Horoscop nou WEEKEND de DRAGOSTE sub LUNĂ în Peşti, 21-23 iunie 2019. Cine trădează, cine visează?

Horoscop weekend. Iata horoscopul weekend de dragoste 21-23 iunie 2019 sub Luna in Pesti. Dragostea este emotia primordiala a fiintei umane iar Luna este astrul ceresc ce "raspunde" si ne coordoneaza emotiile. Este, asadar, evident ca tranzitul repetitiv al Lunii prin cele 12 semne timp de 28 zile si fazele sale principale  – Luna Noua, Luna plina – au un puternic cuvant de spus pentru felul in care manifestam, atragem si traim iubirea.

20 iun. 2019, 20:11
Horoscop nou WEEKEND de DRAGOSTE sub LUNĂ în Peşti, 21-23 iunie 2019. Cine trădează, cine visează?

Brusc, incepand de Vineri 21 iunie, ne simtim ca si cum ne-am mutat intr-un cu totul alt teritoriu fata de tot ce a fost pana acum in ultimele doua saptamani, schimbare puternica adusa de cele trei evenimente mari astrologice si astronomice: solstitiul de vara 2019, Soarele intra in zodia Rac si Neptun intra in miscare retrograda.

Acest weekend se afla sub energia sensibila si visatoare a Lunii in Pesti care este compatibila cu energia proaspata atat a Soarelui in emotionalul Rac incepand din 21 iunie timp de o luna dar si cu cea adusa de Neptun, planeta viselor si imaginatiei, intrat in stationare retrograda timp de cinci luni, tot din 21 iunie.

In sezonul Racului energia este una gentila, noi vom fi mai sensibili si mult mai conectati cu emotiile noastre decat in orice alta luna si zodie din an. Este timpul sa ne oprim din a fi in miscare mereu si sa ne privim mai mult in noi la ce simtim. Afla ce schimba in viata ta sezonul Soarelui in Rac o luna de zile in functie de zodie AICI !

Cum ne este cu Luna in Pesti ?

Luna in Pesti este statia finala a calatoriei Lunii prin cele 12 zodii. Aceste 2-3 zile cu Luna in Pesti sunt mult mai sentimentale, nostalgice, visatoare si meditative, bune pentru orice arta si munca cu imaginatia. Muza inspiratiei ne este foarte aproape cu Luna in Pesti. Ne este bine sa ne odihnim mai mult, sa dormim pana tarziu in zori, sa visam cu ochii deschisi si sa ne scufundam in taramul iluzoriu dar asa de plin de inspiratie al imaginatiei. Se spune ca ingrijorarea este imaginatia prost folosita. Sa ne folosim sub Luna in Pesti, asadar, puterea mintii de a-si imagina tot ce vrea mai frumos pentru viitor !

Pestii sunt un semn mutabil, deci dispozitia ni se poate schimba de la un moment la altul. De aceea e intelept sa avem programul deschis si flexibil.

Sunt zile care refac si hranesc sufletul si inima. Simtim iubirea in mod acut chiar iar granitele dintre noi se dizolva cand Luna trece prin Pesti.

Brusc simtim empatie, ne vine sa adapostim un catel, sa bandajam o rana a altcuiva, sa ne pese mai mult de copii, batrani, cei aflati in nevoi, de zbaterile sufletesti ale celor apropiati, implicandu-ne in dramele altora mai mult decat e cazul si e sanatos. Chiar ne putem pierde temporar in timpul acestui proces pentru ca totul inseamna „noi”. De aceea Pestii sunt o zodie asa de spirituala si religioasa, in care rugaciunea pentru binele multor altor oameni este o actiune fireasca.

Luna in Pesti ne face artisti, cu inimi bune si suflet poetic. Un gest sau o privire poate transmite acum mult mai mult decat o pot face vreodata cuvintele.

