HOROSCOP NOIEMBRIE 2018: Ce zodii au noroc cu carul, pe cine ajung din urmă restanţele din tot anul. PREVIZIUNI COMPLETE

HOROSCOP NOIEMBRIE 2018: Horoscopul lunar îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Un horoscop al lunii noiembrie 2018 care îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. 

30 oct. 2018, 08:53
HOROSCOP NOIEMBRIE 2018: Ce zodii au noroc cu carul, pe cine ajung din urmă restanţele din tot anul. PREVIZIUNI COMPLETE

Horoscop noiembrie 2018, zodia Berbec

Această perioadă poate fi dificilă pentru nativi, mai ales că va fi asociată cu transformarea spirituală. Poate că în prima jumătate a lunii noiembrie influența favorabilă a astrelor vă va ajuta la atenuarea unor situații neplăcute ce pot apărea în jurul vostru.  Cel mai probabil, va trebui să plătiți datorii, să vă ocupați mai mult de străini decât de problemele voastre. Cu toate acestea, veți putea să demonstrați cu succes talentele pe care bine le cunoașteți, să vă aratați independența creativă.

Horoscop lunar Berbec: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani 

Această perioadă poate deveni, de asemenea, foarte importantă în comunicarea cu copiii și în dezvoltarea abilităților acestora. 
Cea de-a doua jumătate a lunii se va dovedi a fi străbătută de energii dizarmonice, care pot aduce dezacorduri grave în relațiile cu partenerii, probleme cu legea ori chiar pierderi monetare. Mulți dintre voi o să fiți predispuși la acțiuni eronate și la decizii rapide, care pot extinde discordiile cu lumea exterioară și în relațiile cu cei dragi. Acționați rațional, stăpânindu-vă emoțiile!

Horoscop noiembrie 2018, zodia Taur

Urmează o perioadă destul de dinamică dar inconsistentă. Dacă în prima jumătate a lunii se pot dezvolta relații fructuoase, în a doua jumătate, relațiile pot deveni o sursă de probleme și dificultăți. 

Horoscop lunar Taur: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Deci, până în 15 noiembrie, este important ca voi să vă direcționați energia spre muncă. Altfel, riscați să pierdeți energia și puterea, să vă agățați de toate și să nu duceți nimic până la capăt. În schimb, sunt zile prielnice măririi de venituri prin proiecte comune cu parteneri. Sunteți înclinați să cheltuiți mai mult decât de obicei, mai ales atunci când este vorba de cei dragi. Probabil costurile devin semnificative pe divertisment, cadouri și surprize.
 În a doua jumătate a lunii, soarta nu poate fi schimbată în întregime în mod favorabil, lucru care afectează situația, afectează încrederea în sine, ambiția și relațiile cu ceilalți. Poziția financiară poate deveni instabilă, pot exista cheltuieli neplanificate sau pierderi, ori invidioșii vă pun bețe în roate. Nu investiți riscant așadar! Iar dacă veți găsi noi modalități de câștig, să fie secretul vostru ăsta!

Horoscop noiembrie 2018, zodia Gemeni

Vine o perioadă mixtă pentru voi și chiar dacă veți simți o lipsă de vlagă, tendințele favorabile vor contribui la progres reușit în carieră, în scopuri spirituale și creative. 

Horoscop lunar Gemeni: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Prima jumătate a lunii va fi pozitivă pentru orice activitate colectivă, pentru carieră, afirmarea creativității, precum și pentru a vă satisface setea de călătorie. Unele native ar putea fi interesate de oferte de la parteneri străini, astfel încât să poată merge la muncă într-o altă țară, să-și găsească locul și să iubească acolo.
A doua jumătate a lunii va fi mai intensă și mai plină de probleme, de  conflicte, unele chiar serioase, de instabilitate financiară. Inconsistența cheltuielilor și a dorințelor poate duce la pierderi, la fraudă și înșelătorii, în special din cauza frivolității.
În schimb, noiembrie este ideal pentru a aduce ordine în casă. Începeți cu o curățenie generală, studiați detaliile a ce vă înconjoară, căci observația voastră vă va ajuta să identificați deficiențele organizării spațiului din apartament, din casă și curte.

Horoscop săptămânal 22-28 octombrie 2018. Berbecii trebuie să fie calmi

Horoscop noiembrie 2018, zodia Rac

Prima jumătate a lunii noiembrie este o perioadă favorabilă pentru voi, cu zile pline de putere și energie, cu reacții fermecătoare și generoase din partea voastră. 

Horoscop lunar Rac: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Activitatea creativă și preocupările de viața intimă vor fi active, în creștere, astfel încât acestea se vor afla în centrul evenimentelor, închizându-vă ușile personale celorlalți din jur. 

