Horoscop noiembrie 2022. Cristina Demetrescu anunţă schimbări majore pentru toate zodiile

Se întâmplă lucruri neobișnuite, nimeni nu este expert în situații cu care nu s-a mai confruntat, de aceea este important să luăm un răgaz și să medităm asupra evenimentelor mai grele, nu neapărat să ne speriem.

11 nov. 2022, 20:59
Horoscop noiembrie 2022. Cristina Demetrescu anunţă schimbări majore pentru toate zodiile

Astrologul Cristina Demetrescu a venit cu noi detalii pentru cele 12 zodii ale horoscopului pentru luna în curs. Astrologul renumit susține că o zodie urmează să sufere mult în noiembrie.

„Până pe 14 noiembrie însă urmează cele două săptămâni în care va culmina o eclipsă totală de lună pe zodia Taur, care aduce foarte mult imprevizibil. Taurul are legătură cu banii, trebuie să ne învățăm, oamenii trebuie să se repoziționeze, nu să stai să latri. Trebuie să ne adaptăm. Trecem printr-o perioadă cu foarte multe schimbări. Degeaba ne revoltăm, nu e nimeni de vină, așa e Universul, câteodată mai răstoarnă lucrurile.  Și o dată ce le răstoarnă, te învață și pe tine să te repoziționezi. Asta e partea interesantă. Dacă tu stai și te plângi că nu poți să găsești o soluție, atunci nu poți să evoluezi. Este foarte simplu. Lucrurile astea se întâmplă de când lumea. Ne confruntăm cu astea de când lumea.

Avem un Marte retrograd în Gemeni care dezinformează, ne bagă în tot soiul de ezitări și , dacă nu ești tare de spirit și nu ne bazăm pe fler…. Ideea e să te bazezi puțin pe fler. Nu prea sunt bune operațiile în perioada asta, dar dacă e nevoie de doctor, mergi la doctor. (…) Vestea bună a momentului e că Jupiter se află în Pești, Jupiter în Pești termină pandemia,  totul se termină cu bine și ne ajută să ne vindecăm, între 22 noiembrie și 20 decembrie  este epoca marilor minuni”, a explicat Cristina Demetrescu, în emisiunea de la PRO TV.

Horoscop noiembrie 2022

Berbec
Pentru că planetele sunt în zodia Scorpionului și pentru că eclipsa are legătură cu banii, berbecul o să meargă, în perioada următoare, pe nebunia lui. S-ar putea să vrea să facă niște împrumuturi, să facă niște lucruri, dar le face în secret. Dacă va spune, probabil că va fi blocat, va fi oprit, dar el preferă să-și facă damblaua. Perioada următoare este foarte riscantă financiar, să nu se îndatoreze foarte tare, că e posibil să urmeze niște cheltuieli și să nu aibă de unde să ia.

Horoscop special. Aceste zodii scapă de toate problemele financiare, norocul le intră în casă
Taur
Taurii sunt marile vedete ale acestei perioade. Desigur, există și Tauri afectați de eclipsa de lună, în special femeile. Dar sunt vedete. Dacă Taurul participă acum la un concurs, sigur îl câștigă. Nu mă refer la loterie.

Gemeni
Eclipa se așează pe cea mai dificilă casă, dar nu trebuie să ne panicăm. Este o casă astrologică care se poate păcăli foarte ușor. Casa bolilor sau a dușmanilor. Felul în care Geamănul poate să-și atragă niște animozități, pentru că nu este întotdeauna conștient de felul în care rănește oamenii.

Rac
Racii sunt într-o masă de emoție destul de intensă, emoții noi, dorințe noi pe care nu le controlează neapărat prea bine. Nu prea le stă mintea la muncă. Asta e problema, nu prea se concentrează pe ce au de făcut. Tot amână lucruri importante.

Leu
Leii sunt pe cai mari și au niște oportunități profesionale deosebite, dacă, să spunem, nu i-ar trage anumiți membri ai familiei în jos. Riscă să piardă anumite oportunități pentru că au o anumită viziune despre cum trebuie să-și educe copiii.

Horoscop special: 6 zodii vor avea succes mare! Numai lucruri bune li se vor întâmpla în următoarea perioadă

Fecioară
Sunt niște schimbări de direcție, în perioada următoare, care pot să-i dea puțin peste cap pe nativii Fecioară. Pentru că eclipsa are legătură cu sistemul nostru de valori, cu banii. Unii vor să călătorească, vor să câștige mai bine, vor să învețe, să facă un upgrade în viața lor. Alții vor să schimbe, nu mai vor să muncească așa mult, vor să se bucure de timp liber.

Balanță
Balanțele au anumite renunțări de făcut, niște schimbări. Eclipsa asta declanșează. Este un preț pentru toate. Dacă pierd ceva, pentru că această perioadă se numește „de moarte și renaștere”, pierderile astea sunt absolut inofensive. Practic pierzi ca să nu se întâmple alte lucruri.

Scorpion
Scorpionii au eclipsa undeva pe zona partenerilor, pe zona căsătoriei. Are legătură cu prima eclipsă, cea din 25 octombrie, acum mingea trece în terenul consoartei. Partenerii scorpionilor vin cu idei de schimbare benefice. I-aș avertiza pe cei care au parteneri de afaceri să ceară un audit. Eclipsa are legătură și cu banii.

Săgetător
Săgetătorii au nevoie de o revoluție în plan medical. Sunt lucruri pe care le târăsc, așa, după ei, și probabil nu știu de unde vin. Sunt și foarte conectați cu munca pe care o fac, vor să facă performanță. Eclipsa asta se așează în plan personal, profesional și medical.

Capricorn
Pentru Capricorni este vorba de o degajare de energie destul de puternică, pe planul creativității, dar și al managementului de viață. Au fost mai sceptici cu anumite idei despre cum ar trebui să gestioneze viața, dar se produc niște deblocări.
Apar iubiri noi.

Vărsător
Vărsătorii trebuie să se întoarcă la fundament, la o anumită fundație a unor castele de nisip, sau poate de carton, pe care le-au clădit, urmându-și idealuri. Unii pot avea nevoie de terapie. Alții pot avea nevoie de studii, pe care nu le-au făcut. Iar alții, clădind anumite relații în dragoste și neînțelegând de ce suferă și de ce nu sunt fericiți,  s-ar putea să se întrebe dacă există iubire cu adevărat acolo.

Pești
Peștilor li se întoarce Jupiter, Marele Benefic. Lucru care se întâmplă o dată la 12 ani. Iar acum este o codiță, de vreo două luni de zile. Dacă nu acum își rezolvă toate problemele, și nu își iau viața în mâini, nu știu când o vor mai face. De multe ori, toată problema depinde de un singur dialog. Această eclipsă, la ei, este pe zona comunicării. Totul depinde de a spune ceva, de a cere ceva, de a pretinde ceva. Și dacă nu ești înțeles, în momentul acela poți să renunți.