Horoscop Oana Hanganu 21-26 august 2018. Probleme legate de banii familiei. Săptămâna se va încheia cu Luna Plină

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 20-26 august 2018. Toate zodiile vor fi influențate de două evenimente astrologice importante: intrarea Soarelui în zodia Fecioară în ziua de 23 august și Luna Plină din data de 26 august. Află cum va fi săptămâna pentru zodia ta! Joi, 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioară și ne va ajuta să fim mai practici, mai organizați, mai calmi, mai atenți la detalii, mai critici și perfecționiști, dar și mai preocupați de sănătate și mai concentrați pe profesie.

20 aug. 2018, 14:27
Horoscop Oana Hanganu 21-26 august 2018. Probleme legate de banii familiei. Săptămâna se va încheia cu Luna Plină

Ce anunță horoscopul săptămânii 21-26 august 2018 pentru fiecare zodie:
BERBEC
Horoscopul săptămânii 21-26 august 2018 pentru zodia Berbec le recomandă nativilor să evite, pe cât posibil, călătoriile în ziua de luni sau să își pregătească fiecare detaliu cu grijă dacă trebuie să plece, totuși, la drum…  Citește horoscopul complet aici!

TAUR
Horoscopul săptămânii 21-26 august 2018 pentru zodia Taur le recomandă nativilor ca, în zilele de luni și marți, să analizeze cu atenție toate detaliile contractuale dacă  solicită un credit sau alt fel de finanțare pentru proiectele personale… Citește horoscopul complet aici!

GEMENI
Horoscopul săptămânii 21-26 august 2018 pentru zodia Gemeni pune accent pe relația de cuplu și le recomandă nativilor să nu-și neglijeze partenerul de viață și copiii. În această perioadă, șansele în carieră apar de luni, iar ei vor să fructifice orice oportunitate… Citește horoscopul complet aici!

RAC
Horoscopul săptămânii 20-26 august 2018 pentru zodia Rac anunță posibile nemulțumiri legate de un job sau o călătorie în străinătate, dar și vești bune legate de bani. În ceea ce privește relația de cuplu, ea poate trece prin momente mai tensionate la mijlocul săptămânii … Citește horoscopul complet aici!

LEU
Horoscopul săptămânii 20-26 august 2018 pentru zodia Leu anunță noroc în iubire, dar le cere nativilor prudență în afaceri și în gestionarea banilor, în special luni și marți, când nu sunt prea inspirați sau ignoră detalii care, pe termen lung, pot provoca pierderi… Citește horoscopul complet aici!

FECIOARĂ
Horoscopul săptămânii 21-26 august 2018 pentru zodia Fecioară anunță oaspeți neașteptați, dar le recomandă nativilor tact și răbdare în cuplu pentru că exisă riscul unor certuri, din cauza unor probleme legate de bugetul familiei… Citește horoscopul complet aici!

BALANȚĂ
Horoscopul săptămânii 20-26 august 2018 pentru zodia Balanță anunță o agendă încărcată chiar de luni. Marți va fi o zi foarte bună pentru călătorii și pentru extinderea cercului de prieteni, pentru socializare și pentru lansare de noi proiecte… Citește horoscopul complet aici!

SCORPION
Horoscopul săptămânii 20-26 august 2018 pentru zodia Scorpion vine cu vești bune în plan financiar și profesional în primele zile din săptămână, când Scorpionii pot obține un job mai bun sau o mărire de salariu, dar în plan sentimental, sunt posibile dezamăgiri… Citește horoscopul complet aici!

SĂGETĂTOR
Horoscopul săptămânii 20-26 august 2018 pentru zodia Săgetător anunță o perioadă bună pentru călătorii și studii, dar nu și pentru mutarea în casă nouă sau pentru rezolvarea unor probleme legate de un patrimoniu. Miercuri, Săgetătorii pot primi bani … Citește horoscopul complet aici!

CAPRICORN
Horoscopul săptămânii 20-26 august pentru zodia Capricorn le recomandă nativilor să se înarmeze cu răbdare pentru că lucrurile ”nu se vor lega” în ritmul dorit, cel puțin în ziua de luni. Seara zilei de marți poate veni cu surprize plăcute în plan sentimental… Citește horoscopul complet aici!

VĂRSĂTOR
Horoscopul săptămânii 20-26 august 2018 pentru zodia Vărsător le recomandă nativilor mai multă prudență în relațiile cu prietenii. Unii falși prieteni vor încerca să profite de generozitatea nativilor sau  vor provoca tensiuni în relația nativilor cu partenerul de viață… Citește horoscopul complet aici!

PEȘTI
Horoscopul săptămânii 20-26 august 2018 pentru zodia Pești pune accent pe profesie chiar de luni. Miercuri, atenția Peștilor se va îndrepta spre prieteni și mulți nativi se vor împrieteni cu persoane din străinătate sau cu persoane care îi vor ajuta să își schimbe viața… Citește horoscopul complet aici!