HOROSCOP OANA HANGANU. Noaptea dintre ani aduce o frumoasă poveste de iubire. Ce zodii sunt săgetate de Cupidon

Horoscop Oana Hanganu: Venus, planeta Iubirii, se află în Vărsător, zodie care pune preț pe prietenie, socializare și libertate, inclusiv în relații. Venus în Vărsător înseamnă, pentru unii, detașare emoțională, iar pentru alții, interes pentru persoane originale, speciale. Unii vor căuta un partener care să le fie, mai întâi de toate, prieten de nădejde, iar alții vor fi tentați să transforme o veche prietenie într-o poveste de iubire.

31 dec. 2019, 07:52
HOROSCOP OANA HANGANU. Noaptea dintre ani aduce o frumoasă poveste de iubire. Ce zodii sunt săgetate de Cupidon

BERBEC
Pentru Berbeci, Venus în Vărsător înseamnă în primul rând relații armonioase cu prietenii și dorință de sociałizare. Astrele spun că, de Sărbători, nu vei sta prea mult pe acasă și asta e o decizie foarte bună pentru că îți poți întâlni ”jumătatea” într-un club, la o petrecere sau ”la recomandarea” unui prieten.
Dacă ai o relație și trebuie să alegi între ”o seară în doi” și o ieșire în oraș cu prietenii, vei fi mai interesat de a doua variantă. Dar, cum Marte, planeta care te patronează, se află în zodia Scorpion, vei găsi și timp. și energie pentru un plus de pasiune în cuplu.

TAUR
Venus în Vărsător îți amplifică farmecul personal și te ajută să fii în centrul atenției, dar îți recomandă să nu grăbești lucrurile, să vezi dincolo de aparențe și să nu primești în viața ta decât persoane care îți inspiră încredere. Cu toate acestea, s-ar putea să fii tentat să faci primul pas atunci când cineva îți stârnește interesul și să nu renunți prea ușor în cazul în care nu ți se răspunde cu acceași monedă.
Dacă ai, deja, o relație, vei face planuri de viitor împreună cu persoana iubită și vei pune preț pe maturitate și responsabilitate.

GEMENI
O iubire de peste mări și țări îți poate schimba viața, acum, de Sărbători. Venus se află în ”casa Străinătății” din astrograma ta și, dacă ești singur, asta poate însemna și o vacanță ”peste hotare”, în timpul căreia îți întâlnești sufletul-pereche. Sau te poți îndrăgosti de o persoană care călătorește mult sau studiază în altă țară.
Dacă ai, deja, o relație, vei pleca într-o călătorie împreună cu persoana iubită sau veți descoperi lumea împreună într-un mod mai prozaic, testând bucătăria unei țări care vă intersează sau, de ce nu, începând să învățați o limbă străină ori vizionând filme documentare legate de diverse culturi și ținuturi.

RAC
Venus în Vărsător îți poate aduce o relație intensă, cu sentimente profunde amestecate cu gelozii și suspiciuni, o relație în care atracția fizică este cea care contează mai mult decât orice. Îți poate aduce, de asemenea, o relație cu cineva bogat sau generos, dornic să te răsfețe cu daruri, în semn de iubire.
Dacă ai, deja, o relație, vei oferi și vei pretinde dovezi de iubire, dar s-ar putea să fii și posesiv, și gelos riscând, din acest motiv, să devii obositor.
Un avertisment vine și de la planeta Marte, care se află, acum, în sectorul Iubirii din astrograma ta: când e vorba de gelozie, ”ce e prea mult strică”!

LEU
Pentru Lei, se anunță ”vremuri senine” ! Venus, planeta Iubirii, se află în sectorul Mariajului din astrograma lor. Iar asta înseamnă afecțiune și înțelegere în cuplu, dar și noroc pentru cei care vor să se căsătorească. Dacă ai, deja, o relație, astrele anunță sărbători fericite!
Sărbători cu noroc pot avea și Leii singuri pentru că Venus în Vărsător este de partea lor. Acum ei își pot întâlni viitorul partener de viață. S-ar putea ca, la început, să fie vorba doar de o simpatie reciprocă, urmată de o prietenie, iubirea înfiripându-se în timp.
Venus în Vărsător poate anunța și transformarea unui parteneriat profesional, de afaceri, într-o poveste de iubire.

FECIOARĂ
Fecioarele, perfecționiste și greu de mulțumit, sunt, în această perioadă, mai atente la dorințele și nevoile partenerului de viață. Asta nu înseamnă că vor renunța la critici, dar vor ”condimenta” relația cu ”atenții”, cu gesturi mărunte, cu grija față de persoana iubită. Totuși, ar fi bine să nu renunțe nici la declarații și să profite de orice ocazie pentru a-și lăuda, încuraja și motiva partenerul.
Pentru nativii singuri, Venus în Vărsător poate aduce întâlniri cu persoane generoase, care se implică în acte de caritabile. Dacă nu ai o relație, o astfel de persoană îți cucerește inima, de Sărbători. Sau te poți îndrăgosti de cineva care are nevoie, într-un fel sau altul, de ajutorul tău.

BALANȚĂ
Pentru Balanțe, de Sărbători: Venus, planeta Iubirii, se află în ”casa Iubirii” din astrograma zodiei! Deci, relația de cuplu se află sub o stea norocoasă și eventualele tensiuni (în special din cauza banilor) pot fi, mult mai ușor anulate sau evitate.
Pentru cei singuri, perioada este, de asemenea norocoasă. Balanțele își pot întâlni, acum, sufletul-pereche, dar nu se vor grăbi să își exprime sentimentele și vor păstra un soi de detașare care le va permite să analizeze totul și să ia cea mai bună decizie, la momentul potrivit. Venus este planeta care le patronează pe Balanțe și, aflată în Vărsător, poate aduce schimbări importante în viața acestora.

Citeşte mai multe pe oanahoroscop.com