Horoscop Oana Hanganu 14-19 august 2018. Atenţie la Marte retrograd şi tranzitul Lunii prin zodiile Fecioară, Balanţă, Scorpion

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 14-19 august 2018. Marte retrograd va intra în zodia Capricorn și ne va ajuta să acționăm cu mai multă maturitate și responsabilitate, iar Mercur va reveni la mersul direct și va favoriza tot ceea ce ține de comunicare, afaceri, călătorii. În plus, toate zodiile vor fi influențate de tranzitul Lunii prin zodiile Fecioară, Balanță, Scorpion și Săgetător, precum și de aspectele pe care astrele le vor forma în această perioadă.

14 aug. 2018, 07:01
Horoscop Oana Hanganu 14-19 august 2018. Atenţie la Marte retrograd şi tranzitul Lunii prin zodiile Fecioară, Balanţă, Scorpion

BERBEC
Horoscopul săptă­­­­­­­­mânii 13-19 august pentru zodia Berbec anunță succes în carieră, recompense și promovări, dar numai pentru nativii care vor acționa cu tact, la momentul po­­­­­trivit. Citește horoscopul complet aici!

TAUR
Horoscopul săptămânii 14-19 august 2018 pentru zodia Taur anunță interes pentru călătorii în străinătate, invitații la evenimente cu caracter profesional sau succes la examene și în relația cu autoritățile…  Citește horoscopul complet aici!

GEMENI
Horoscopul săptămânii 14-19 august 2018 pentru zodia Gemeni este dominat de revenirea planetei Mercur la mersul direct, care va aduce șanse de călătorie, invitații, întâlniri și evenimente. Citește horoscopul complet aici!

RAC
Horoscopul săptămânii 14-19 august 2018 pentru zodia Rac anunță posibile tensiuni în cuplu chiar de luni, dar tensiunile pot fi evitate dacă nativii sunt mai puțin geloși  pe trecutul sentimental al partenerului. Citește horoscopul complet aici!

LEU
Horoscopul săptămânii 14-19 august 2018 pentru zodia Leu începe cu intrarea planetei Marte în sectorul Profesiei din astrogramă, care anunță, pentru nativi, multă muncă, dar nu și recompense financiare pe măsură. Citește horoscopul complet aici!

FECIOARĂ
Horoscopul săptămânii 14-19 august 2018 pentru zodia Fecioară este dominat de intrarea planetei Marte în sectorul Iubirii. Marte poate ”revitaliza” pasiunea din cuplu sau poate readuce în viața nativilor un fost partener. Citește horoscopul complet aici!

BALANȚĂ
Horoscopul săptămânii 14-19 august 2018 pentru zodia Balanță pune accent pe relațiile de familie ale nativilor sau pe interesul acestora de a-și cumpăra sau de a vinde o casă. Dar contextul astral actual nu le este favorabil! Citește horoscopul complet aici!

SCORPION
Horoscopul săptămânii 14-19 august 2018 pentru zodia Scorpion este dominat de intrarea planetei Marte în Capricorn și în casa Comunicării, scurtelor călătorii, afacerilor și a contractelor din astrogramă. Citește horoscopul complet aici!

SĂGETĂTOR
Horoscopul săptămânii 14-19 august 2018 pentru zodia Săgetător pune accent pe dorința nativilor de a câștiga mai mulți bani și pe demersurile concrete pe care aceștia le pot face chiar de luni… Citește horoscopul complet aici!

CAPRICORN
Horoscopul săptămânii 14-19 august 2018 pentru zodia Capricorn anunță o săptămână intensă, în care planetele Marte, Saturn și Pluton îi vor mobiliza pe nativi să facă schimbările necesare în plan personal… Citește horoscopul complet aici!

VĂRSĂTOR
Horoscopul săptămânii 14-19 august 2018 pentru zodia Vărsător începe cu intrarea planetei Războiului în sectorul Trecutului sau secretelor din astrogramă. Astfel, Vărsătorii pot afla care le sunt dușmanii secreți. Citește horoscopul complet aici!

PEȘTI
Horoscopul săptămânii 14-19 august 2018 pentru zodia Pești anunță schimbări importante în cercul de prieteni dar și în rețeaua profesională, precum și schimbări în planurile nativilor pe termen lung… Citește horoscopul complet aici!