Horoscop Oana Hanganu: Uranus retrograd în Berbec şi Venus în Balanţă aduce momente de criză şi tensiuni pe toate planurile

Uranus retrograd în zodia Berbec va fi în opoziție cu planeta Venus, aflată în zodia Balanță până în ziua de 2 decembrie. Iar până în ziua de 16 noiembrie, și Venus va fi în mișcare retrogradă în zodia Parteneriatelor (Balanța), astfel că multe cupluri vor trece prin momente de criză, multe tensiuni vor fi amplificate și multe parteneriate profesionale sau politice vor fi puse sub semnul întrebării.

10 nov. 2018, 07:18
Horoscop Oana Hanganu: Uranus retrograd în Berbec şi Venus în Balanţă aduce momente de criză şi tensiuni pe toate planurile

Ce aduc Uranus retrograd în Berbec și Venus în Balanță pentru zodii:

BERBEC
Berbecii se pot aștepta la schimbări în plan personal și multe dintre acestea vor fi ”încurajate” de partenerul de viață ori de colaboratori. Pentru unii nativi, revenirea unei foste iubiri poate pune în pericol actuala relație de cuplu.

TAUR
Taurii vor reveni asupra unor proiecte profesionale sau vor da mai multă atenție sănătății. Până în ziua de 2 decembrie, Venus, planeta care îi patronează, se va afla în sectorul Profesiei și sănătății din astrograma lor. În profesie, mulți nativi vor avea protectori secreți.

GEMENI
Gemenii pot transforma o relație de prietenie într-o relație de iubire sau, în cuplu, își pot schimba planurile de viitor sau pot afla că vor deveni părinți. În relația cu persoana iubită, s-ar putea ca influența unui prieten să nu fie prea fericită, iar tensiunile să fie greu de evitat.

RAC
Racii vor primi oferte de muncă de la persoane sau firme cu care au mai colaborat sau vor fi interesați de schimbarea job-ului ori chiar a domeniului de activitate. Și s-ar putea ca relațiile cu familia să aibă de suferit din cauza interesului excesiv al nativilor pentru carieră.

LEU
Leii pot avea șanse neașteptate de a pleca, în sfârșit, în călătorii pe care, din diverse motive, le-au tot amânat. De asemenea, mulți nativi Leu vor dori să reia un program de perfecționare sau să refacă un proiect, situație care va impune și renegocierea unui contract.

FECIOARĂ
Uranus retrograd poate aduce schimbări neașteptate în situația financiară a partenerului de viață, iar Venus poate accentua apetitul Fecioarelor pentru cheltuieli. De aici, posibile tensiuni în cuplu, pentru că în multe cazuri, bugetul nu va acoperi prioritățile familiei.

BALANȚĂ
Balanțele pot relua vechi colaborări, chiar la propunerea unor persoane care le-au dezamăgit, în trecut. Dar planeta Venus aflată în zodia lor îi va face pe mulți nativi să ”uite” de tensiuni și resentimente. În cuplu pot avea parte de tensiuni sau, din contră, împăcări neașteptate.

SCORPION
Scorpionii își pot găsi job-ul perfect când nici nu mai sperau asta sau la actualul loc de muncă trebuie să se adapteze la schimbări neașteptate. În plan personal, poate să apară tentația unei aventuri sau dorința de împăcare cu un fost partener.

SĂGETĂTOR
Pentru Săgetători, perioada următoare va fi plină de surprize în plan sentimental. Iubirea poate să apară pe neașteptate, eventual ”cu ajutorul” unor prieteni care le înlesnesc nativilor întâlnirea cu ”sufletul-pereche”.
Sau un hobby le poate aduce succes/profit neașteptat.

Citeşte mai multe pe oanahoroscop.com