Horoscop Oana Hanganu pentru luna septembrie 2019. O zodie are mare noroc în dragoste, o alta se descurcă excelent pe plan financiar

În prima parte a lunii, Fecioarele sunt ”vedetele zodiacului”. În a doua parte a lunii, Capricornii iau decizii importante legate de carieră, iar Gemenii au noroc în dragoste. Află ce ți-au pregătit astrele pentru prima lună de toamnă!

14 sept. 2019, 08:51
Horoscop Oana Hanganu pentru luna septembrie 2019. O zodie are mare noroc în dragoste, o alta se descurcă excelent pe plan financiar

BERBEC

Horoscopul lunii septembrie 2019 pentru zodia Berbec anunță o perioadă importantă în plan profesional, scrie oanahoroscop.ro. Mijlocul lui septembrie le poate aduce nativilor Berbec job-ul mult visat sau promovarea pentru care au muncit toată vara. Ambiția lor va fi „la cote înalte”, dar există și riscul suprasolicitării și epuizării. Ar fi bine să își facă timp și pentru relaxare…

În ultima decadă a lunii, atenția Berbecilor se va îndrepta spre partenerul de viață, iar cei singuri își pot întâlni marea iubire. Planeta Iubirii și planeta Comunicării se vor afla în sectorul Mariajului din astrograma generală a zodiei Berbec!

Citeşte şi HOROSCOP. Cele mai plictisite zodii. E nevoie de ceva special ca să le atragi atenţia

TAUR

Horoscopul lunii septembrie pentru zodia Taur pune accent pe viața sentimentală a nativilor și anunță pentru cei singuri posibile idile și tentații la locul de muncă. Profesional, oportunitățile apar în special după data de 14 septembrie, posibil și cu ajutorul unor prieteni.

A doua parte a lunii va aduce și aduce vești bune legate de sănătate sau decizii foarte bune legate de dietă ori stil de viață. Contextul astral va fi favorabil și pentru cei care doresc să își schimbe look-ul, indiferent dacă e vorba de o simplă schimbare a tunsorii sau de intervenții chirurgicale estetice.

GEMENI

Horoscopul lunii septembrie pentru zodia Gemeni anunță o perioadă foarte bună pentru cei care au de rezolvat probleme legate de familie sau de casă. Relația cu rudele va fi armonioasă, iar relația cu autoritățile va fi, de asemenea, favorizată de astre.

În plan profesional, mijlocul lunii le poate aduce Gemenilor o oportunitate la care nici nu mai sperau sau ocazia de a-și consolida statutul în comunitate.

În ultima parte a lunii, norocul le surâde în plan sentimental și mulți Gemeni se vor îndrăgosti la prima vedere. Perioada este foarte bună și pentru cei care își doresc să devină părinți.

RAC

Horoscopul lunii septembrie pentru zodia Rac anunță o perioadă norocoasă pentru nativii care au de susținut examene, au de rezolvat probleme administrative sau juridice ori vor să plece în călătorie. Luna Plină din 14 septembrie le poate aduce ocazia de a pleca peste hotare sau vizita unui prieten de departe.

În a doua parte a lunii, atenția Racilor se va îndrepta spre familie: unii se vor muta în casă nouă, alții vor începe o afacere împreună cu o rudă apropiată, iar alții vor reuși să refacă echilibrul între viața personală și carieră, pentru a petrece mai mult timp cu cei dragi.

LEU

Horoscopul lunii septembrie pentru zodia Leu anunță o perioadă excelentă în plan financiar: în primele două săptămâni, nativii au șanse mari să fie promovați, să obțină o mărire de salariu sau un loc de muncă mai bineplătit.

În a doua parte a lunii, agenda Leilor va fi încărcată și ei vor avea multe invitații de onorat sau vor avea multe drumuri de făcut.
În plan sentimental, nu vor duce lipsă nici de declarații, nici de tentații, în special după data de 14 septembrie.

FECIOARĂ

Horoscopul lunii septembrie pentru zodia Fecioarei le recomandă nativilor să profite de conjunctura astrală care îi transformă în vedetele zodiacului. Până în 14 septembrie, în zodia lor vor fi: Soarele, Venus, Mercur și Marte. Vor avea, așadar, sprijin astral pentru a-și îndeplini dorințele și pentru a-și pune planurile în aplicare. Iar în a doua parte a lunii, vor culege roadele, iar norocul le va surâde în special în plan financiar.

