Horoscop Oana Hanganu 18-24 noiembrie. Veşti bune pentru toate zodiile, scăpăm de MERCUR RETROGRAD

Horoscop Oana Hanganu 18-24 noiembrie. În ultima parte a săptămânii, în zodia Săgetător se vor afla: Soarele, planeta Jupiter și planeta Venus. Această „combinație astrală”, care se va menține până în ziua de 26 noiembrie, se va repeta abia peste 12 ani! Află cum te influențează!

18 nov. 2019, 10:04
Horoscop Oana Hanganu 18-24 noiembrie. Veşti bune pentru toate zodiile, scăpăm de MERCUR RETROGRAD

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 18-24 noiembrie, BERBEC

Contextul astral aduce pasiune, sete de aventură, schimbări în parteneriate și colaborări, dar și gelozie în cuplu sau dorința de a ști cât mai multe despre trecutul persoanei iubite. În plan profesional, există șansa de a câștiga mai mulți bani, dar și riscul de a pierde un aliat dacă acesta se va simți „amenințat” de succesul nativilor.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 18-24 noiembrie, TAUR

Despre Tauri, se spune că sunt norocoși în plan financiar, iar în această săptămâna vor primi bani sau cadouri. Sau vor afla că partenerul de viață va fi promovat sau va avea un salariu mai mare. Cei singuri sunt atrași de persoane originale și independente, dar au mai mult de câștigat dacă nu se grăbesc să facă promisiuni sau declarații.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 18-24 noiembrie, GEMENI

Când toată lumea vrea să stea în casă, la căldură, Gemenii au chef de sport, de călătorii, de mișcare în aer liber. Au și chef de muncă și nu-i prea înțeleg pe cei care par a fi, deja, în vacanță, deși sunt multe de rezolvat la locul de muncă. Această atitudine atrage aprecierea șefilor, dar și nemulțumirea colegilor. În plan sentimental, le surâde norocul.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 18-24 noiembrie, RAC

Racii, de regulă concentrați pe familie și dornici să îi ajute pe alții, devin, în această săptămână, mai „combativi” și mai interesați să câștige bani din creativitatea lor, dintr-un hobby sau chiar din jocuri de noroc. Partenerul nu va fi încântat de unele decizii pe care nativii le vor lua și, de aici, risc de ceartă, dar armonia se va reface în weekend.

Horoscop Oana Hanganu 18-24 noiembrie – 3 evenimente importante astrologice