HOROSCOP OANA HANGANU 2-8 decembrie 2019.O perioadă cu mari şanse și schimbări. Află dacă zodia ta e favorizată de astre!

Horoscopul săptămânii 2-8 decembrie este marcat de intrarea planetei Jupiter în Capricorn, zodie în care va rămâne până în decembrie 2020. În Capricorn se află, de asemenea, planetele Venus, Pluton și Saturn, dar și Nodul Sud, unul dintre pilonii Axei Destinului. Începe, așadar, o perioadă cu mari șanse și schimbări! Află dacă zodia ta e favorizată de astre!

01 dec. 2019, 20:29
HOROSCOP OANA HANGANU 2-8 decembrie 2019.O perioadă cu mari şanse și schimbări. Află dacă zodia ta e favorizată de astre!

Horoscop Oana Hanganu 2-8 decembrie, BERBEC

Horoscopul săptămânii anunță o perioadă foarte bună pentru nativii care vor să înceapă o afacere sau să afirme la actualul job. Important e să țină cont de intuiție când evaluează o situație, o ofertă sau o persoană. Iar dacă ceva pare prea frumos ca să fie adevărat, ar fi bine să analizeze toate detaliile și să amâne deciziile până săptămâna viitoare.

Horoscop Oana Hanganu 2-8 decembrie, TAUR

În această săptămână, Taurii pot avea surprize în relația cu prietenii. S-ar putea ca aceștia să nu-și respecte promisiunile sau să se retragă dintr-un proiect comun. Iar astfel de situații vor fi „taxate” de partenerul de viață, nemulțumit de încrederea pe care nativii o aveau în cercul de apropiați. Dar, în carieră, Taurii nu vor duce lipsă de protectori.

Horoscop Oana Hanganu 2-8 decembrie, GEMENI

Gemenii încep să culeagă roadele muncii lor: profitul unei afaceri sau noul statut la locul de muncă anunță, pentru ei, o promițătoare „Lună a Cadourilor”. Banii așteptați le intră în cont, iar persoana iubită este „pe aceeași lungime de undă” cu ei. Săptămâna nu este, însă, potrivită pentru schimbari drastice în carieră, cum ar fi schimbarea domeniului de activitate.

Horoscop Oana Hanganu 2-8 decembrie, RAC

Racii își fac planuri de Sărbători împreună cu persoana iubită sau trebuie să ia parte la un eveniment important din viața copiilor. În plan profesional, șansele nu lipsesc, dar nativilor li se recomandă să stabilească limite clare în relația cu colegii. Vor fi destui „prieteni” care vor încerca să profite de experiența sau de timpul Racilor…

Horoscop Oana Hanganu 2-8 decembrie, LEU

Pentru Lei, începe o perioadă foarte importantă în carieră: planeta Norocului intră, luni, în sectorul Profesiei din astrograma lor. Încurajați de astre, mulți Lei vor dori să renunțe la statutul de angajat pentru a-și transforma un hobby într-o afacere. Iar aceasta va avea succes! În plan sentimental, un flirt poate deveni „ceva serios”.

Horoscop Oana Hanganu 2-8 decembrie, FECIOARĂ

Fecioarele îndrăgostite de curând pot alege această săptămână pentru a-și prezenta părinților „sufletul-pereche”. Contextul astral este favorabil! Favorabil este și pentru lansarea sau extinderea unei afaceri de familie sau pentru rezolvarea unei probleme patrimoniale. În cuplu, posibile „mici gelozii”, peste care se trece ușor.

Citeşte mai multe aici