În plan sentimental și relațional, mijlocul lunii poate aduce schimbări semnificative. Unele Fecioare vor renunța la relații în care nu sunt fericite, iar altele își vor întâlni sufletul-pereche.

BALANȚĂ

Horoscopul lunii septembrie pentru zodia Balanță le recomandă nativilor să se concentreze pe viața profesională care, în jurul datei de 14 septembrie poate trece prin mari schimbări. Multe Balanțe vor dori să își schimbe profesia ori se vor gândi la un nou proiect.

Dar, pentru a începe ceva nou, ar fi mai bine să aștepte ca Soarele să ajungă în zodia lor (23 septembrie).Până atunci, e bine să se odihnească, să se documenteze, să își găsească eventuali finanțatori sau parteneri pentru viitoarele proiecte. Sentimental, „le va fi bine” în a doua parte a lunii. Financiar, vor avea parte de multe surprize.

SCORPION

Horoscopul lunii septembrie pentru zodia Scorpion anunță o perioadă în care norocul și succesul pot veni prin intermediul prietenilor. De asemenea, septembrie le poate aduce nativilor singuri și noroc în iubire. După data de 14 septembrie, o idilă din trecut poate fi „reactivată” sau o aventurăsecretă poate tulbura apele în relația de cuplu actuală.

Mijlocul lunii le poate aduce multor Scorpioni și vești importante legate de copii (de exemplu află că vor deveni părinți).

În ultima parte a lui septembrie, contextul astral este favorabil vacanțelor, dar și relațiilor secrete sau „jocurilor de culise”.

SĂGETĂTOR

Horoscopul lunii septembrie pentru zodia Săgetător anunță o perioadă cu mari șanse în carieră, dar și motive de mulțumire legate de casă și familie.

În prima parte a lunii, Săgetătorii pot obține un job care să îi pună în valoare, iar după data de 14 septembrie, internetul poate fi o sursă de inspirație, oportunități și câștig.

Cei care vor să își schimbe locuința sau vor să își întemeieze o familie au astrele de partea lor .

Financiar, le va merge din plin în ultima parte a lunii. Cei singuri își pot întâlni jumătatea prin intermediul unui prieten.

CAPRICORN

Horoscopul lunii septembrie pentru zodia Capricorn anunță o perioadă foarte bună pentru călătorii și studii, dar și pentru relații cu persoane care locuiesc în străinătate. De altfel, Capricornii singuri se pot îndrăgosti de cineva care locuiește în altă țară.

În jurul datei de 14 septembrie, Capricornii pot primi o veste foarte bună legată de cineva din familie.

În a doua parte a lunii, atenția lor ar trebui să se îndrepte spre carieră. Vor avea multe oferte, șanse și ocazii și le va fi greu să se decidă. Luna Nouă din 28 septembrie le va aduce multor Capricorni o carieră nouă (nu doar un job nou).

VĂRSĂTOR

Horoscopul lunii septembrie pentru zodia Vărsător pune accent pe „finanțele” nativilor. Luna Plină din 14 septembrie poate aduce schimbări importante. De exemplu, unii Vărsători își vor găsi job-ul dorit, iar alții vor fi promovați la actualul loc de muncă.

Primele două săptămâni sunt norocoase pentru Vărsătorii care doresc să obțină o finanțare sau pentru cei care au o afacere împreună cu un prieten sau trebuie să clarifice o situație legată de bugetul familiei. A doua parte a lunii vine cu șanse de călătorie, cu succes la examene sau cu soluționarea unor probleme juridice, mai ales dacă acestea au legătură cu firme sau persoane din străinătate.

PEȘTI

Horoscopul lunii septembrie pentru zodia Pești anunță o perioadă foarte importantă pentru nativii care vor să stingă un conflict, să anuleze eventuale tensiuni din cuplu sau să consolideze o relație profesională. Astrele vor fi și de partea nativilor singuri, norocul în iubire venind, în cazul acestora, pe neașteptate.

În a doua parte a lunii, viața sentimentală a Peștilor va fi mai „dinamică” și mulți dintre ei vor fi tentați să se implice în relații în care va domina atracția fizică sau în relații în care vor fi copleșiți de atenții, declarații și cadouri.