Nu avem un mare chef sa facem fata aspectelor pragmatice ale realitatii cu Luna in Pesti si de aceea simtim nevoia sa evadam in orice, mai multa mancare, mai multa bautura, mai multe programe tv sau internet. Navigam zilele pe modulul „ratacit in propriile vise”, fapt ce ne poate fi de folos, sa gasim un focus creativ pentru viitor.

Devenim mai putin aspri si duri si simtim mai usor iertare acolo unde era resentiment. Practic, Luna in Pesti pune un aer mistic peste intreaga planeta si ne aduce inspiratie divina. Pestii sunt condusi de Neptun, planeta ce are de-a face cu a experimenta sublimul, a ne ridica deasupra vietii curente si de a transcende realitatea in cautarea uneia noi, mai bune.

De aceea Luna in Pesti este perfecta sa nu faci nimic special ci doar sa asculti si sa simti la nivel profund sufletesc ce se intampla, de fapt, in lumea ta.

Ce sa faci minunat cu Luna in Pesti

Fii aproape de o apa, de un rau ; fa baie in mare sau baie cu saruri marine ; mergi la teatru sau la un concert ; mediteaza ; intra in contact cu spiritul tau ; conecteaza-te cu Universul, cu ghizii tai spirituali si capteaza mesajele lor pentru tine ; imagineaza-ti noi proiecte pe care le doresti traite in viitor ; stai cu inima deschisa spre cei ce au nevoie, ce sunt pierduti, rataciti, intr-o criza existentiala.

Iata horoscopul weekend de dragoste sub romantica Luna pentru fiecare zodie:

Vino in fiecare vineri pe SFATULPARINTILOR.RO pentru a afla ce-ti rezerva weekend-ul din punct de vedere astral. 

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

In acest weekend este posibil sa ai parte de o trezire emotionala in legatura cu dinamica din relatia de cuplu si cu gradul tau de satisfactie in actuala relatie. Ai fost cumva excesiv de idealist cu privire la o persoana speciala a inimii tale, refuzand sa vezi realitatea ? Asa cu Maya Angelou spunea : „Cand cineva iti arata cine este, sa il/o crezi prima data.”. Daca ai incercat sa te convingi ca persoana iubita este cineva ce ai dori tu sa fie, atunci aceste zile pot fi mai dure pentru tine. Daca totusi ti-ai mentinut o abordare realista tot timpul in relatia voastra si ai acceptat partenerul fix asa cum este, atunci totul va fi bine.

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Cuvintele tale pot suna cam aspru, deci fii tare atent cum le folosesti. Este posibil ca fara sa vrei neaparat asta, sa iti instigi persoana iubita intr-un mod defensiv, caz in care nu ar trebui sa te mire sau supere reactia sa daca ii apesi anumite butoane sensibile. Foloseste ocazia acestor zile ca doar sa fii, sa privesti cu atentie in liniste persoana iubita si vezi daca iti este bine sau daca regreti ca esti in aceasta relatie. Inainte sa iti pierzi cumpatul si sa spui ceva ce vei dori sa retractezi, intreaba-te mai bine : Este de folos ? Este necesar ? Este amabil si respectuos ? Daca raspunsurile sunt NU, mai bine taci. Gaseste alt mod de a-ti rezolva indoielile sau de a obtine schimbarile dorite.

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Sunt zile care iti pot aduce o iluminare in ceea ce priveste relatia ta. Daca lucrurile merg bine, vei simti mai mult ca sigur un nivel extraordinar de legatura si dedicare cu partenerul tau. Va puteti exprima usor si firesc gandurile dar mai ales emotiile unul fata de celalalt si vei avea totodata sentimentul clar ca aceasta relatie este menita sa iti expandeze orizonturile vietii. Si chiar asa si este daca simti asa. Insa daca constientizezi ca nu e ce ar trebui sa fie, nu vei mai putea ignora ce nu e in regula. Cea mai mare realizare pe care o poti avea este ca ai pus cheia fericirii tale in buzunarul altcuiva. Poate ca este momentul sa indrepti asta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO