HOROSCOP OANA HANGANU: Tentaţii în plan sentimental, probleme în plan financiar, KARMA zâmbeşte multor zodii

Fiecare semn zodiacal va fi influențat de "stelium” (prezența mai multor astre într-o zodie) și fiecare dintre noi ar trebui să profităm de acest context astral.

17 mai 2019, 08:52
HOROSCOP OANA HANGANU: Tentaţii în plan sentimental, probleme în plan financiar, KARMA zâmbeşte multor zodii

BERBEC
Berbecii pot câștiga mai mulți bani din munca proprie și pot face pași importanți în carieră.
Acum își pot consolida statutul în firmă sau pot obține o promovare, iar dacă sunt în căutarea unui loc de muncă, acum își pot găsi un job stabil și bine plătit.
Valorificarea talentului personal și transformarea unui hobby într-o sursă de venit poate schimba, de asemenea, în bine, viața multor nativi Berbec.
Perioada este excelentă pentru persoanele care vor să renunțe la un job de care nu sunt mulțumite sau la o profesie de care nu mai sunt pasionate. Schimbarea le va aduce mai mulți bani în viitorul apropiat.

TAUR
Taurii vor fi apreciați, admirați, respectați. Își vor exprima, cu tact și înțelepciune punctul de vedere și vor obține ceea ce vor pentru că vor avea și argumente solide, și farmec personal.
Cei care vor să își schimbe look-ul vor face alegerile potrivite, iar în materie de modă, vor lansa noi ”tendințe”, pe care prietenii sau colegii se vor grăbi să le ”urmeze”.
În plus, în această perioadă, mulți nativi Taur își vor schimba stilul de viață, vor fi interesați de domenii pe care, în trecut, le ignorau sau își vor lua prin surprindere apropiații prin deciziile sau planurile pe termen lung.
În relația de cuplu sau în afaceri vor deveni mai toleranți, iar financiar, le va merge din plin.

GEMENI
Gemenii vor avea parte de susținere (inclusiv financiară) din partea unor persoane la care nu s-ar fi așteptat, dar care îi apreciază ori îi admiră ”de la distanță”.
Mulți Gemeni vor fi mai interesați de domeniul spiritual sau se vor implica în activități caritabile. Sau, dacă au afaceri personale, vor fi mai apropiați de angajați și, la nevoie, le vor acorda ajutor concret, fără să facă din asta un titlu de glorie.
În plan sentimental, pot apărea tentații sau dorința de a reface relații din trecut.
În plan financiar, noroc le poate aduce reluarea unor proiecte la care au renunțat sau informații confidențiale pe care le primesc în mod neașteptat și care le pot ”recalibra” strategiile pe termen lung. 

RAC
Racii își vor consolida relațiile cu prietenii sau își vor extinde ”rețeaua profesională”.
Pentru mulți Raci, onorarea unor invitații le poate aduce șansa de a-și întâlni marea iubire. Pentru alții, o banală ieșire în oraș cu vechi prieteni se poate transforma într-o reală oportunitate profesională și financiară (de exemplu, pot pune la cale o afacere împreună cu un prieten sau pot face cunoștință cu cineva care, în viitorul apropiat, le va oferi un job foarte bun).
Norocul le va surâde și Racilor care au afaceri pe internet: Uranus (planeta care patronează internetul) se află în sectorul care se referă la prieteni, dar și la planurile de viitor din astrograma lor.

 

LEU
Pentru Lei, săptămâna 15-21 mai poate aduce schimbări majore în carieră sau succes și recunoaștere în comunitatea locală sau în domeniul în care activează.
Toate planurile pe care și le fac vor putea fi puse în aplicare pentru că Leii vor avea și energie, și resurse, și idei foarte bune. Pentru cei care au fost nedreptățiți în trecut, va veni momentul în care li se va face dreptate.
Perioada va fi excelentă și pentru Leii care activează în domenii în  care”imaginea” contează la fel de mult ca experiența sau pregătirea profesională.
Relațiile nativilor Leu cu șefii și cu persoanele care reprezintă autoritățile vor fi, de asemenea, protejate de astre.

FECIOARĂ
În săptămâna 15-21 mai, norocul le va surâde Fecioarelor care vor să își încerce norocul peste mări și țări. În străinătate își vor întâlni sufletul pereche sau își vor găsi job-ul visat ori vor avea succes în afaceri sau vor putea să înceapă o viață nouă.
Pentru cele care nu sunt interesate de schimbări atât de drastice, perioada amintită va fi una foarte bună pentru perfecționare în plan profesional, pentru învățarea unei limbi străine, pentru tot felul de studii, programe și cursuri de ”dezvoltare personală”.
Astrele vor fi și de partea Fecioarelor care au de rezolvat probleme juridice și a celor care susțin diferite examene sau se pregătesc pentru competiții importante.
Fecioarele care au trecut prin experiența unui divorț își pot întâlni, acum, viitorul soț/viitoarea soție.

BALANȚĂ
Pentru Balanțe, perioada va fi importantă în plan financiar: le va surâde norocul ”prin alții”, vor avea profit din afaceri sau vor beneficia din plin de pe urma schimbărilor pozitive anunțate de astre în ”finanțele” partenerului de viață.
Prezența Micului Benefic Venus (care le patronează pe Balanțe) în sectorul Banilor altora le amplifică șansele. Tot aici se vor afla și Uranus, iar asta înseamnă că șansele vor apărea pe neașteptate sau că avantajele obținute le vor depăși așteptările.
În relații, multe Balanțe vor fi interesate de trecutul sentimental al partenerului și vor deveni geloase, posesive, suspicioase, dar vor reuși să păstreze aparențele și echilibrul în cuplu.

Citeşte mai multe aici

SCORPION
În finalul săptămânii, Scorpionii singuri își pot întâlni sufletul-pereche.
Prezența planetei Surprizelor, Uranus, în sectorul Parteneriatelor poate schimba ”gusturile” Scorpionilor, care se pot atașa de persoane pe care, altădată, nu le-ar fi băgat în seamă.
În plan profesional, Scorpionii pot deveni interesați de colaborări cu persoane originale sau considerate de cei din jur drept ”ciudate” sau pot lua în calcul implicarea în domenii de activitate de care, până acum, nu au fost deloc interesați.
În relații, Scorpionii vor deveni mai toleranți și mai puțin dornici să dețină controlul, vor comunica mai mult și își vor exprima, cu farmec, opiniile sau sentimentele.

SĂGETĂTOR
Săgetătorii care doresc să își schimbe locul de muncă sau domeniul de activitate ar trebui să profite de contextul astral favorabil.
Acum au șanse mari să câștige competiția pentru job-ul mult visat ori să primească, pe neașteptate, oferte avantajoase.
Cei care vor să obțină o promovare sau o mărire de salariu la actualul loc de muncă vor fi convingători, iar șefii vor fi de partea lor.
Foarte bună va fi săptămâna amintită și pentru Săgetătorii care doresc să își schimbe stilul de viață ori să acorde o mai mare atenție sănătății. De exemplu, să facă investigații medicale de rutină sau să respecte un anumit regim alimentar.