Nativii vor fi capabili să conducă cu succes negocieri, să găsească sponsori, asistenți și să fie inspirați ideologic în proiecte și situații noi.
Pentru mulți, aceasta este o perioadă va fi una de realizare a planurilor, a ideilor creative, de dezvoltare a talentelor și de autoafirmare. 
Dar a doua jumătate a lunii va fi mai complicată și mai agresivă, deoarece trebuie să vă apărați credințele, ideile și interesele. În plus, nu este exclus să ajungeți în postura de a vă confrunta cu consecințele deciziilor voastre neadecvate. Vin evenimente care vă vor face în forță să coborâți din cer cu picioarele pe pământ. Ceva nu poate înainta așa cum a fost planificat și e necesară o reevaluare a puterii voastre. Levitația poate da rezultate negative.

Horoscop noiembrie 2018, zodia Leu

Pentru că aspectele astrale sunt mai favorabile în prima jumătate din lună, bineînțeles că și pentru voi lucrurile merg mai ușor atunci. Deși imunitatea va fi slăbită și starea psiho-emoțională instabilă, voi nu trebuie să dați mână liberă emoțiilor și sentimentelor ca să vă stăpânească.

Horoscop lunar Leu: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Până la 15 noiembrie, este recomandabil să lucrați mai îndeaproape cu partenerii, căci ei vor putea să acopere perioadele dificile și pentru voi. Iar dacă mă refer la relația de cuplu, ea se va dezvolta foarte rapid. 
După a 15 ale lunii, situația se poate schimba, venindu-vă  greu să controlați ceea ce se întâmplă. Vor exista  evenimente neprevăzute care pot întoarce totul cu susul în jos, derutându-vă. 
Și al treilea decan se va dovedi a fi mai dificil, pentru că opozițiile oamenilor, acuzațiile nefondate bârfele vă pot afecta negativ autoritatea.
Relațiile cu rudele, soluționarea problemelor economice, cumpărăturile pentru casă și familie, toate aceste finanțări vor cădea pe umerii voștri. 

Horoscop noiembrie 2018, zodia Fecioară

Prima jumătate a lunii noiembrie este o perioadă propice pentru întărirea relațiilor cu ceilalți, pentru reuniuni, negocieri și consolidarea rădăcinilor ancestrale. Acesta este un moment bun pentru a restaura legăturile rupte, pentru a vă extinde familia, precum și pentru achiziționarea de bunuri imobiliare și reparații. Călătoriile scurte vor fi foarte eficiente, dar nu trebuie să fiți precauți dacă o să călătoriți în străinătate. Unii dintre voi chiar au gânduri de mutare ,în încercarea lor de a-și aranja viața departe de rude.

Horoscop lunar Fecioară: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

În a doua jumătate a lunii veți traversa o perioadă dizarmonică, mai ales că relațiile cu partenerii sau cu oamenii apropiați pot fi conflictuale. Dacă aveți propriile afaceri, așteptați-vă ca ele să stagneze, așa că  nu ar trebui să planificați chestiuni importante sau întâlniri pentru negocieri. Dacă nu sunteți complet încrezător în cunoștințele voastre, este mai bine să vă abțineți de la vorbirea în public.
Atenție la sănătate, la drumuri în ultimele 10 zile, pentru că acolo tensiunea astrală crește, iar odată cu ea și probabilitatea de accidente și răniri!

Horoscop noiembrie 2018, zodia Balanță

Interesele multora dintre voi or să fie îndreptate spre zona finanțelor. Intuiția, subconștientul, abilitatea de a simți situațiile vor crește, iar acest lucru vă va ajuta să faceți alegerea bună, să găsiți oamenii potriviți, să participați la proiecte profitabile. Și în această privință, prima jumătate a lunii ,în ciuda nivelului scăzut al energiei vitale, poate fi deosebit de favorabilă. Aveți timp la dispoziție 15 zile pentru a vă dezvolta abilitățile creative, talentele, ceea ce vă place și vi se potrivește. Veți fi capabili să găsiți idei originale, să vedeți ceea ce este ascuns de ochii oamenilor obișnuiți.

Horoscop lunar Balanță: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

În a doua parte a lui noiembrie, lucrurile nu vor mai sta așa de bine. Veți traversa și zile cuprinse de îndoială, contradictorii și norocul nu va mai fi pe de-a-ntregul de partea voastră. Nu o să fiți scutiți de probleme, albul va alterna cu negrul în calea voastră, iar asta înseamnă practic un dezechilibru intern căruia va trebui să îi faceți față. Probabil că toate astea se vor ivi în zona de serviciu și acolo  pot apărea critici, nemulțumiri din partea colegilor, a superiorilor, erori în afaceri sau muncă. 

Horoscop noiembrie 2018, zodia Scorpion

Nativii vor simți reînnoirea sistemului lor energetic, iar aspectele armonioase din prima jumătate a lunii vor spori energiile lor creatoare, dezvăluindu-le potențialul spiritual.

Horoscop lunar Scorpion: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

În acest moment, relația cu copiii lor va fi consolidată, iar viața personală se va îmbunătăți. Chiar și așa, în legătură cu partenerii pot apărea tensiuni care să complice relațiile constructive de afaceri, precum și poziția financiară. Nu vă grăbiți să trageți concluzii în chestiuni legate de bani și încercați să implicați toate părțile interesate în discuție. Adevărat, este posibil să nu aveți puterea de rezolvare,să deveniți îngrijorați. Aveți doar răbdare, salvându-vă  energia și nervii.

