Horoscop Oana Hanganu săptămânii 7-13 octombrie. O săptămână plină de pasiune, cu furtuni şi vijelii în relaţii

Horoscop Oana Hanganu săptămânii 7 – 13 octombrie 2019 ne recomandă să așteptăm până marți, dacă avem ceva important de rezolvat. Luni, astrele nu sunt foarte ”prietenoase”. De marți, însă, lucrurile se schimbă: Venus, planeta Iubirii, intră în zodia Scorpion, unde rămâne până la începutul lui noiembrie și aduce mai multă pasiune în relații.

07 oct. 2019, 06:21
Horoscop Oana Hanganu săptămânii 7-13 octombrie. O săptămână plină de pasiune, cu furtuni şi vijelii în relaţii

Horoscop Oana Hanganu săptămâna 7-13 octombrie BERBEC

Luni, Berbecii trebuie să se înarmeze cu răbdare: șefii vor fi greu de mulțumit, în timp ce colegii le vor ”contabiliza” greșelile sau vor încerca să le ”fure ideile”.

Marți, 8 octombrie, va începe o perioadă foarte intensă în plan amoros: tentațiile vor ”condimenta” în special viața nativilor singuri.

Mijlocul săptămâna poate readuce în viața Berbecilor iubiri din trecut sau propuneri de colaborare profitabile din partea unor foști colegi.

În ultima parte a săptămâna, există risc de ceartă cu partenerul de viață, din cauza banilor. Mai exact, din cauza cheltuielilor excesive pe care Berbecii vor fi înclinați să le facă.

Horoscop Oana Hanganu săptămâna 7-13 octombrie TAUR

Luni, Taurii ar trebui să evite întâlnirile importante sau negocierile pentru că nu vor avea răbdare să asculte opiniile altora și nici nu vor avea chef să dea explicații pentru a fi mai convingători.

De marți, planeta Iubirii va intra în sectorul Relațiilor din astrograma lor, așa că se anunță vremuri bune. De exemplu, cei singuri își pot întâlni jumătatea.

Joi un prieten îi va ajuta să obțină un job mai bun sau să rezolve o problemă legată de acte sau călătorii, dar ziua va fi foarte bună și pentru cei care au examene.

În weekend, atenție în cuplu! Partenerul nu le va accepta chiar toate toanele…

Horoscop Oana Hanganu săptămâna 7-13 octombrie GEMENI

Luni, s-ar putea ca planurile Gemenilor să fie date peste cap de o ”restanță” a unui coleg, dar pe care șefii vor încerca să le-o plaseze spre rezolvare. Și asta, pentru că, de regulă, Gemenii reușesc să facă mai multe lucruri în același timp.

De marți, pot veni și recompensele pentru efortul depus.

Tot marți începe o perioadă foarte bună și pentru Gemenii care își caută un job. O schimbare sau o veste favorabilă ar putea veni în jurul datei de 10 octombrie.

În ultima parte a săptămâna, mulți Gemeni vor oscila între o mai veche iubire și o nouă cucerire de la locul de muncă.

Horoscop Oana Hanganu săptămâna 7-13 octombrie RAC

Luni, Racii vor reuși cu greu să păstreze pacea între prieteni ?i persoana iubită. O seară ”cu gașca” în oraș s-ar putea încheia cu reproșuri acasă…

Marți, însă, armonia poate fi restabilită ori, după caz, consolidată: planeta Iubirii va intra chiar în sectorul Iubirii din astrograma Racilor și va sta aici până în noiembrie.

Tot de marți, și Racii singuri vor avea mai mult noroc în dragoste. S-ar putea chiar ca norocul să vină din străinătate.

În weekend s-ar putea să afle ceva neașteptat și nu tocmai plăcut despre un prieten. Înainte de a reacționa, ar fi bine să verifice informațiile.

Horoscop Oana Hanganu săptămâna 7-13 octombrie LEU

Luni, Leii pot primi oferte interesante în plan profesional, dar ar fi bine să aștepte până marți pentru a-i anunța pe cei dragi. Mai ales dacă schimbările respective presupun un nou program, care va da peste cap rutina zilnică a familiei!

De marți, Venus în Scorpion le va aduce mai multă armonie în relațiile cu părinții ?i partenerul de viață.

În plan financiar, zile foarte bune vor fi marți și miercuri, după care urmează o zi potrivită pentru investiții (inclusiv în terenuri sau case).

În weekend, s-ar putea ca Leii să rateze un eveniment de familie pentru că vor pleca într-o călătorie de afaceri.

 

Horoscop Oana Hanganu săptămâna 7-13 octombrie FECIOARĂ

Se știe că, în general, Fecioarele sunt critice, dar luni există riscul ca spiritul lor critic să fie exagerat, inclusiv la adresa copiilor sau a persoanei iubite.

De marți, comunicarea cu cei din jur va deveni armonioasă și le va ajuta nu doar în relațiile cu familia, ci și în relațiile profesionale. Le va fi mai ușor să obțină ce își doresc sau să semneze contracte avantajoase.

Joi va fi o zi foarte bună pentru declarații de dragoste sau pentru întâlniri-surpriză cu persoane care le admiră în tăcere, iar weekend-ul va fi potrivit pentru cumpărături pentru casă ori pentru evenimente de familie.

Horoscop Oana Hanganu săptămâna 7-13 octombrie BALANȚĂ

Balanțele care vor să obțină un credit sau vor să își cumpere ceva și sunt atrase de anumite oferte ar trebui să aștepte până marți-miercuri. Luni trebuie să fie prudente când li se oferă ceva ”prea frumos ca să fie adevărat”.

De marți, începe o perioadă foarte bună: Venus, Micul Benefic din astrologie, intră în sectorul Banilor din astrograma Balanțelor. Mai mult, Venus este aliatul lor astral pentru că le patronează zodia.

Dar asta nu înseamnă că nu vor fi și momente mai puțin favorabile. Un astfel de moment va fi sâmbătă, când Balanțele riscă să dea banii pe fleacuri sau să piardă bani, la propriu.

Mai multe detalii aici