HOROSCOP OANA HANGANU 19 AUGUST: Duminică scăpăm de Mercur retrograd, începe o perioadă de belşug şi iubire

Horoscop Oana Hanganu pentru 19 august 2018. Sâmbătă seara, planeta Iubirii şi Mercur sunt în armonie: aspect bun pentru împăcări şi declaraţii, dar şi pentru distracţie şi iubiri la prima vedere. Duminică dimineaţa, scăpăm de Mercur retrograd! (Re)începe o perioadă foarte bună pentru călătorii, comunicare, afaceri, investiţii, noi relaţii, noi proiecte!

18 aug. 2018, 12:41
HOROSCOP OANA HANGANU 19 AUGUST: Duminică scăpăm de Mercur retrograd, începe o perioadă de belşug şi iubire

Ce anunță horoscopul de weekend pentru fiecare zodie:

BERBEC
După un început de zi mai tensionat, seara de sâmbătă aduce armonie în cuplu, iar pentru cei singuri, cuceriri și declarații.
Duminică Mercur revine la mersul direct în casa Iubirii din astrograma lor și le oferă o zi perfectă pentru călătorii și distracție în compania persoanei iubite și a copiilor.

TAUR
Taurii au parte de un weekend perfect pentru călătorii dar și pentru evenimente e familie. În special seara de sâmbătă poate veni cu vești de la rude sau cu oaspeți dragi, de departe.
Duminică, planeta Mercur revine la mersul direct în sectorul Familiei și al casei, aducându-le noroc celor care vor să se mute ori să se căsătorească.

GEMENI
Gemenii singuri ar trebui să nu se închidă în casa: diseară, Cupidon le dă târcoale și viața lor se poate schimba.  Pentru nativii care au o relație, astrele au pregătit un weekend de vis, cu declarații, călătorii, distracție și cu multă iubire. Mercur, care îi patronează, revine la mersul direct. Conjunctura astrală este favorabilă și pentru cei care își doresc să devină părinți.

RAC
Racii primesc daruri! În seara asta e rândul lor să se bucure de generozitatea și atenția familiei, chiar dacă nu au nimic special de sărbătorit. Duminică, ar trebui să uite de problemele de la serviciu și să ”investească” mai mult timp și mai mulți bani în propria sănătate, să se relaxeze ori să plece într-o scurtă călătorie.

LEU
Leii au parte de o seară plină de dinamism și voie bună, dacă aleg să o petreacă în compania persoanei iubite și a copiilor. Mâine dimineață, planeta Mercur va reveni la mersul direct în zodia lor, iar asta îi va ajuta în comunicarea cu cei din jur și le va aduce noroc în călătorii, dar și în afaceri. Pentru cei singuri, duminică va fi o zi… ”promițătoare”…

FECIOARĂ
În seara zilei de sâmbătă, norocul le surâde Fecioarelor în plan financiar. Banii le intră în cont, dar mâine zboară cu repeziciune, mai ales dacă nativii au de rezolvat problemele unei rude sau trebuie să facă niște cumpărături importante pentru casă. Cum Mercur le patronează și mâine revine la mersul direct, vor găsi ce doresc la prețuri foarte bune.

BALANȚĂ
Pentru Balanțe, seara zilei de sâmbătă poate aduce împăcarea cu un vechi prieten sau vești interesante, cel mai posibil legate de o afacere online sau de la cineva din străinătate. Mâine, Mercur revine la mersul direct în ”casa Prietenilor” din astrogramă, așa că Balanțele se pot aștepta la o agendă încărcată, cu multe invitații de onorat sau telefoane de dat.

Citeşte mai multe pe oanahoroscop.com