Horoscop Oana Hanganu: Ce aduce Neptun retrograd, urmează şase luni în care poţi avea succes, iar o veche iubire dă târcoale

Horoscop Oana Hanganu: Ce aduce Neptun, retrograd până la data de 24 noiembrie 2018. Neptun retrograd va aduce mesaje importante din astral prin intermediul viselor și ne va amplifica imaginația, intuiția, empatia și compasiunea. Află cum sunt influențate zodiile!

27 iun. 2018, 05:10
Horoscop Oana Hanganu: Ce aduce Neptun retrograd, urmează şase luni în care poţi avea succes, iar o veche iubire dă târcoale

Berbec: Dacă ții cont de intuiție, vei găsi mai ușor soluții și răspunsuri și îi vei ”citi” mai corect și mai rapid pe cei din jur.

Taur: Vei afla detalii interesante despre prieteni pe care îi credeai fără secrete sau îți vei schimba de multe ori planurile pe termen lung.

Gemeni: Succesul nu te va ocoli dacă revii asupra unor afaceri sau proiecte la care, din diferite motive, ai renunțat în trecut.

Rac: Călătorești și ajungi în locuri pe care doreai de mult timp să le vizitezi sau devii mai interesat de studiu și dezvoltare personală.

Leu: Întâlnești persoane care vor să investească în tine. În afaceri, e bine să fii mai prudent. Nu oricine merită încrederea ta!

Fecioară: Devii mai înțelegător în actuala relație sau te împaci cu un fost partener și scapi de resentimente, frustrări sau regrete.

Balanță: E timpul să îți schimbi stilul de viață sau să te odihnești mai mult. Profesional, un talent neglijat până acum îți aduce succes.

Scorpion: Dai încă o șansă unei vechi iubiri sau, din contră, te îndrepți către altcineva. În cupluri, secretele ies la lumină.

Săgetător: Amintirile sau vechile probleme de familie nu vor mai putea fi ignorate. O rudă foarte apropiată va avea nevoie de tine.

Capricorn: Citești printre rânduri, ești fascinat de detalii și mistere, dar ești tentat să spui, fără menajamente, adevărul.

Vărsător: Poți câștiga mai mulți bani, dar trebuie să îi administrezi cu înțelepciune. În afaceri trebuie să ai așteptări realiste.

Pești: Ai parte de o perioadă cu profunde schimbări în plan personal. Acestea vor atrage schimbarea și norocul în plan sentimental.

Sursa: oanahoroscop.com