HOROSCOP OANA HANGANU NOIEMBRIE 2018: Venus, Micul Benefic, influenţează relaţia cu banii şi norocul

Horoscop Oana Hanganu: Venus, din nou în Balanță! Planeta Iubirii în zodia Mariajului, în perioada 1 noiembrie -2 decembrie 2018. Află ce îți aduce Venus în Balanță, de data asta!

01 nov. 2018, 08:54
HOROSCOP OANA HANGANU NOIEMBRIE 2018: Venus, Micul Benefic, influenţează relaţia cu banii şi norocul

HOROSCOP OANA HANGANU NOIEMBRIE 2918: Aflată în Balanță, planeta Iubirii va căuta să aducă ori, după caz, să refacă armonia în cupluri și le va aduce persoanelor singure șansa de a-și întâlni jumătatea sau măcar le va ajuta să înțeleagă mai bine ce fel de partener își doresc cu adevărat sau ce așteptări au de la relații.

În astrologie, Venus este și „Micul Benefic”, planeta care aduce șanse și noroc și influențează relația noastră cu banii, modul în care ne cheltuim sau ne investim resursele (în special financiare), câștigurile, munca în echipă, colaborările.

Ce anunță Horoscopul perioadei cu Venus în Balanță pentru toate zodiile:

BERBEC
În prima parte a lui noiembrie, Venus, în mișcare retrogradă, îi va motiva pe Berbeci să-și reevalueze relațiile, să discute cu partenerul de viață și să stabilească, dacă e cazul, noi limite sau reguli. Venus, în mers retrograd, poate însemna și împăcarea cu un fost partener sau, în plan profesional, reluarea unei colaborări sau renegocierea unor contracte. Citește horoscopul complet aici!

TAUR
Din 31 octombrie până la începutul lunii decembrie Taurii se vor bucura de susținerea planetei Venus în plan profesional, dar și în plan personal, pentru că Venus va acționa în casa Profesiei și a sănătății din astrograma lor. În astrologie, Venus este ”planeta Iubirii”, dar și ”Micul Benefic”, iar pentru Tauri va aduce armonie în relațiile cu șefii și colegii… Citește horoscopul complet aici!

GEMENI
Din  seara zilei de 31 octombrie, șansa le surâde, din nou, Gemenilor, în plan sentimental: planeta Iubirii ajunge, din nou, în ”casa Iubirii” din astrograma lor. Dar, până la jumătatea lui noiembrie, Venus va fi în mișcare retrogradă și va readuce iubiri din trecut sau, în cupluri, nostalgia începutului ori după caz, dorința de a clarifica lucrurile. Citește horoscopul complet aici!

RAC
Din 31 octombrie până la începutul lui decembrie, familia va fi prioritatea Racilor. Venus, planeta Iubirii, dar și ”Micul Benefic”, în astrologie, va acționa în sectorul Familiei și casei din astrograma nativilor Rac și îi va ajuta să aibă relații armonioase cu rudele, să se mute în casă nouă sau să aibă profit din afaceri de familie.  Dar până în 16 noiembrie, Venus va fi în mers retrograd… Citește horoscopul complet aici!

LEU
Până în ziua de 16 noiembrie, Leii trebuie să dea dovadă de mai mult tact și de răbdare pentru că Venus se va afla în mișcare retrogradă, în sectorul Comunicării, iar planeta Marte se va afla în ”casa Mariajului și a Parteneriatelor” din astrograma lor. Iar Marte este planeta Pasiunii, planeta Acțiuni, dar și Planeta Războiului. Citește horoscopul complet aici!

FECIOARĂ
Pentru Fecioare, prezența Micului Benefic Venus în ”casa Banilor” din astrogramă înseamnă șanse și noroc. Dar până în 16 noiembrie, Venus va fi în mers retrograd și s-ar putea ca banii să ajungă cu întârziere sau câștigurile Fecioarelor să fie mai mici decât cele sperate. Sau Fecioarele vor primi banii meritați dar nu vor rezista tentației de a-și cumpăra ceva… Citește horoscopul complet aici!

BALANȚĂ
Revenirea planetei Venus în Balanță le poate aduce nativilor acestui semn zodiacal oportunități sentimentale, dar și profesionale. Întotdeauna când Venus se află într-o zodie atrage mai multă iubire pentru nativii acesteia. În plus, Venus este numit și ”Micul Benefic” pentru că aduce noroc financiar, astfel că nativii au destule motive să fie optimiști. Citește horoscopul complet aici! 

SCORPION
Pentru Scorpioni, Venus retrograd va repune pe tapet situații sau probleme sentimentale, va favoriza refacerea unor relații sau, în funcție de interesul sau dorința nativilor, va restabili noi limite și noi reguli în relația cu partenerul de viață. Unii Scorpioni își vor face iluzii privind o veche relație sau un partener din trecut…Citește horoscopul complet aici!

SĂGETĂTOR
Pentru Săgetători, Venus în Balanță, din 31 octombrie, înseamnă relații excelente cu prietenii, socializare și chiar întâlnirea cu sufletul-pereche, cu ajutorul unor prieteni sau prin intermediul rețelelor sociale sau profesionale.Venus va acționa în ”casa Prietenilor” din astrograma Săgetătorilor, sector care se referă și la planurile de viitor. Citește horoscopul complet aici!

CAPRICORN
Pentru Capricorni, Venus în Balanță înseamnă succes în carieră, profit din activități care le pun creativitatea în valoare sau întâlnirea marii iubiri într-un context profesional. Dar până în 16 noiembrie, Venus va fi în mișcare retrogradă și îi va încuraja pe mulți Capricorni să ia în calcul schimbarea carierei, în domenii de care sunt cu adevărat pasionați. Citește horoscopul complet aici!

VĂRSĂTOR
Pentru Vărsători, prezența planetei Venus în zodia Balanță poate aduce călătorii în străinătate împreună cu persoana iubită sau întâlnirea cu sufletul-pereche în timpul călătoriilor sau cu ocazia unor evenimente la care iau parte ori la școală sau la examene. Venus în Balanță va dinamiza ”casa Străinătății” din astrograma Vărsătorilor… Citește horoscopul complet aici!

PEȘTI
Pentru Pești, revenirea planetei Venus în zodia Balanței va însemna  mai mult noroc financiar prin intermediul sau cu ajutorul altora, iar în plan personal, mai multă acțiune și pasiune. Dar, cum Venus va fi în mers retrograd din 31 octombrie până în 16 noiembrie, relațiile și colaborările vor ”înainta” cu ”hopuri” și nu vor fi lipsite de tensiuni… Citește horoscopul complet aici!