Horoscop Oana Hanganu 27 ianuarie -2 februarie 2020. Norocul le surâde multor zodii, cine sunt fericiţii săptămânii

Horoscopul săptămânii 27 ianuarie-2 februarie 2020 pune accent pe afecțiune, generozitate și stabilitate în relații. Romantismul este „la mare căutare”, dar primează maturitatea și responsabilitatea.

25 ian. 2020, 16:51
Horoscop Oana Hanganu 27 ianuarie -2 februarie 2020. Norocul le surâde multor zodii, cine sunt fericiţii săptămânii

Horoscop Oana Hanganu 27 ianuarie -2 februarie 2020, BERBEC
În prima parte a săptămânii sunt posibile discuții în cuplu legate de o călătorie, de o problemă juridică sau administrativă sau de vizita-surpriză a unei rude, care dă peste cap programul nativilor.
În a doua parte a săptămânii, norocul le surâde Berbecilor care sunt dispuși să își asume responsabilități suplimentare la serviciu, fără să ceară o recompensă imediată. Aceasta va veni, sigur, chiar mai devreme decât s-ar aștepta!

Horoscop Oana Hanganu 27 ianuarie -2 februarie 2020, TAUR
Horoscopul săptămânii le recomandă Taurilor să evite discuțiile legate de bani în prima parte a săptămânii. Partenerul de viață nu va fi de acord cu ideile, planurile sau dorințele nativilor și, de aici, pot izbucni certuri în familie.
Ziua de joi le poate aduce o ofertă de reluare a unei colaborări. În weekend, Taurii pot face o schimbare de look și, dacă sunt singuri, asta va atrage și o schimbare în viața lor sentimentală.

Horoscop Oana Hanganu 27 ianuarie -2 februarie 2020, GEMENI
Chiar de la începutul săptămânii, Gemenii trebuie să facă niște alegeri în plan profesional. Unii trebuie să aleagă între actualul job și o nouă ofertă, alții trebuie să decidă dacă e bine să facă schimbări în echipa pe care o coordonează, iar alții se gandesc la un nou proiect personal.
Joi sunt șanse să primească vești bune legate de bani. În weekend vor dori să se odihneasca. Dar unii vor pleca intr-o călătorie și s-ar putea să aibă parte de „aventura vieții lor”.

Horoscop Oana Hanganu 27 ianuarie -2 februarie 2020, RAC
Racii care și-au făcut planuri de călătorie pentru viitorul apropiat pot avea parte de o surpriză: șeful nu le aprobă zilele libere sau le cere să rezolve probleme „încurcate de alții”. Soluția poate veni din partea unui coleg care se oferă să „le țină locul” și să muncească și pentru ei. În felul acesta, generozitatea nativilor care i-a ajutat, mereu, pe cei din jur va fi răsplătită.
În ultima parte a săptămânii, un vechi prieten le face un cadou valoros ori îi sprijină pentru a obține un job foarte bun.

Horoscop Oana Hanganu 27 ianuarie -2 februarie 2020, LEU
Săptămâna începe într-o „notă pasională” pentru Leii îndrăgostiți și într-o „notă provocatoare” pentru cei singuri. Aceștia din urmă pot afla că au admiratori secreți la serviciu, iar vestea îi flatează și îi interesează… Astrele spun, însă, că e mai bine să nu se grăbească.
Ziua de joi este excelentă pentru o călătorie alături de persoana iubită.
În weekend Leii pot fi vedetele unui eveniment la care iau parte sau pot primi oferta-surpriza de a face parte dintr-o organizatie, un institut sau chiar un partid.

Citeşte mai multe pe stiritv.ro


loading...