HOROSCOP NOIEMBRIE 2018: Trăieşte clipa, nu ştii ce îţi vor aduce sărbătorile de iarnă. Previziuni amoroase

HOROSCOP NOIEMBRIE 2018: Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna noiembrie pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

31 oct. 2018, 05:34
HOROSCOP NOIEMBRIE 2018: Trăieşte clipa, nu ştii ce îţi vor aduce sărbătorile de iarnă. Previziuni amoroase

BERBEC

Nu se anunţă veşti prea bune pentru tine în această lună dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă. Fie că eşti căsătorită sau că ai un iubit stabil, cert este că există un risc major de despărţire. Astrele îţi recomandă prudenţă în ceea ce priveşte deciziile impulsive, mai ales când e vorba de chestiuni atât de importante. Dacă sunt copii la mijloc, ai grijă să nu îi implici absolut deloc în confruntările pe care le ai cu partenerul. Dacă eşti singură şi disonibilă, luna noiembrie îţi scoate în cale un fost iubit. 

TAUR

Luna noiembrie vine cu o nevoie acută de afecţiune pentru tine. De aceea, dacă eşti singură, e posibil ca uneori să dai dovadă de disperare în faţa bărbaţilor cu care intri în contact. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, acum este momentul să animezi puţin viaţa ta intimă şi să cauţi să te apropii mai mult de partenerul tău dacă vrei să primeşti ceea ce îţi doreşti. Dacă eşti căsătorită, vor exista momente când îţi vei dori ceva nou, însă rămâne doar la nivel de gând. 

GEMENI

Luna noiembrie vine cu veşti bune pentru tine în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală. Mai mult decât oricând vei simţi că primeşti ceea ce meriţi în relaţia de cuplu şi te simţi apreciată cu adevărat de partenerul tău de viaţă. Dacă eşti singură de scurt timp, astrele îţi scot în cale o nouă iubire, cel mai probabil la fel de rapidă şi intensă. Încearcă să nu îţi faci prea multe speranţe cu privire la viitor, ci să trăieşti clipa şi să te distrezi la maximum. 

RAC

Luna noiembrie vine cu lucruri noi în ceea ce priveşte viaţa ta amoroasă. Cel mai probabil, relaţia ta va trece la următorul nivel, iar asta poate însemna atât o căsătorie, cât şi apariţia unui copil. Indiferent despre ce este vorba, cert e că nu se va întâmpla nimic din ceea ce nu vrei. Te bucuri de sprijinul necondiţionat al membrilor familiei şi prietenilor, de aceea, uneori, poţi juca şi puţin riscant. Cu cât ţinteşti mai sus, cu atât şansele de a-ţi atinge ţelurile sunt mai mari. Dacă eşti singură, nu vor exista schimbări notabile în această perioadă, poate doar mai mult flirt decât de obicei. 

Citeşte mai multe pe eva.ro