Horoscop Oana Hanganu: Soarele şi 3 planete în zodia Scorpion. Află pe cine avantajează, cui aduce provocări

Horoscop Oana Hanganu: Începând din 24 octombrie și până în ultima zi a lunii, în zodia Scorpion se vor afla: Soarele, Jupiter, Venus și Mercur. Această ”combinație astrală” se numește ”stellium” și poate aduce schimbări importante, mai ales că în zodia opusă (Taur) se află chiar planeta Schimbărilor, Uranus.

24 oct. 2018, 08:45
Horoscop Oana Hanganu: Soarele şi 3 planete în zodia Scorpion. Află pe cine avantajează, cui aduce provocări

BERBEC
Pentru Berbeci, se anunță schimbări importante în plan financiar. Este vorba, în primul rând, de resursele pe care nativii le dețin, le administrează ori le investesc împreună cu altcineva.
De exemplu, Berbecii pot avea profitul sperat dintr-o afacere pe care o derulează împreună cu alte persoane sau pot primi un credit ori o altă formă de finanțare pentru un proiect personal.
De asemenea, partenerul de viață poate obține o mărire de salariu, cu efecte „benefice” aspra bugetului familiei.
În plan sentimental, stellium-ul din Scorpion poate aduce suprize amoroase ori revenirea la o relație din trecut, pentru cei singuri, dar și mai multă pasiune în cuplu.

TAUR
Pentru Tauri, ultima parte a lunii octombrie este semnificativă în plan relational.
Acești nativi au Soarele și 3 planete în sectorul Mariajului și al Parteneriatelor din astrogramă: Marele Benefic Jupiter, planeta Comunicării, Mercur și planta Iubirii, Venus, care îi patronează.
În plan sentimental, în cuplu se stabilesc noi reguli ori se consolidează atmosfera plăcută, marcată de romantism și înțelegere.
Nativii singuri își pot întâlni, pe neașteptate, viitorul partener de viață.
În relațiile profesionale, Taurii pot întâlni persoanele potrivite pentru a-și transforma planurile în realitate sau pot obține ceea ce consideră că merită, prin negocierea sau, după caz, prin renegocierea unor contracte.

GEMENI
Pentru Gemeni, ulima parte a lunii octombrie poate aduce schimbări pozitive în plan profesional, cum ar fi un job mai bun sau o promovare la actualul loc de muncă.
În sectorul profesiei din astrograma lor, se vor afla Soarele, Marele Benefic Jupiter, Micul Benefic Venus și planeta Mercur, care îi patronează.
Prezența planetei Iubirii, Venus, în sectorul Profesiei poate aduce, pentru unii nativi, relații armonioase cu șefii sau colegii, iar pentru alții, o poveste de dragoste la serviciu.
Mai mult, planeta Mercur aflată în același sector le va spori șansele de succes. Va fi „talismanul” lor!
Conjunctura astrală îi va ajuta și pe Gemenii care vor să își schimbe rutina zilnică, să „urmeze” o dietă, să adopte un stil de viață mai sănătos.

RAC
Racii sunt favorizați de astre în plan sentimental sau sunt încurajați să își pună în valoare creativitatea.
Din 23 până în 31 octombrie, în „casa Iubirii, a copiilor și a creativității” din astrograma lor acționează Soarele, alături de Jupiter (Marele Benefic), Mercur (planeta Comunicării) și Venus (planeta Iubirii).
Nativii singuri au șanse mari să își întâlnească sufletul-pereche, iar cei care au, deja, o relație, pot reface armonia sau, după caz, pot aduce mai multă „căldură” în cuplu.
Perioada este foarte bună și pentru nativii care vor să își pună în valoare creativitatea (sunt apreciați și recompensați financiar), dar și pentru cei care au copii sau își doresc să devină părinți.

LEU
Pentru Lei, sfârșitul lunii octombrie poate aduce mutarea în casa mult visată sau succes neașteptat din afaceri de familie.
Prezența Soarelui și a planetelor Jupiter, Mercur și Venus în sectorul Casei și al familiei din astrogramă poate însemna, pentru unii nativi Leu, dorința de a-și întemeia o familie sau chiar oficializarea unei relații.
Stellium-ul format în zodia Scorpion este foarte important pentru Lei pentru că în acesta este inclus și Soarele, care îi patronează pe acești nativi.
Familia va fi prioritatea Leilor în această perioadă și mulți nativi vor reface legătura cu rude pe care nu le-au mai văzut de mult timp sau vor rezolva mai vechi probleme legate de case, terenuri sau moșteniri.

FECIOARĂ
Pentru Fecioare, sfârșitul lunii octombrie va fi dinamic și plin de surprize, pentru că în „casa Comunicării” din astrograma lor se vor afla Soarele, planeta Iubirii, Marele Benefic Jupiter și Mercur, planeta care le patronează.
Iar Mercur este și planeta Comunicării, și planeta Călătoriilor, așa că „se anunță” multe călătorii, invitații, evenimente, dar și succes în negocieri și șansa de a semna contracte avantajoase.
În plan sentimental, prezența planetei Iubirii în „casa Comunicării” din astrogramă poate însemna declarații și dovezi de afecțiune în cuplu, iar pentru cei singuri, întâlnirea marii iubiri cu ocazia unui eveniment, a unei călătorii sau prin intermediul unor colegi sau vecini.

BALANȚĂ
Pentru Balanțe, perioada 23-31 octombrie va fi importantă în plan financiar. Pe de o parte, în „casa Banilor obținuți prin muncă” vor acționa Soarele, Marele Benefic Jupiter, Micul Benefic Venus și planeta Comunicării, Mercur, iar pe de altă parte, în „casa Banilor altora” se va afla planeta Surprizelor, Uranus.
Astfel, Balanțele care își vor valorifica într-un mod mai eficient resursele personale (în mod special talente, abilități sau experiență profesională) vor reuși să își îmbunătățească „situația financiară”, să fie mai bine plătite sau să aibă mai mult succes și profit din afaceri și proiecte personale. Iar Uranus le poate aduce cadouri, donații sau finanțări-surpriză pentru proiectele și planurile lor.

Citeşte mai multe pe oanahoroscop.com