Horoscop Oana Hanganu 5 august 2018: Saturn retrograd ne ajută să ducem la bun sfârşit problemele uitate la sertar

Horoscop Oana Hanganu pentru 5 august 2018. Luna în zodia Taur ne sporește apetitul pentru tot ce-i bun și frumos, dar și dorința de a-i răsfăța pe cei dragi, oferindu-le sau pregătind, pentru ei, ceva cu adevărat special.

04 aug. 2018, 14:51
Horoscop Oana Hanganu 5 august 2018: Saturn retrograd ne ajută să ducem la bun sfârşit problemele uitate la sertar

Astrele au pregătit un weekend perfect pentru gătit, grădinărit, petreceri cu prietenii și ”degustare” de delicatesuri, dar și de simple plimbări în natură, pentru ”reîncărcarea bateriilor”.

Ce anunță horoscopul de week-end pentru toate zodiile

BERBEC
Cu Luna și planeta Surprizelor în sectorul Banilor din astrogramă, Berbecii sunt niște norocoși. Atâta doar că trebuie să nu se lasă duși de val și nici impresionați prea tare de oferte, pentru a nu rămâne fără niciun sfanț.
Weekend-ul poate aduce și vești foarte bune pentru Berbecii care au ”candidat” pentru un job sau pentru o promovare dublată de o mărire de salariu.

TAUR
Taurii au chef de ceva nou, inedit, special, indiferent dacă e vorba de mâncare, muncă sau relații. Pentru cei singuri, weekend-ul poate fi cu adevărat deosebit, dacă se vor mobiliza și vor ieși ”în lume”.
În cuplu, faptele ”vorbesc” mai mult decât cuvintele, iar plăcerea de a încerca o rețetă nouă în bucătărie sau dormitor vor condimenta relația și vor intensifica pasiunea.

GEMENI
Gemenii, de obicei foarte dinamici și cu o agendă încărcată, ar prefera un weekend liniștit, cu mult somn acasă ori câteva zile de relaxare la malul mării.
De mers la mare, nu-i problemă, dacă au timp și bani destui. La cererea familiei, se mobiliează exemplar. De dormit… mai greu. Prietenii sunt de părere că ”vara nu se doarme”, așa că Gemenii se pot trezi cu oaspeți neașteptați, dar foarte dragi.

RAC
Dacă vor să nu rămână fără bani în cont, Racii ar trebui să își lase cardul acasă ori să îl ascundă undeva și să ”nu-l mai găsească” vreo câteva zile.
Altfel, sensibili, influențabili și generoși cum sunt, nu vor putea refuza pe nimeni și vor plăti datoriile altora, vor cumpăra cadouri pentru familie sau vor scoate – pentru a câta oară?! – dintr-un mare impas financiar, pe cineva.

LEU
Pentru Lei, weekend-ul vine cu vești și surprize în plan profesional sau cu invitații la un eveniment care poate părea o simplă petrecere sau o ieșire în oraș cu cei dragi.
Pentru mulți nativi însă, acestea vor fi reale oportunități de a-și face ”prieteni utili” care le vor netezi drumul în carieră.
Weekend-ul este potrivit și pentru răsfăț personal: o ședință de masaj, o nouă tunsoare, o nouă ”piesă”  în garderobă…

FECIOARA
Fecioarele pot pleca într-o minivacanță, chiar dacă Mercur, planeta Călătoriilor, este în mișcare retrogradă. La cât sunt ele de perfecționiste, sigur își vor pregăti cu atenție călătoria și nu vor scăpa din vedere niciun detaliu.
Cele care n-au timp de călătorii, își pot face timp pentru a pregăti celor dragi ceva bun, ”din bucătăria altor popoare”. Sau își vor mobiliza familia și vor face casa ”lună”, împreună.

Citeşte mai multe pe oanahoroscop.com