HOROSCOP NOIEMBRIE 2019: ce zodii vor suferi decepţii în amor

Conform previziunilor astrale, mai multe zodii din horoscop vor trăi adevărate drame în plan sentimental, întrucât vor fi trădate în amor.

24 oct. 2019, 12:45
HOROSCOP NOIEMBRIE 2019: ce zodii vor suferi decepţii în amor

Luna noiembrie a anului 2019 aduce probleme în amor pentru anumite zodii din horoscop, întrucât dacă nu vor şti să întreţină magia dragostei, o vor pierde definitiv. Care sunt aceste zodii, află mai jos: 

 
Balanţă
Indecizia îţi va afecta mult relaţia şi ar trebui să-ţi pui ordine în gânduri, deoarece partenerul tău nu va mai avea răbdare cu tine. Probabil vă gândiţi că poate o persoană mai bună nu găsiţi, dar nici nu acţionaţi în niciun fel. De aceea, veţi suferi o mare dezamăgire când veţi afla de o trădare din partea partenerului sau de un răspuns final negativ. Dar măcar, cu acest horoscop nu veţi fi luaţi prin surprindere.
 
Berbec
Ştim cu toţii că eşti o persoană temperamentală, aşa că de fiecare dată tinzi să exagerezi lucrurile în relaţie. Totuşi, trebuie să înveţi să te controlezi, pentru că partenerul tău ţi-a spus asta de o mie de ori şi tu nu vei face decât să continui pe acelaşi ton. Ridicat. Reţine că ulciorul nu merge de multe ori la apă şi rişti să vorbeşti de unul/una singură.
 
Vărsător
Eşti foarte distant, Vărsătorule! Chiar dacă ceva sau cineva te interesează, tot nu reuşeşti să-ţi arăţi adevăratele sentimentele, iar asta e o greşeală. Poţi ajunge în momentul în care persoana de lângă tine să ajungă în braţele unuia/uneia care îi va acorda atenţia cuvenită!