Horoscop Oana Hanganu 6-12 ianuarie. Ce zodii sunt afectate de Luna Plină, ce zodii îşi prelungesc vacanţa

Horoscop Oana Hanganu 6-12 ianuarie. Se anunță o perioadă cu schimbări importante pentru zodii, aduse de prima eclipsă de lună din an. Chiar dacă aceasta va avea loc vineri, efectele ei se vor simți încă de la începutul săptămânii. Luna Plină și eclipsa vor avea loc în semnul Racului, iar cele mai afectate vor fi zodiile Rac, Leu și Capricorn. Un alt eveniment important va fi revenirea lui Uranus la mersul direct în zodia Taur.

05 ian. 2020, 11:21
Horoscop Oana Hanganu 6-12 ianuarie. Ce zodii sunt afectate de Luna Plină, ce zodii îşi prelungesc vacanţa

Horoscop Oana Hanganu 6-12 ianuarie, BERBEC

Horoscopul săptămânal le recomandă Berbecilor să profite de conjunctura astrală favorabilă care le influențează sectorul Carierei. De exemplu, ei pot obține o mărire de salariu chiar luni sau marți.

Mijlocul săptămânii îi favorizează pe nativii care își caută un loc de muncă și pe cei care călătoresc în interes de serviciu.
Vineri și în weekend, atenția Berbecilor se va îndrepta spre familie.

Horoscop Oana Hanganu 6-12 ianuarie, TAUR

Horoscopul săptămânii anunță o perioadă foarte bună pentru întâlniri cu prietenii sau pentru stabilirea unor detalii privind călatorii în străinătate.

Mijlocul săptămânii poate veni cu oferte pentru cei care vor să lucreze în altă țară și cu soluții pentru cei care au de rezolvat probleme juridice.
Vineri, Uranus va reveni la mersul direct în zodia lor și le va fi mai ușor să depășească orice obstacol.

Horoscop Oana Hanganu 6-12 ianuarie, GEMENI

Horoscopul zodiei Gemeni anunță, în prima parte a săptămânii, risc de ceartă în cuplu. De exemplu, Gemenii sunt promovați și asta înseamnă un salariu mai mare, dar și mai puțin timp pentru familie.

Luna Plină de vineri este un moment foarte bun pentru Gemeni pentru că va avea loc în casa Banilor din astrograma lor! Iar duminică, conjuncția dintre Mercur și Pluton anunță, pentru Gemeni, avantaje obținute prin alții.

Horoscop Oana Hanganu 6-12 ianuarie, RAC

Racii sunt vedetele săptămânii: Luna Plină și eclipsa au loc, vineri, în zodia lor! Acum este momentul cel mai bun pentru Racii care vor să își schimbe viața.

Acum ei pot lua decizii ferme, pe care le vor și respecta, fără să mai dea prioritate celor din jurul lor.

Astrele vor fi de partea celor care vor să își consolideze cariera sau să obțină un statut special în comunitate sau în firma pentru care lucreaza. Dar, dacă primesc oferte de afaceri de la prieteni, trebuie să fie prudenți.

Horoscop Oana Hanganu 6-12 ianuarie, LEU

Horoscopul săptămânii anunță, pentru mulți nativi o „avalanșă” de oferte în plan profesional, dar, de data asta, Leii nu se vor mai concentra pe „pachetul salarial”. Vor alege job-uri în care vor putea lucra, cu adevărat, în echipă și vor cere, din capul locului, să fie corect tratați și respectați.

Alți Lei pot începe să lucreze pe cont propriu și, în perioada de început vor fi susținuți, inclusiv financiar, de partenerul de viață.

Horoscop Oana Hanganu 6-12 ianuarie, FECIOARĂ

Pentru Fecioare, vacanța de Sărbători pare că nu s-a sfârșit, chiar dacă trebuie să meargă la serviciu. Luni, cel puțin, le va fi greu să țină pasul cu colegii.

Dar se pare că șefii nu au uitat cât de eficiente sunt Fecioarele atunci când sunt în formă și, în loc de reproșuri pentru luni, le vor oferi o primă sau un comision.

Vineri, Luna Plină și eclipsa pot readuce în viața Fecioarelor un vechi prieten.

Citeşte mai multe pe stiritv.ro