Horoscop Oana Hanganu pentru Luna Nouă şi eclipsa de Soare în zodia Leu

Horoscop Oana Hanganu pentru Luna Nouă și eclipsa de Soare în zodia Leu. E timpul să îți redescoperi puterea interioară și adevăratul destin!

11 aug. 2018, 15:36
Horoscop Oana Hanganu pentru Luna Nouă şi eclipsa de Soare în zodia Leu

Soarele și Luna se află în Leu, semn zodiacal în care se află și Nodul Nord, unul dintre pilonii Axei Destinului, care ”ne vorbește” despre menirea noastră și adevăratul destin.
În Leu se află și planeta Mercur, alături de asteroidul Pallas și, împreună, ne îndeamnă să ne facem ordine în gânduri, în minte și în viață și să ne ”construim” strategiile potrivite pentru ca visele și menirea noastră să se împlinească.

Mai mult, în astrologie, Luna Nouă este considerată un moment perfect pentru ”noi începuturi”, indiferent dacă este vorba de un nou stil de viață, un nou proiect profesional,  o nouă relație. Iar zodia Leu în care are loc Luna Nouă din 11 august, este guvernată de Soare și înseamnă că ar trebui să avem toată susținerea astrală și toată energia necesară.

Dar Luna Nouă din 11 august 2018 este una atipică, marcată de o avalanșă de energie adusă de cele 6 planetele retrograde (Mercur, Marte, Neptun, Pluton, Saturn și Uranus) cărora li se alătură asteroidul Chiron.
Aceste astre în mișcare retrogradă ne cer – fiecare în domeniile de viață pe care le patronează – să reflectăm, reanalizăm, refacem, reluăm, renegociem sau să regândim proiecte, țeluri, relații, afaceri, stil de viață, planuri pe termen lung etc.

În plus, trebuie să ținem cont de semnificația generală a zodiei Leu: încredere și dorință de succes, iubire, creativitate, copil interior, dorința de distracție.

Astfel, configurația astrală a zilei ne îndeamnă  ”să redevenim copii”, adică să ne bucurăm, cu adevărat, de viață, să trăim în prezent, să observăm lucrurile mărunte și frumusețea în tot ce ne înconjoară, de la florile colorate, la jocul fluturilor sau dansul ierbii în adierea vântului.

Conjunctura astrală ne îndeamnă să ne (re)descoperim talentele sau abilitățile personale și să ne exprimăm creativitatea, chiar dacă asta înseamnă să ne asumăm și riscul de a fi criticați, respinși sau chiar dacă asta înseamnă să depășim prejudecăți sau tabu-uri.

Citeşte mai multe pe oanahoroscop.com