Horoscop noiembrie 2018. Vibraţia lunii noiembrie. Descoperă semnificaţiile acestei luni

Horoscop noiembrie 2018. Află ce semnificații are luna noiembrie și care este vibrația acestei luni. Profită de aspectele astrale favorabile și află ce evenimente încărcate negativ trebuie să eviți.

25 oct. 2018, 13:21
Horoscop noiembrie 2018. Vibraţia lunii noiembrie. Descoperă semnificaţiile acestei luni

Luna noiembrie, deși cu un număr de conjuncturi astrale aproape egal cu al lunii anterioare, animă mai multe forțe în jurul nostru, oferindu-ne o paletă largă de evenimente cosmice importante: o retrogradare, ingresuri claie peste grămadă, dar și trecerea lui Jupiter în domiciliul său diurn, scrie a1.ro. Dar haideți să urmărim pe larg cum ne tratează ultima lună de toamnă și la ce ne așteptăm de la ea.

Citeşte şi HOROSCOP. Zodiile care vor avea un Halloween de coşmar. Nu le merge nimic bine!

Semnificația lunii noiembrie 2018

Întreaga vibrație a lunii noiembrie ne va ghida să ne ridicăm la niveluri înalte și să ne simțim din ce în ce mai conectați cu scopul nostru. Ne putem descoperi din ce în ce mai mult calitățile de co-creatori. Putem folosi energia lunii noiembrie, pentru a crea de pe niveluri mai conștiente ceea ce ne dorim.

Putem să folosim această energie pentru a ne conecta mai mult cu frecvențele iubirii, abundenței, recunoștinței. Tot ceea ce trebuie să facem este să ne focalizăm atenția pe ceea ce vrem, mai degrabă decât pe ceea ce nu vrem.

Vibrația lunii noiembrie
Pentru că 2018 este un an de frecvență 11. Energia lunii noiembrie deschide ușa manifestării intențiilor pe toate planurile.

Pentru că este luna a 11-a și în numerologie 11 reprezintă frecvența sacră a creativității, a unității și a conștiinței înalte.

Să analizăm semnificația lui 1, pentru a înțelege de ce 11 este un număr sacru:

1 reprezintă unitatea. Suntem conectați și suntem toți unul, iar energia numărului unu ne amintește de acest lucru. Reprezintă începuturile noi și procesul creativ care se dezvăluie pe masură ce facem un pas într-o direcție nouă.

11 este un număr puternic pentru că amplifică energia lui 1. Această energie devine și mai puternică, când avem 111 sau 1111.

11, 111 și 1111 semnifică unitate și conexiune. Reprezintă trezirea la întreg și creșterea a gradului de conștientizare înspre stări ridicate de conștiență.

11, 111 și 1111 sunt numere conectate cu tărâmurile divine, semnificând faptul că îngerii și ghizii tăi te sprijină.

Când vezi aceste numere, este și un semn că te îndrepți în direcția potrivită și ești aliniat cu locul unde ești menit să te duci.