Horoscop noiembrie 2022. Mariana Cojocaru face recomandări pentru toate zodiile

Noiembrie va fi o lună tensionată din punct de vedere astrologic, motiv pentru care e bine să fim mai răbdători. Iată care sunt zodiile cele mai vulnerabile.

27 oct. 2022, 10:08
Horoscop noiembrie 2022. Mariana Cojocaru face recomandări pentru toate zodiile

Potrivit astrologului Mariana Cojocaru, tot ce se va întâmpla în luna noiembrie, după cum se arată în horoscop, va fi cauzat de cele două eclipse de Lună și de Soare, dar și de cele planete în retrograd.

„Acum este perioada cu o încărcătură foarte mare, după care, ușor-ușor, lucrurile se vor detensiona spre sfârșit de noiembrie, chiar început de decembrie, pentru că până spre final lucrurile se mai atenuează, când practic intrăm în Săgetător.

Perioada aceasta are marcaje de genul acesta, cu Scorpion, cu Venus, cu Mercur pe karma negativă în Scorpion, cu Uranus retrograd în Taur, pentru că oamenii vor să înțeleagă în profunzime.

Spuneam de marcajele karmice că nu sunt simple. Practic, eu nu văd căi de deblocare sau decât în viețile anterioare ale unui om. Aşa că atenţie la ce faceţi în perioada următoare, pentru că este foarte important pentru sănătate, am accentuat aspectele care sunt karmice, la fel de important e ca oamenii să-și păstreze liniștea, calmul, echilibru, să nu intre în panică.

La fel de vulnerabil cum este Scorpionul, la fel de vulnerabil este și Taurul, deși are un Uranus care îl face bătăios, bagă coarnele în înaintare. Scorpionul nu vă uita de coada lui, unde există venin și nu poate să fie atacat fără să nu riposteze.

Important este acum, cu Uranus retrograd, că România este în Vărsător ca zodie, iar Uranus este cel care guvernează Vărsătorul. Uranus retrograd și cu Saturn în Vărsător pe aspect de cuadratură, altfel spus cu răbdarea trecem marea.

Citește și: Horoscop 27 Octombrie 2022. Perioadă plină de surprize pentru Capricorn, Taurul duc la bun sfârșit proiecte importante

Deci trebuie să fim mai răbdători decât de obicei și mai atenți la nevoile noastre. Poate să sune un pic egoist, dar până nu înțelegi tu ca individ ce ai de făcut cu tine, nu ai cum să faci parte dintr-un macrofuncțional constructiv și pozitiv.

Deci întâi ne centrăm pe om, pe persoană, pe individ și abia pe urmă discutăm la acțiuni de masă, la mișcări de masă, la chestiuni care sigur sunt importante, pentru că unde-s doi puterea crește”, a spus astrologul, la Antena Stars.

Mariana Cojocaru le recomandă zodiilor ca în luna noiembrie să facă o radiografie a relațiilor lor și să fie sinceri cu ei înșiși.

„Recomandarea pentru toate zodiile în perioada acesta este ca să fie toți atenți la raporturile cu cei din jur, la gradul de compatibilitate cu persoana aleasă din punct de vedere sentimental, la gradul de compatibilitate cu copiii, nepoții, la gradul de compatibilitate pe care-l ai la locul de muncă, pentru că trebuie să fie un tot funcțional”, a adăugat astrologul.

Citește și: Cea mai norocoasă zodie a lunii noiembrie. Ce surprize au astrele pentru nativii acesteia