Horoscop Oana Hanganu. Ce cadouri otrăvite ţi-au pregătit astrele pentru finalul anului 2019

Horoscop Oana Hanganu pentru sfârșitul anului 2019. Află ce ți-au pregătit astrele pentru perioada 22-31 decembrie, ulltima decadă a ”Lunii Cadourilor”!

20 dec. 2019, 20:01
Horoscop Oana Hanganu. Ce cadouri otrăvite ţi-au pregătit astrele pentru finalul anului 2019

Horoscop Oana Hanganu. Ultima decadă a lunii decembrie începe cu intrarea Soarelui în zodia Capricorn, eveniment care marchează solstițiul de iarnă. Astfel, Soarele se alătură planetelor Jupiter, Saturn și Pluton, aflate, deja, în Capricorn. Acest așa-numit „stellium” format în ultima zodie de pământ favorizează schimbările reale, de substanță, pe termen lung.

Schimbări majore anunță și Luna Nouă din 26 decembrie 2019, când va avea loc și o eclipsă de Soare.
Mai mult, a doua zi, Soarele va fi în armonie cu Marele Benefic Jupiter, așa că planurile de viitor stabilite în această perioadă se vor transforma în realitate.
De altfel, 27 decembrie este cea mai norocoasă zi din 2019, datorită conjuncției Soare-Jupiter.

În dimineața zilei de 29 decembrie, planeta Comunicării și a călătoriilor, Mercur, va intra în Capricorn, iar în ultima zi din 2019, Mercur va fi în armonie cu Uranus, planeta Surprizelor.

Iată ce anunță horoscopul sfârșitului de an pentru toate zodiile:

BERBEC
Cu atât de multe planete în sectorul Carierei din astrogramă, ar fi păcat să nu acționezi pentru a obține un job mai bun sau pentru a-ți consolida statutul profesional. Onorează invitațiile primite pentru că vei întâlni persoane importante sau care „au relații” și acestea te vor ajuta în carieră!
S-ar putea ca veștile bune să vină mai devreme decât crezi sau, dacă te gândești la o afacere pe cont propriu, resursele de care ai nevoie să îți fie oferite de cineva din străinătate. Moș Crăciun există!
Ultima decadă a lunii decembrie va aduce evenimente în care Berbecii se vor convinge că sunt apreciați și respectați de cei din jur. Te vei afla în centrul atenției. Profită de asta!

TAUR
Taurii sunt încurajați de astre să plece în vacanță! Au muncit, destul, tot anul și acum au nevoie de o pauză. Iar o călătorie în străinătate ar putea fi, pentru ei, cadoul ideal de Crăciun. Așa că uită de job, șefi sau colegi și fă-ți bagajele! Dacă nu ai nimic stabilit pentru sărbători, o invitație surpriză de la cineva drag de departe îți va schimba programul.
Iar dacă ai de rezolvat o problemă juridică, ultima decadă a lunii decembrie îți poate aduce soluția cea mai bună sau întâlnirea cu oamenii care pot, cu adevărat, să te ajute.
În plan sentimental, romantismul face minuni, indiferent dacă ești singur sau „ai, deja, pe cineva”.

GEMENI
Ultima decadă a lunii decembrie este frumos „aspectată” în plan relational. Până în ziua de 29 decembrie, Mercur, planeta Comunicarii, se află în sectorul Mariajului din astrograma ta.
De aceasta configurație astrală pot beneficia din plin și relațiile tale cu prietenii sau colaboratorii. Trebuie doar să nu te lași influențat prea mult de Marte aflat in Scorpion și să nu încerci să ai, cu orice preț, ultimul cuvânt.
Banii îți intră în cont și cadourile vin, fără îndoială, pentru că planeta Norocului și Soarele se află în „casa Banilor altora” din astrograma generală a zodiei.
În plan sentimental, ai noroc, dar și chef de aventură.

RAC
Sfârșitul de an se anunță a fi norocos pentru Raci. În „casa Mariajului” din astrograma lor se află, din 3 decembrie, planeta Norocului, Jupiter, care va rămâne aici până în decembrie 2020. Iar Jupiter atenuează efectele prezenței lui Saturn în același sector astral.
În cupluri, Saturn a adus evenimente care au pus la încercare răbdarea și încrederea în partener. Pentru cei singuri, Saturn a încetinit, întârziat sau chiar împiedicat găsirea sufletului-pereche.
Dar, de Sărbători, viața Racilor se poate schimba! Iar planeta Iubirii, Venus, dă o mână de ajutor, aducând în viața lor pasiune, dorința de intimitate și de relații „adevărate”.

LEU
Leii se conving, acum, de sentimentele partenerului de viață. Îi ajută Venus, planeta Iubirii, care va acționa și în ianuarie, în casa Relațiilor din astrograma lor. Iar cei care încep o afacere în prag de Sărbători, au noroc și acum, și-n anul ce vine.
Sănătatea, este, însă prioritatea multor nativi și, ajutați de grupul de planete aflate în Capricorn, ei pot face schimbări benefice în stilul de viață sau dietă sau, dacă e cazul, pot găsi tratamentul cel mai bun pentru problemele de sănătate.
În Capricorn se află și Soarele, care îi patronează pe Lei. Și tot acolo e și Jupiter, planeta Norocului. Iar asta poate aduce și succes în plan profesional. Deci, dacă vrei o schimbare

FECIOARĂ

Fecioarele au parte de iubire și, dacă sunt singure, pot atrage norocul în plan sentimental. În casa Iubirii din astrograma lor se află Soarele și Marele Benefic Jupiter, care atenuează „restricțiile” sau problemele aduse de Saturn, aflat (de 2 ani de zile) în același sector.
Casa Iubirii se referă și la copii, așa că ultima decadă din decembrie poate aduce surprize plăcute în viața nativilor care își doresc să devină părinți.
Fecioarele care au copii vor trăi magia Sărbătorilor alături de cei dragi și dacă există tensiuni „între generații”, acestea pot fi, acum, anulate.

Citeşte mai multe pe oanahanganu.com