HOROSCOP OANA HANGANU 9-15 decembrie 2019. Context astral favorabil, se anunţă un boom emoţional de Sărbătorile de iarnă

Horoscopul săptămânii 9-15 decembrie este dominat de intrarea planetei Mercur în zodia Săgetător (9 decembrie) și de Luna Plină în semnul Gemenilor (12 decembrie).

09 dec. 2019, 10:35
HOROSCOP OANA HANGANU 9-15 decembrie 2019. Context astral favorabil, se anunţă un boom emoţional de Sărbătorile de iarnă

Horoscop Oana Hanganu 9-15 decembrie, BERBEC

Încă de luni, Berbecii primesc vești bune despre niște bani, de exemplu despre un bonus pentru efortul depus până acum la serviciu. În plan sentimental, nativii devin mai serioși, mai maturi sau mai responsabili și mulți dintre ei se gândesc să oficializeze o relație amoroasă.
Contextul astral este favorabil, de asemenea călătoriilor.

Horoscop Oana Hanganu 9-15 decembrie, TAUR

Taurii care vor să își întâlnească sufletul-pereche și cei care vor să aducă un „suflu nou” în relația actuală sunt încurajați să acționeze. Primii, pot „folosi”, cu succes, internetul și rețelele de socializare. Dragostea poate veni pe neașteptate! Cei care au, deja, pe cineva, sunt romantici și generoși, chiar cu riscul de a „topi” bugetul de Sărbători.

Horoscop Oana Hanganu 9-15 decembrie, GEMENI

Gemenii sunt atenți la detalii și vor să clarifice orice amănunt, indiferent dacă e vorba de un contract, de o relație sau de un proiect. Iar asta ar putea să îi deranjeze pe cei din jur, cărora le zboară gândul la vacanță și distracție și sunt mai superficiali. Luna Plină din 12 decembrie le poate aduce Gemenilor multe motive de mulțumire și mult noroc.

Horoscop Oana Hanganu 9-15 decembrie, RAC

Horoscopul săptămânii anunță o perioadă provocatoare pentru Racii care evită să clarifice vechi neînțelegeri sau suspiciuni din relația de cuplu sau chiar dintr-o relație de colaborare profesională. Săptămâna este, însă, foarte bună pentru nativii care „își iau inima în dinți” și spun ce au pe suflet, dar au și răbdare să îi asculte pe cei din jur.

Horoscop Oana Hanganu 9-15 decembrie, LEU

În această săptămână, Leii își pot transforma dorințele în realitate, posibil cu ajutorul financiar al cuiva din familie.
În plan sentimental, călătoriile și declarațiile vor fi „la ordinea zilei”, chiar de luni. Atunci, planeta Călătoriilor și a Comunicării va intra în casa Iubirii din astrograma lor, unde va rămâne până la sfârșitul lunii.

Citeşte mai multe pe stiritv.ro