Horoscop Oana Hanganu 25 noiembrie -1 decembrie. Micul Benefic aduce mari beneficii în această săptămână. ce zodii sunt norocoase

Horoscop Oana Hanganu 25 noiembrie-1 decembrie. Venus in Capricorn va aduce mai multă maturitate și responsabilitate în relații, Luna Nouă în Săgetător va aduce dorință de adevăr și de cunoaștere, iar Neptun aflat în Pești ne va îndemna să fim creativi, dar și sensibili și generoși.

24 nov. 2019, 16:04
Horoscop Oana Hanganu 25 noiembrie -1 decembrie. Micul Benefic aduce mari beneficii în această săptămână. ce zodii sunt norocoase

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 25 noiembrie-1 decembrie, BERBEC

Săptămâna le aduce Berbecilor baftă la examene, vești din străinătate și, celor singuri, o posibilă idilă la locul de muncă.
În carieră, se vor bucura de sprijinul unei femei cu putere de decizie sau vor avea succes în domenii în care se pune preț pe aspectul fizic, pe creativitate sau pe stil și eleganță. Nici cu banii nu vor avea probleme.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 25 noiembrie-1 decembrie, TAUR

Pentru Tauri, horoscopul săptămânii anunță sprijin financiar neașteptat sau, la serviciu, un bonus, un comision mai mare sau o mărire de salariu. În relații, atracția fizică va conta mai mult decât orice, iar în cuplu, se va reanaliza bugetul comun, restabilindu-se prioritățile. Dacă nu dau dovadă de tact, s-ar putea ca nativii să fie acuzați de egoism.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 25 noiembrie-1 decembrie, GEMENI

Luna Nouă de marți poate deschide calea unor noi parteneriate profesionale, benefice pentru Gemeni. Nativii care au nevoie de bani vor fi destul de fermecători și de convingători încât să obțină exact suma dorită. În plan sentimental, sunt posibile „schimbări în bine”, atât pentru nativii singuri, cât și pentru cei ce au, deja, o relație.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 25 noiembrie-1 decembrie, RAC

Pentru Raci, se anunță o perioadă cu armonie în cuplu și profit în afaceri. Contextul astral le recomandă, totuși, nativilor să anihileze din start orice tensiune care ar putea apărea între persoana iubită și un prieten. În profesie, ar fi bine să nu vorbească prea mult despre ideile lor. Nu toată lumea le va împărtăși entuziasmul.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 25 noiembrie-1 decembrie, LEU

Pentru Lei, o noua iubire „la orizont” sau un nou început într-o relație care părea că „a obosit”! Horoscopul săptămânii anunță și o veste bună legată de copii sau un start norocos pentru un nou proiect. În ceea ce privește sănătatea, perioada este potrivită pentru schimbări de dietă sau pentru un nou stil de viață. La serviciu, colegii îi apreciază.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 25 noiembrie-1 decembrie, FECIOARĂ

Horoscopul săptămânii anunță, pentru Fecioare, o casă nouă sau ceva nou și valoros pentru locuința actuală! Începe o perioadă foarte buna pentru investiții. Astrele susțin și planurile de călătorie ale nativilor sau aduc, în cuplu, mai multă afecțiune, dar și dorința de a stinge eventuale tensiuni sau suspiciuni.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 25 noiembrie-1 decembrie, BALANȚĂ

Pentru Balanțe, se anunță o perioadă cu șanse în plan financiar, dar și cu multe cheltuieli, mai ales după ce Venus, planeta care le patronează, va intra în Capricorn.
Până în ziua de 20 decembrie, Venus va accentua dorința Balanțelor de a-și înfrumuseța locuința sau de a-i răsfăța pe cei dragi cu tot felul de cadouri și surprize.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 25 noiembrie-1 decembrie, SCORPION

Horoscopul săptămânii anunță o perioadă foarte bună pentru semnarea unor contracte: Luna Nouă de marți va avea loc în sectorul Banilor din astrograma Scorpionilor. Tot marți, Micul Benefic Venus va intra în sectorul Comunicării, afacerilor și contractelor din astrograma lor. În plan sentimental se anunță declarații sau călatorii în doi!

Citeşze mai multe pe stiritv.ro