HOROSCOP OANA HANGANU IANUARIE 2018: Nici o planetă nu va mai fi în tranzit retrograd, cum încep zodiile anul

Horoscop lunar ianuarie 2018 Oana Hanganu. Află ce ți-au pregătit astrele pentru prima lună din noul an!

28 dec. 2017, 18:49
HOROSCOP OANA HANGANU IANUARIE 2018: Nici o planetă nu va mai fi în tranzit retrograd, cum încep zodiile anul

Horoscopul lunii ianuarie 2018 este marcat de câteva evenimente importante care vor aduce schimbări majore pentru toate zodiile.

Ianuarie va începe cu o Lună Plină în zodia Rac (semn al familiei, tradiției, generozității) și se va încheia cu o Lună Plină în zodia Leu (semn al iubirii, creativității și al dorinței de succes).

Iar din data de 2 ianuarie, când Uranus va reveni la mersul direct în zodia Berbec, nici o planetă nu va mai fi în tranzit retrograd, așa că toate zodiile vor fi ajutate de astre să își pună planurile în aplicare și să facă schimbările dorite.

Uranus este planeta Schimbărilor surprinzătoare și, până în luna mai, va rămâne în zodia de foc Berbec, aducandu-ne curaj, ambiție, entuziasm, dar și nerăbdare. Uranus este planeta Revoluțiilor și poate încuraja adevărate revoluții în plan personal.

Dar nerăbdarea și impulsivitatea aduse de același Uranus vor fi ponderate, în ianuarie, de planetele aflate în zodia de pământ Capricorn.

Capricornul cere maturitate și răbdare, muncă și perseverență, strategii și planuri de acțiune, implicare și responsabilitate.

Astfel, toate schimbările și transformările care vor avea loc sau vor începe în această lună, dar mai ales în jurul datei de 17 ianuarie, se vor înscrie în coordonatele impuse de zodia Capricorn.

În 17 ianuarie va fi Lună Nouă în Capricorn, zodie în care se vor afla Soarele și Luna, dar și planetele Pluton, Saturn, Venus și Mercur.

A doua zi, Venus va intra în zodia Vărsător, unde, în 20 ianuarie va ajunge și Soarele.

Vărsătorul este semnul libertății, originalității și prieteniei. Aduce detașare în iubire, prietenii durabile și colaborare profesională în echipe și rețele, pune accent pe socializare, promovare și pe internet.

În zodia Vărsător va avea loc, in 15 februarie, cea de a doua Lună Nouă din 2018 care va coincide, în astrologia chineză, cu începutul Anului Câinelui de Pământ.

Elementul pământ va fi dominant în 2018 nu doar în astrologia chineză, ci și în astrologia europeană, iar acest lucru se va observa chiar din prima lună a anului, in care Capricornul (semn de pământ) va fi zodia-vedetă.

Află cum va fi luna ianuarie pentru zodia ta! Citește previziunile complete pe huff.ro