HOROSCOP OANA HANGANU: Mercur retrograd vine la pachet cu tot felul de încurcături. Nicio zodie nu scapă!

Horoscop Oana Hanganu: Ne pregătim de Mercur retrograd… Miercuri și joi, Luna se va afla în Vărsător, alături de Marte, planeta Acțiunii și va fi în armonie cu Mercur, aflat în Săgetător. Iar Mercur se pregătește de tranzitul retrograd, care va începe în noaptea de joi spre vineri.

14 nov. 2018, 12:14

Mercur retrograd va provoca tot felul de încurcături în domeniile pe care le patronează: comunicare, afaceri, călătorii.
Tocmai de aceea, ziua de azi e foarte potrivită pentru rezolvarea unor probleme legale sau administrative, pentru negocieri, pentru organizarea unui eveniment, pentru alegerea destinației pentru vacanța de vară și pentru ”clarificarea” programului de Sărbători și chiar pentru cumpărarea cadourilor.

Totuși, cei care vor să cumpere bijuterii, parfumuri, haine, genți, pantofi, obiecte decorative pentru casă ori dulciuri, ar trebui să aștepte până în weekend, când Venus va reveni la mersul direct. Iar asta, pentru că Venus este planeta care ”răspunde”, în astrologie de frumos, modă, eleganță și ”bunătăți”.

Venus va rămâne în zodia semnul Balanței până în decembrie. Pentru Horoscopul perioadei cu Venus în Balanță, click aici!

Mercur va fi retrograd până în ziua de 6 decembrie și ne va cere să nu ne grăbim nici la drum și nici în luarea deciziilor.
Comunicarea va avea de suferit dacă uităm că nu deținem adevărul absolut sau că e întotdeauna e bine să verificăm informațiile primite și să fim atenți la detalii.
La detalii trebuie să fie foarte atenți și cei care călătoresc în perioada cu Mercur retrograd. E vorba în special de detalii legate de cazare, de transport, dar și de legi sau tradiții locale.

Mercur retrograd are, însă, întotdeauna și ”mici daruri” pentru noi. De exemplu, ne ajută să reluăm legătura cu persoane din trecut: foști colegi, prieteni sau rude. Ne ajută să ne împăcăm cu persoane care ne-au supărat sau pe care le-am supărat.
În plan profesional, ne poate aduce oportunități prin oameni cu care am lucrat în trecut sau ne ajută ca, la actualul loc de muncă, să refacem, să reluăm sau să relansăm proiecte interesante dar care, din diferite motive, au fost lăsate ”în umbră”.

Vineri, Venus va reveni la mersul direct în zodia Balanță și, pentru persoanele singure, ar putea aduce noi ”oportunități sentimentale”. Dar Mercur va fi retrograd! Această combinație astrală poate aduce provocări pentru cuplurile aflate la început de drum și le cere persoanelor singure să nu își facă iluzii, să nu se implice emoțional și să nu facă declarații și promisiuni prea devreme.

Pentru Horoscopul perioadei cu Mercur în Săgetător, click aici!

Horoscopul special pentru perioada provocatoare cu Venus în Balanță și Mercur retrograd în Săgetător va fi publicat pe site în weekend.
Va fi o perioadă interesantă pentru că vom fi, cu toții, influențați de Marte (planeta Pasiunii) în Pești, dar și de Jupiter aflat în Săgetător, care amplifică totul.