Horoscop Oana Hanganu. Află ce îţi rezervă astrele în 2019

Horoscop Oana Hanganu: Până în ziua de 2 ianuarie 2019, Marele Benefic Jupiter se va afla în zodia Săgetător, stabilind ”Horoscopul Norocului” pentru fiecare semn zodiacal. Află ce au pregătit astrele pentru tine și pentru cei care îți sunt dragi! Citește previziunile complete!

04 ian. 2019, 14:41
Horoscop Oana Hanganu. Află ce îţi rezervă astrele în 2019

Berbec

Pentru Berbeci, norocul va veni din străinătate, pentru că Jupiter va acționa în „casa Străinătății” din astrograma lor.

Jupiter îi va ajuta pe Berbecii care vor să călătorească, să studieze sau să lucreze în străinătate, dar și pe cei care speră să își găsească marea iubire peste mări și țări.

Pentru Berbeci, luna ianuarie va fi plină de oportunități pentru că în „casa Străinătății” din astrograma lor se va afla, alături de Jupiter, și planeta Venus. Iar Venus este nu doar „planeta Iubirii”, ci și Micul Benefic, aducător de noroc financiar.
De altfel, Berbecii încep cu dreptul anul 2019 pentru că Marte, planeta care îi patronează, se află în zodia lor și le va fi puternic aliat în plan personal până la jumătatea lui februarie.

Interesant este faptul că Venus va reveni în Săgetător și în sectorul străinătății din astrograma Berbecilor în ziua de 1 noiembrie și va rămâne aici până în 26 noiembrie, anunțând un sfârșit de an plin de aventură și noroc în iubire în plan sentimental pentru acești nativi.
Iar între 9 și 29 decembrie, în Săgetător se va afla planeta Mercur, aducându-le Berbecilor invitații, noi relații și călătorii în străinătate.

În plan financiar, anul 2019 va fi plin de surprize, în special după ce planeta Uranus, va intra în zodia Taur și în „casa Banilor” din astrograma lor. Iar asta se va întâmpla în martie!
Planeta Uranus va rămâne în zodia Taur încă 6 ani și le va aduce nativilor Berbec multe șanse neașteptate, dar le va cere să fie chibzuiți, să nu „arunce” banii pe „fleacuri” și să nu fie impulsivi nici în relații, nici în afaceri.

Taur

În 2019, Taurii vor avea noroc prin alții. Jupiter se va afla în „casa Banilor altora” din astrogramă și îi va ajuta să obțină finanțările de care vor avea nevoie sau să întâlnească persoane dispuse să investească în proiectele lor.
Jupiter va aduce un plus de optimism și dinamism și în viața personală a nativilor Taur pentru că va acționa în sectorul care se referă și la intimitate și senzualitate.
Iar când în acest sector, alături de Marele Benefic se va afla și planeta Iubirii, Venus, Taurii vor avea parte de mai multă acțiune și pasiune în cuplu sau vor trăi povești de iubire de neuitat.

În acest an, Venus și Jupiter vor acționa „în echipă” în prima parte a anului (mai exact din 7 ianuarie până în 4 februarie) și în luna noiembrie.
Noroc în iubire vor avea Taurii și în a doua parte a lunii mai, când planeta Iubirii se va afla în zodia lor.

În plan financiar, Taurii sunt, de regulă norocoși, iar în 2019, luna iunie și începutul lunii iulie ar putea veni cu oportunități extraordinare. Atunci, „Micul Benefic” Venus (care îi patronează) se va afla în „casa Banilor” din astrogramă. O perioadă foarte bună va fi și ultima săptămână din mai, când în sectorul Banilor va acționa planeta Afacerilor, Mercur.

Luna octombrie și prima jumătate a lunii noiembrie ar putea să le aducă Taurilor un loc de muncă mai bine plătit, o promovare la actualul job sau succes din afaceri pe cont propriu, pentru că Marte, planeta Acțiunii, se va afla în sectorul Profesiei din astrograma lor.

Gemeni

Anul 2019 va fi semnificativ pentru Gemenii singuri pentru că Marele Benefic Jupiter se va afla în sectorul Mariajului din astrograma lor și îi va ajuta să își întâlnească sufletul-pereche.

Luna ianuarie și luna noiembrie vor fi cele mai importante din acest punct de vedere pentru că atunci Jupiter va fi „secondat” de planeta Iubirii, Venus, aflată, de asemenea, în sectorul Mariajului din astrograma Gemenilor.
Ianuarie și noiembrie vor fi perioade excelente și pentru cuplurile „cu vechime”, iar mulți Gemeni vor deveni părinți sau vor începe afaceri profitabile în parteneriat cu persoana iubită.

