tale. Ar putea parea ca pentru tine luna aceasta este o luna a succesului, iata ca nu este asa. Nu te vei simti ok nici de ziua ta si nici pe plan material. Totusi ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa se intample.

Sagetator. Iti plac spatiile deschise, iubesti natura, iti plac aventurile, animalele, iubesti viata. Ai grija totusi ca drumetiile iti pot da batai de cap in luna noiembrie, o ninsoare pe neasteptate te poate prinde in aventura vietii tale. Fii precaut!

Citeste mai mult pe lyla.ro