Horoscop Oana Hanganu: De la Luna Plină, la Ziua Îndrăgostiţilor, săptămâna iubirii aduce multe evenimente pentru zodii

Luna Plină are loc în zodia Leu și formează aspecte armonioase cu Venus, planeta Iubirii, aflată în Berbec și cu Marte, planeta Acțiunii și a Pasiunii, aflată în Săgetător. Iată că această ”Lună de Zăpadă” (cum numesc amerindienii Luna Plină din februarie) formează, împreună cu planeta Iubirii și cu planeta Pasiunii, un triunghi energetic de foc pentru că toate zodiile amintite sunt de foc: și Leul, și Berbecul, și Săgetătorul.

10 feb. 2020, 10:12
Horoscop Oana Hanganu: De la Luna Plină, la Ziua Îndrăgostiţilor, săptămâna iubirii aduce multe evenimente pentru zodii

Luna Plină în Leu ne cere să ne apreciem și să ne iubim mai mult, să nu mai acceptăm orice și, în ceea ce privește relațiile, să ne dorim doar relații cu persoane care ne fac să ne simțim cu adevărat importanți, minunați, iubiți, răsfățați.

Planeta Venus aflată în Berbec ne motivează să ne punem în valoare calitățile, să nu mai repetăm greșeli din trecut și să devenim (sau să redevenim) ”lideri” în propria viață și să ne împlinim destinul.
Marte în Săgetător ne încurajează să ne asumăm riscuri, să facem schimbări necesare, să acționăm în direcția dorită.

Această energie de foc, în care se îmbină iubirea, pasiunea, aventura și ”dragostea de viață” va fi amprenta întregii săptămâni care leagă Luna Plină din 9 februarie de Ziua Îndrăgostiților și de ”weekend-ul Iubirii”,.

Iată ce au pregătit astrele pentru ”săptămâna iubirii”:

BERBEC
Berbecii sunt marii norocoși ai acestei perioade pentru că Venus, planeta Iubirii, se află chiar în zodia lor! Dacă sunt singuri, pot cuceri atenția și inima cuiva, iar dacă au, deja, o relație, pot aduce un plus de dinamism și pasiune în cuplu, în special în a doua parte a săptămânii.
Dar, îndrăgostiți sau nu, Berbecii se vor concentra mai mult pe carieră și rezultatele bune nu se vor lăsa așteptate. În zilele de luni sau marți ei pot primi o ofertă care îi va lua prin surprindere, iar miercuri sau joi pot obține o promovare sau un job foarte bun, cu ajutorul unui prieten care îi recomandă unei persoane importante.
Ziua Îndrăgostiților este, pentru Berbeci, marcată de prezența Lunii în zodia Scorpion. Aceasta îi face mai geloși, dar și mai pasionali, iar în cazul celor singuri, se poate vorbi și de tentația unei aventuri. În weekend, s-ar putea ca un fost partener să încerce să revină în viața lor.
Dacă au nevoie de ajutor financiar, pot face demersurile necesare vineri. Banii vor veni în aceeași zi sau în weekend. 

TAUR
Pentru Tauri, săptămâna începe cu surprize. În iubire! Luni și marți, Luna se va afla în ”casa Iubirii” din astrograma lor și va fi în armonie cu planeta Surprizelor, Uranus, aflată în semnul Taurului. Unii nativi se vor îndrăgosti la prima vedere, alții vor primi declarații de dragoste de la persoane la care nici nu s-ar fi gândit.
În cuplu, zilele de luni și marți sunt perfecte pentru cumpărături și răsfăț în doi.
Mijlocul săptămânii va fi dominat de prezența Lunii în zodia Balanță care, pentru Tauri, înseamnă atenție acordată afacerilor, problemelor de serviciu și sănătății. Veștile primite vor fi bune, iar oportunitățile care apar acum ar trebui fructificate la maximum.
De vineri, Luna se va afla în sectorul Mariajului din astrograma Taurilor, așa că atenția nativilor se va îndrepta spre partenerul de viață sau, în cazul celor singuri, spre găsirea ”sufletului pereche”. Iar Norocul nu îi va ocoli! 

GEMENI
În prima parte a săptămânii, Gemenii pot face schimbări în carieră, dar acestea nu vor fi pe placul celor dragi. Schimbările din viața profesională pot însemna și o schimbare de domiciliu ori o schimbare drastică în programul zilnic al familiei.
Primele zile din săptămână vor fi, însă, favorabile pentru o afacere imobiliară sau pentru rezolvarea unor probleme patrimoniale.
La mijlocul săptămânii, Luna se va afla în ”casa Iubirii” din astrograma Gemenilor și va armoniza viața sentimentală a acestora. De asemenea, le va aduce succes celor care știu să își valorifice creativitatea.
De vineri, atenția Gemenilor se va îndrepta spre profesie și unii dintre ei s-ar putea să uite că e ”Ziua Îndrăgostiților” și să muncească peste program, spre nemulțumirea partenerului de viață. Dar vor reuși să ”repare” totul în weekend! 

