Horoscop Oana Hanganu 4-10 noiembrie 2019: banii pot fi motiv de gâlceavă în familie, dar se anunţă o săptămână plină de oportunităţi

Horoscopul săptămânii 4-10 octombrie 2019 anunță o perioadă complicată. Entuziasmul și optimismul „se bat cap în cap” cu lipsa de informații sau resurse și cu tensiunile care pot izbucni în relațiile de tot felul. Totuși, sunt și zodii care vor reuși să transforme provocările în oportunități. Află dacă e vorba și despre zodia ta!    

03 nov. 2019, 14:25
Horoscop Oana Hanganu 4-10 noiembrie 2019:  banii pot fi motiv de gâlceavă în familie, dar se anunţă o săptămână plină de oportunităţi

Horoscop Oana Hanganu 4-10 noiembrie 2019, BERBEC

Horoscopul săptămânii anunță șanse în plan profesional pentru Berbeci. Dar s-ar putea ca partenerul de viață să nu fie prea încântat de atenția excesivă pe care nativii o vor acorda carierei, iar aceștia din urmă să aiba sentimentul că nu sunt sprijiniți și apreciați de cei dragi. De aici, posibile reproșuri… Dar cu tact, ele pot fi evitate.

Horoscop Oana Hanganu 4-10 noiembrie 2019, TAUR

În această săptămână, Taurii se pot baza pe ajutorul prietenilor dacă au de rezolvat probleme juridice sau administrative sau dacă vor să își stabilească, de pe acum, programul de Sărbători. De exemplu, o invitație-surpriză „all inclusive” de la un prieten de departe poate fi soluția perfectă.
Sentimental: posibile aventuri pentru cei singuri.

Horoscop Oana Hanganu 4-10 noiembrie 2019, GEMENI

Gemenii sunt, în această perioadă, concentrați pe profesie. Atât de concentrați, încât mulți dintre ei se pot trezi cu reproșuri din partea persoanei iubite sau chiar a copiilor. Alți nativi primesc, după mult timp de așteptare, bonusul meritat la serviciu. Weekend-ul va fi perfect pentru socializare sau cuceriri pe internet.

Horoscop Oana Hanganu 4-10 noiembrie 2019, RAC

Pentru mulți Raci, săptămâna va aduce tensiuni în familie. De exemplu, părinții nu vor fi încântați de alegerea nativilor în plan sentimental sau partenerul de viață le va reproșa că nu sunt destul de detașați de mamă sau că petrec prea mult timp în casa părintească. Dar în weekend, afecțiunea și responsabilitatea întăresc relațiile sau refac armonia.

Horoscop Oana Hanganu 4-10 noiembrie 2019, LEU

În această săptămână, Leii trebuie să fie prudenți la serviciu pentru că sunt prea siguri pe ei și au tendința să contrazică pe toată lumea. Inclusiv pe șefi! Iar asta nu-i ajută deloc. Nici măcar atunci cand au dreptate. În plan sentimental, norocul le surâde, însă le amintește că și în iubire „graba strică treaba” și „minciuna are picioare scurte”…

Horoscop Oana Hanganu 4-10 noiembrie 2019, FECIOARĂ

În prima parte a săptămânii, banii pot fi motiv de gâlceavă în familie, în special pentru nativii care nu-și temperează pofta de cumpărături. Joi, însă, viața sentimentală a Fecioarelor va fi marcată de romantism, sensibilitate și planuri de viitor. În weekend, oaspeți neasteptați sau invitația la un eveniment pot însenina atmosfera.

Citeşte mai multe pe stiritv.ro