Horoscop Oana Hanganu weekend-ul 28-29 iulie: Luna formează aspecte tensionate cu Marele Benefic Jupiter şi Mercur retrograd

Horoscop Oana Hanganu pentru weekend-ul 28-29 iulie 2018. Eclipsa de Lună își face, încă, simțite efectele, iar Luna formează aspecte tensionate cu Marele Benefic Jupiter și Mercur retrograd. Din fericire, armonia dintre Venus și Pluton reușește să calmeze lucrurile, dar numai în prima parte a zilei de sâmbătă.Tocmai de aceea, nativii care au ceva de lămurit, de discutat, de reproșat sau de negociat ar trebui să profite de conjunctura astrală favorabilă din prima zi de weekend.

28 iul. 2018, 04:08
Horoscop Oana Hanganu weekend-ul 28-29 iulie: Luna formează aspecte tensionate cu Marele Benefic Jupiter şi Mercur retrograd

Ce anunță horoscopul de weekend pentru zodii
BERBEC 
Horoscopul de weekend pentru zodia Berbec vine cu vești bune pentru nativii care vor să facă schimbări în viața profesională. Sâmbătă cineva le ”pune o vorbă bună” și peste puțin timp vor veni și ofertele.
Duminică, nativii care petrec prea mult timp cu prietenii riscă să se certe cu partenerul.

TAUR
Horoscopul de weekend pentru zodia Taur anunță armonie în cuplu sau noroc în dragoste pentru nativii singuri care pleacă în călătorie.
Duminică, familia le reporșează Taurilor că acordă o atenție exagerată carierei. Sau apar discuții din cauza unei moșteniri, a unei case care are nevoie de reparații sau din cauza unor cheltuieli ce nu pot fi amânate.

GEMENI

Horoscopul de weekend pentru zodia Gemeni anunță surprize plăcute pentru nativii care au mare nevoie de bani: părinții sau alte rude apropiate se oferă să îi ajute. Horoscopul vine, însă, și cu o recomandare/avertizare pentru cei care călăoresc (în special pentru cei care conduc): să evite discuțiile în contradictoriu cu autoritățile!

RAC
Horoscopul de weekend pentru zodia Rac anunță o călătorie împreună cu partenerul în prima parte a zilei de sâmbătă sau ”răsfăț în doi” în liniștea și confortul de acasă. Comunicarea va fi excelentă dacă nu vor fi abordate subiecte ”sensibile”, cum ar fi bugetul familiei.
În cursul zilei de duminică, însă, lista de cumpărături poate fi ”prilej de gâlceavă”.

LEU
Horoscopul de weekend pentru zodia Leu le recomandă nativilor să se gândească mai mult la sănătatea lor și să nu uite de odihnă. Iar asta, pentru că, în prima parte a zilei de sâmbătă, nativii pot face rost de bani dintr-o colaborare suplimentară pe care nu vor să o rateze. Duminică, atenție la cuvintele rostite! Mai ales dacă au reproșuri de făcut!

FECIOARĂ
Horoscopul de weekend pentru zodia Fecioară anunță o perioadă favorabilă noilor cuceriri, dar și împăcării în cuplu.
Nativii care lucrează în weekend trebuie să plece din vreme de acasă pentru a nu întârzia și, la serviciu, să evite certurile cu colegii (vor fi unii care vor încerca să le pună bețe în roată).

BALANȚĂ
Horoscopul de weekend pentru zodia Balanță anunță convorbiri plăcute cu rude aflate departe sau întâlniri neașteptate cu prieteni din copilărie; deci momente pline de emoții și nostalgii.
În plan sentimental, sunt posibile schimbări sau clarificări, iar în plan financiar, tendința de a exagera cu cheltuielile.

Citeşte mai mult pe oanahoroscop.com