RAC
În prima parte a săptămânii, Racii pot pleca la drum în interes de serviciu sau pot primi vești de la parteneri de afaceri. Pot primi și oferte de colaborare de la un prieten sau de la o firmă pentru care erau interesați, cândva, să lucreze. Dar dacă nu reușesc să ajungă la un ”numitor comun” cu interlocutorii înainte de joi-vineri, ar fi mai bine să amâne totul. Din 17 februarie, Mercur va intra în mișcare retrogradă și, timp de 3 săptămâni, va produce tot felul de încurcături sau probleme.
În plan sentimental, norocul Racilor poate veni de departe pentru că planeta Iubirii acționează, acum, în sectorul Străinătății din astrograma lor. În cuplu, ziua de 13 poate fi complicată dacă Racii vor fi excesiv de sensibili la critici(justificate sau nu)!
”Ziua Îndrăgostiților” va aduce pace și iubire pentru Raci pentru că Luna se va afla în ”casa Iubirii” din astrograma lor și va fi în armonie cu planeta Transformării, din sectorul Mariajului. Pentru Raci, ”weekend-ul iubirii” va fi un nou început. 

LEU
Horoscopul săptămânii pentru Lei este dominat de Luna Plină din 9 februarie (în zodia lor!)  și i-a încurajat pe nativi să se gândească mai mult la ei înșiși, la dorințele lor și la planurile de viitor. Luna Plină poate anunța pentru Lei mari schimbări în viitor.
O schimbare -în plan financiar – poate veni la începutul săptămânii, când Luna va acționa în sectorul Banilor din astrograma lor și va fi în armonie cu Uranus, planeta Surprizelor și a veștilor nesperate.
Mijlocul săptămânii va fi potrivit pentru scurte călătorii, pentru negocieri și afaceri, pentru onorarea invitațiilor la diverse evenimente.
De vineri, Luna se va muta în sectorul Casei din astrograma Leilor, iar weekend-ul va fi perfect dacă va fi petrecut în familie sau în locuri dragi, care au o semnificație specială pentru nativi. ”Ziua Îndrăgostiților” le poate aduce Scorpionilor singuri șansa de a-și întâlni viitorul partener de viață.

 
FECIOARĂ
Cu Luna în zodia lor la început de săptămână, Fecioarele vor fi eficiente și greu de înlocuit la locul de muncă, dar și foarte critice și pretențioase acasă, în familie.
Cu toate acestea, vor rezolva rapid orice problemă administrativă, iar dacă au probleme de natură juridică, soluțiile vor apărea într-un mod aproape miraculos.
De miercuri, norocul le surâde în plan financiar, iar joi, chiar dacă e o zi de 13, Fecioarele pot obține o mărire de salariu sau un job mai bun. Tot joi pot cumpăra ceva valoros pentru casă ori pot primi niște bani de la o rudă apropiată.
Vineri, de ”Ziua Îndrăgostiților”, partenerul de viață le poate face o surpriză (plăcută) sau nativii își vor copleși partenerul cu atenție și cadouri.
Cadouri sau mesaje de dragoste pot primi și Fecioarele singure dar e bine să nu se grăbească să facă, acum, o alegere în plan sentimental pentru că s-ar putea lăsa înșelate de aparențe. În weekend, va fi timp pentru discuții în familie, pentru călătorii sau pentru ”socializare” în mijlocul prietenilor.

 

BALANȚĂ
Pentru Balanțe, săptămâna este importantă în plan financiar pentru că au multe de făcut și multe de rezolvat. Dar luni s-ar putea ca o colaborare să fie pusă sub semnul întrebării sau nativii vor trebui să aleagă, rapid, între mai multe oferte.
Marți, e bine să evite certurile cu colegii, chiar dacă aceștia sunt vinovați de rătăcirea unor documente pe care Balanțele trebuie,acum, să le refacă.
De miercuri pană vineri, Luna va fi în zodia lor, așa că Balanțele vor fi mai diplomate și mai interesate să lucreze în echipă, chiar dacă ele preferă lucrul independent, fără presiuni și termene-limită.
”Ziua Îndrăgostiților” vine cu schimbări legate de bani, cu cheltuieli pe care nativii le fac de dragul cuiva sau cu cheltuieli absolut necesare pentru demararea unui proiect profesional, la care Balanțele muncesc de mai mult timp. În weekend, Balanțele își vor face mai mult timp pentru casă și pentru familie. În plan sentimental, prezența planetei Iubirii în sectorul Mariajului este un puternic sprijin astral pentru toți nativii Balanță.

 Citeşte mai multe pe oanahoroscop.com