HOROSCOP NOIEMBRIE 2017: Cele mai ghinioniste zodii ale lunii

Previziunile astrale pentru luna noiembrie nu sunt tocmai pozitive pentru toate zodiile. Unii nativi sunt mai dezavantajați pe plan sentimental, alții ar putea întâmpina probleme de sănătate sau trebuie să fie prudenți cu finanțele. Din fericire, lucrurile vor intra pe un făgaș normal spre sfârșitul lunii.

03 nov. 2017, 04:54
HOROSCOP NOIEMBRIE 2017: Cele mai ghinioniste zodii ale lunii

Zodiile mai puțin norocoase

Berbec

Evenimente noi sau situații mai puțin obișnuite te vor forța să îți schimbi planurile pentru această lună! Ai nevoie de o atitudine nouă și de o altă perspectivă asupra muncii tale. Din 20 noiembrie, Marte te provoacă să faci o alegere dificilă și nu este exclus să fii nevoită să îți schimbi locul de muncă.

Săgetător

Unele lucruri trebuie să rămână în trecut, iar astrele îți vor da o lecție importantă despre renunțare și acceptarea compromisurilor. Numai așa vei reuși să mergi mai departe, fără regrete și fără pierderi. Nu te mai gândi la dragostea pierdută, pentru că niciodată nu va mai fi la fel între voi doi, se arată în horoscopul lunii noiembrie.

Pești

Venus pare să fie zgârcită cu zodia ta chiar de la începutul lunii. Speranțele tale de a-ți îmbunătăți câștigurile sunt greu de realizat. Vor veni câteva zile tensionate și este posibil să suferi o pierdere pentru care nu erai pregătită. Clipele frumoase sunt păstrate pentru luna decembrie, când astrele pregătesc daruri.