HOROSCOP NOIEMBRIE 2019: O zodie se prăbuşeşte, iar trei renasc

Perioada care urmează nu va fi una deloc ușoară pentru unii nativi, dar va fi extrem de benefică pentru 3 zodii. Dacă te regăsești într-una dintre aceste categorii, în special în prima, stai liniștit! Totul răul este înspre bine și vei vedea cum, mai târziu, lucrurile prin care ai trecut ți-au prins bine.

28 oct. 2019, 10:07
HOROSCOP NOIEMBRIE 2019: O zodie se prăbuşeşte, iar trei renasc

Rac

Din păcate, acești nativi vor avea foarte mult de suferit în perioada următoare, deoarece se vor prăbuși. Greul va veni peste ei și, din cauza faptului ca sunt peroane sensibile, le va fi foarte greu sa treacă prin toate aceste lucruri.

Însă, trebuie sa aibă foarte mare grijă, deoarece, dacă se lăsa în voia sorții și nu luptă pentru a ieși la suprafață, se pot confrunta cu situații extrem de neplăcute. Pot intra în depresie sau pot avea stări de anxietate, lucru ce le va complica viața foarte tare.

Contează foarte mult să ai pe cineva alături, pe cineva cu care să vorbești, deoarece singur va fi foarte solicitant să treci prin tot.

Gemeni

Ai trecut printr-o perioadă foarte solicitantă în ultima vreme, dar acum s-a terminat. A venit și rândul tău. Lucrurile vor începe să se așeze în favoare ta și totul va deveni mult mai ușor. Lucrurile vor începe să se rezolve singure, totul va reveni la normal și tot ceea ce trebuie tu sa faci este sa te bucuri de aceste lucruri și de faptul că, într-un sfârșit, nu va mai trebuie să porți de grijă lucrurilor din jurul tău.

Citeste articolul complet pe horoscop Clair.ro