A doua jumătate a lunii va fi ceva mai haotică, în special din cauza voastră. Deși succesul și flerul pentru bani există, nu veți fi pregătiți să împărțiți nimic cu nimeni, nu veți accepta să se lucreze în condiții egale, iar nedreptatea va supăra pe cei din jur. Poate cele mai accentuate reacții vor fi spre sfârșitul lunii.

Horoscop noiembrie 2018, zodia Săgetător

Voi o să aveți o perioadă mai încordată ca restul zodiilor, pentru că nici în primele două săptămâni nu-i liniște acolo, în zona voastră. Se pot ivi tensiuni la locul de muncă, în comunicarea cu colegii sau superiorii, multe stări de fapt se pot schimba, pot fi rearanjate și nu se va întâmpla deloc așa cum v-ar fi convenit vouă. Singura zonă liberă este cea a excursiilor scurte, mai ales că impresiile noi și reînnoirea energiei vor fi extrem de importante pentru starea fizică și morală. 

Horoscop lunar Săgetător: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

A doua jumătate a lunii va continua să fie dificilă, cu precădere după 20 noiembrie. Cu toate că energia va începe să crească, tensiunea din aer poate influența comportamentul multor oameni. Așadar, va fi dificil să interacționați cu lumea, să negociați, iar tendințeste de apariția confuziilor în chestiuni importante. De asemenea, relația cu cei dragi va fi testată, se vor da lupte pentru putere, ceea ce poate duce la ceartă, separare sau chiar divorț pentru unele cupluri.

Horoscop noiembrie 2018, zodia Capricorn

Pentru voi am vești bune, căci urmează o perioadă armonioasă, atât pentru sănătate, cât și pentru relațiile cu ceilalți. Vin 2 săptămâni bune pentru semnarea acordurilor, pentru trecerea la un nou loc de muncă, pentru formalizarea relațiilor de afaceri și recrutarea de angajați.

Horoscop lunar Capricorn: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

În plus, prin eforturi comune, va fi posibilă nu numai eliminarea tuturor contradicțiilor, ci și câștigarea de bani, găsirea de contracte profitabile, atragerea oamenilor potriviți, a specialiștilor și extinderea cercului cunoștințelor de afaceri.
 A doua jumătate a lunii va fi mai intensă. Veți deveni mai sensibili la bolile sezoniere și la influențele externe negative. De asemenea, conflictele se pot înrăutăți din cauza bârfei intrigiilor, opoziției dușmanilor. Vă sfătuiesc să încercați să scăpați de legăturile vechi nefolositoare, perimate și enervante.
Sentimental, emoțiile și motivele raționale vor intra în conflict .Ca urmare a acestei lupte, sentimentele pot intra în declin și, prin urmare, va trebui să vă confruntați cu obstacole serioase în calea fericirii personale. 

Horoscop noiembrie 2018, zodia Vărsător

Noiembrie este o perioadă destul de dificilă, când trebuie sa vă ocupați de probleme de cariera, să vă consolidați poziția profesională sau socială. 

Horoscop lunar Vărsător: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

În prima jumătate a lunii partenerii vor sprijini în mod activ aspirațiile voastre ambițioase și vor dori să participe activ la soarta voastră.

Este foarte posibil ca mulți să trebuiască să-și părăsească locuința, să trăiască cu valizele gata pregătite, să schimbe nu numai cariera, ci și destinul lor. 
În a doua jumătate a lunii noiembrie împrejurările vor împinge pe nativi la acțiune, dar veți fi înclinați să așteptați și să vedeți de unde va sufla vântul. Cei din jur vă aduc critici pentru acțiunile greșite, pentru deciziile nepotrivite, pentru că eforturile generale nu vor aduce rezultatele așteptate. De asemenea, acestea pot afecta bunăstarea financiară din cauza oportunităților pierdute, a acțiunilor prealabile.

Horoscop noiembrie 2018, zodia Pești

Prima jumatate a lunii noiembrie este o perioadă de armonie suficientă pentru a vă declara mulțumiți. Zilele vor fi pline de energie, de idei creative, de pași puternici, dar și de emoți. De aceea veți iubi și veți urâ la maxim și în aceeași măsură. Cariera în schimb aduce modificări, pot apărea schimbări pozitive, veți putea obține o promovare sau o creștere a salariului.

Horoscop lunar Pești: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Începând cu a 16-a zi, situația se poate înrăutăți, iar energiile de foc v-ar putea direcționa spre lupta cu „morile de vânt”, cu temerile și barierele artificiale. În relațiile cu prietenii, cu rudele, vor exista contradicții care , fie pot provoca ieșiri la rampă, fie vă pot însingura. 

Al treilea decan este nefavorabil pentru vorbirea în public, pentru litigii, pentru călătorii și activități intelectuale. Păstrați pentru voi resentimentele, ca să nu puneți paie pe foc, iar pentru asta vă sugerez să vă calmați făcând curățenie în casă spre exemplu.