O altă perioadă foarte bună în plan sentimental poate fi și luna iunie, când planeta Iubirii, Venus, se va afla în semnul Gemenilor.
Atunci, nativii singuri vor putea atrage iubirea în viața lor, cei care au o relație stabilă se vor bucura de mai multă armonie și afecțiune, iar mulți nativi vor dori să se își oficializeze relația.

În plan financiar, norocul le va surâde în special în lunile iunie și octombrie, când Mercur, planeta care îi patronează pe Gemeni, va acționa în sectorul financiar, respectiv în sectorul profesional din astrograma acestora.
Important este ca Gemenii să aibă așteptări și „pretenții” realiste atunci când își negociază contractul de muncă sau de colaborare și să nu se implice în prea multe proiecte pentru că există riscul ca, la un moment dat, să nu mai aibă destule resurse pentru a le duce pe toate la bun sfârșit.

Dar ultima parte a anului le va aduce Gemenilor câștiguri neașteptate, protectori dar și finanțări pentru proiectele personale.

Rac

Pentru Raci, anul 2019 vine cu succes în plan profesional și, pentru unii nativi, cu șansa de a scăpa de mai vechi probleme de sănătate.
Toate acestea, pentru că, până în 2 decembrie, Marele Benefic Jupiter va acționa în „casa Profesiei și a Sănătății” din astrograma lor.

Anul 2019 este, oricum, unul foarte important pentru Raci pentru că Nodul Nord, unul dintre pilonii Axei Destinului, se află chiar în zodia lor și le dă puterea de a-și schimba viața.
Nodul Nord aflat în Rac ne cere tuturor să avem mai multă grijă de noi înșine, iar în cazul Racilor, importantă este și acțiunea lui Jupiter, care le îndreaptă atenția spre sănătate, rutina zilnică, dietă, program de lucru, loc de muncă, alegeri profesionale care îi avantajează cu adevărat.

Locul de muncă poate fi, pentru unii Raci, și locul în care își întâlnesc sufletul pereche, mai ales atunci când în sectorul Profesiei acționează și Venus, planeta Iubirii. Iar asta se întâmplă în ianuarie și în decembrie.

Ianuarie poate veni cu o schimbare majoră și cu decizii neașteptate sau oferte neașteptate (posibil și de la foști angajatori) pentru că în sectorul Carierei din astrograma Racilor se vor afla planeta Surprizelor (Uranus) și planeta Acțiunii (Marte).

În plan sentimental, norocul le va surâde Racilor în special în octombrie, când planeta Iubirii, Venus, se va afla în „casa Iubirii” din astrograma lor. Iar o revenire a unei foste iubiri este posibilă în prima parte a lui noiembrie, când Mercur va fi retrograd în sectorul Iubirii din astrograma Racilor.

Sfârșitul anului va aduce multă armonie și multe motive de bucurie și mulțumire în cupluri, după ce Venus, planeta Iubirii, va intra în sectorul Mariajului din astrograma Racilor.

Leu

În 2019, Leii vor avea parte de multă iubire, iar cei singuri își vor întâlni „jumătatea”. Mulți Lei vor deveni părinți sau se vor implica în proiecte și afaceri destinate copiilor (iar acestea vor avea succes).
Până în 2 decembrie 2019, Marele Benefic Jupiter se va afla în zodia Săgetător și în „casa Iubirii și a copiilor” din astrograma Leilor.

Prezența lui Jupiter în această „casă” poate însemna, însă, și aventuri sentimentale, în special în luna aprilie, când Venus (planeta Iubirii) se va afla în sectorul intimității și al pasiunii din astrogramă.
Tot în aprilie, Leii pot obține credite sau alte finanțări pentru afacerile lor sau își pot achita datoriile. În acest sens, Uranus aflat în Taur (din martie 2019) poate veni cu idei și soluții neașteptate, ingenioase, care îi pot scoate din încurcătură pe nativi.

Sfârșitul lunii iulie și primele 3 săptămâni din august vor fi pline de „oportunități financiare”, iar ultima parte a lui august și prima jumătate a lunii septembrie vor fi „cu noroc” în plan financiar.
Toate acestea, pentru că Venus, planeta Iubirii și „Micul Benefic”, se va afla mai întâi în zodia Leu, iar din 21 august până în 14 septembrie va dinamiza „casa Banilor” din astrograma Leilor.

Toamna le va aduce noroc Leilor care vor să își cumpere o casă ori vor să se căsătorească, iar luna noiembrie poate veni cu vești excelente pentru cei care își doresc să devină părinți.

Sfârșitul de an va fi marcat de succes și schimbări în plan profesional, iar în preajma Sărbătorilor, planeta Iubirii se va muta în sectorul Mariajului și al Parteneriatelor din astrogramă, aducând armonie în cupluri și noroc în dragoste pentru toți nativii Leu.

Citeşte mai mult AICI