Horoscop noiembrie 2023. Care sunt zodiile care vor fi fericitele luni. Camelia Pătrășcanu dezleagă tainele Universului

Horoscop noiembrie 2023. O nouă lună, o nouă serie de schimbări pentru majoritatea nativilor. Camelia Pătrășcanu a dezvăluit cum vor fi influențate zodiile odată că tranzițiile planetelor.

24 oct. 2023, 20:10
Horoscop noiembrie 2023. Care sunt zodiile care vor fi fericitele luni. Camelia Pătrășcanu dezleagă tainele Universului
Horoscop noiembrie 2023. Care sunt zodiile care vor fi fericitele luni. Camelia Pătrășcanu dezleagă tainele Universului

Horoscop noiembrie 2023. Camelia Pătrășcanu dezvăluie care va fi energia astrală în următoarea perioadă. Planetele au parte de multă activitate pe parcursul lunii noiembrie, ceea ce înseamnă că majoritatea nativilor trebuie să fie pregătiți pentru multă intensitate și pentru schimbări majore. Fiecare zodie în parte trebuie să găsească echilibrul între emoțional și rațional, pentru că acum este momentul ca focusul să piece pe carieră și afaceri.

Horoscop noiembrie 2023. Sfaturile Cameliei Pătrășcanu

Berbec

Perioada este aducătoare de foarte multe calcule pe care e bine să și le facă. E totul elgat de bani. Sunt și bani care pot veni din gândire mult mai economică. Accentul cade pe colaborări. Dacă dau șanse celor mai puțin pregătiți, dar siguri că vor să se afirme, Berbecii pot avea mult de câștigat.

Taur

Este o lună care îi pune față în față cu multe persoane de la care cer lucruri. Nu este greșit, că cer mărturisiri sau adevăruri. Sunt foarte insistenți în toate relațiile lor. Vor avea și cuvintele la ei, pot deschide persoana din fața lor. Pot primi multe răspunsuri sincere de la persoanele din jurul lor.

Citește și: Horoscop 25 octombrie 2023: Preluați frâiele și începeți să investiți și mai multe sentimente!

Gemeni

Luna noiembrie vine cu un accent foarte mare pe muncă sau pe activități. Sunt destul de susținuți de multă energie. Plantele care trec Scorpionul spun că e bine să ceară ajutorul, nu neapărat pentru finanțe, cât pentru a ține calde contactele cu un anumit mediu de lucru. Și pentru a ține vie rutina lor.

Rac

Luna noiembrie e plină de pasiune, creativitate, imaginație, tot ce înseamnă pasiune. Este o lună care îi invită pe Raci să-și pună imaginația la treabă în diverse activități, poate fi și rutină clasică. Creează rețete noi, fac un pic lucrurile altfel decât obișnuiau. În muncă pot fi și mai ingenioși.

Leu

Poate fi o lună de cuib. Mai preocupați de casă, de cămin, sau de rutina personală și îngrijire. Pentru unii familai sunt ei, pentru alții familia este extinsă. Se extinde și asupra persoanelor care le intra în casă. E o mare animație pentru cămin. Ar putea simți să facă mai multe lucruri pentru confortul din casă.

Fecioară

Luna noiembrie e o lună intelectuală. Au multe întrebări, multe subiecte de cercetat. Pot fi provocați profesional. Să studieze intens foarte multe lucruri, chiar și dacă sunt preocupați de relațiile personale. Caută adevăruri și declarații, sunt empatice și iscoditoare Fecioarele în luna niembrie.

Balanță

Balanțele vor pune mult accent pe bani, învârt multe. Își doresc foarte multe lucruri. Sunt bani acolo, dar nu înseamnă că îi vor cheltui imprudent. E posibil să facă cheltuieli care, de fapt, sunt investiții. În același timp, aduc bani la bugetul familiei, chiar dacă cheltuie din buzunarul personal.

Scorpion

Multe Planete în Scorpion în această perioadă. Dacă sunt letargici, și nu ar trebui să fie, având Soarele în Marte, iar dacă se întâmplă contrariul, înseamnă că trebuie să identifice sursa oboselii lor, care este activitatea sau atitudinea prin care pierd energie. E perioada din an în care sunt în formă. Mulți dintre ei își analizează stilul de viață, dorind să se conecteze cu sinele lor.

Săgetător

Luna noiembrie e o lună mai temperată și liniștită, cel puțin până pe 24 noiembrie. Să nu se uite în urmă. Ei ar putea abandona proiecte, dar să nu fugă de ele e cel mai important. Ar putea fi vorba și de diete, relații. Trebuie să elimine tot ce e toxic din viața lor, din toate aspectele. Ele trebuie să lucreze în noiembrie la caracterul lor.

Capricorn

Este un noiembrie foarte social. Își doresc să se vadă cu persoanele apropiate, chiar și mai recenți intrați în viața lor. Vor fi mai tactili, mai dornici de socializare. Capricornii părinți pot fi mai sensibili la copii, mai ales dacă aceștia stau la distanță de copiii lor. Cei care sunt singuri pot fi dornici de îndrăgosteală.

Vărsător

E o lună de lucru, pot lua multe decizii sau să se bage în seamă, lucru care nu e neapărat rău. Au tranzite de putere, autoritate. Au un cuvânt greu de spus și nu vor să complice viața nimănui, dimpotrivă, caută scurtături. Caută să se consulte cu alții, nedorind să facă totul singuri. Dau examen de autoritate și competență, mai ales după patru noiembrie, când vor face lucruri mari.

Pești

Luna noiembrie e o lună în care se confruntă pe sine, de la idei și principii până la modul în care lucrează la muncă. Mulți Pești pot alerga după hârtii sau autorizații, lucrând la proiecte foarte intense. Ei au nevoie de sfaturi și de ajutor. În noiembrie se pune problema să caută niște cutume, niște obiceiuri.

Citește și: Horoscop saptamanal BANI si SUCCES. Zodia care va da lovitura pe plan financiar, primeşte totul!