HOROSCOP: Obiceiuri toxice pe care le au zodiile în relaţii

Cu toții avem defecte și obiceiuri care îi pot deranja pe cei din jur. Deși putem să ne remediem comportamentul, este aproape imposibil să ne schimbăm complet. Probabil credem că aceste lucruri nu îi afectează atât de mult pe cei din jur, însă se pare că anumite obiceiuri toxice ale zodiei noastre pot să ne rănească jumătatea și chiar să ducă la despărțire.

27 iul. 2019, 08:35
HOROSCOP: Obiceiuri toxice pe care le au zodiile în relaţii

Așadar, pe lângă personalitatea noastră și temperament, și zodia în care ne-am născut joacă un rol la fel de important și ne infuențează relația, scrie publika.md. Ești curioasă care sunt obiceiurile toxice pe care le ai în relație? Află mai jos!

Berbec

Berbecul poate fi destul de încăpățânat atunci când vine vorba de exprimarea sentimentelor. Uneori, acesta crede că este mai bine să nu vorbească despre problemele cu care se confruntă într-o relație. Totuși, nimic nu se rezolvă de sine. Dacă nu vorbește cu jumătatea sa despre lucrurile care îl deranjează, este foarte posibil ca acest lucru să ducă la despărțire.

Citeşte şi HOROSCOP: Zodii care nu vor relaţii serioase, caută aventuri de o noapte şi relaţii ocazionale

Taur

Taurul nu poate renunța la spiritul său competitiv nici măcar atunci când se află într-o relație. Totuși, Taurul trebuie să știe că într-o relație nu există o competiție între cei doi parteneri. Ambii parteneri trebuie să fie la fel de implicați.

Gemeni

Gemenii pur și simplu nu pot fi serioși într-o relație. Acest nativ promite anumite lucruri, însă nu reușește să se țină de cuvânt. Partenerul acestui nativ trebuie să se pregătească de la început să fie dezamăgit iar și iar. Totuși, la un moment dat, perechea acestui nativ nu va mai avea deloc încredere în el.

Rac

Spre deosebire de Gemeni, Racul ia foarte în serios relația de cuplu. Din acest motiv, este posibil să devină dependent de perechea sa puțin cam devreme. Racul este afectuos și iubitor, însă dependența de persoana iubită devine restrictivă. Trebuie să îi oferi mai mult spațiu perechii tale. Dacă nu vei face acest lucru, atunci este foarte probabil să te părăsească.

Leu

Pentru Leu, cel mai bun lucru din lumea asta este faptul că există. Din acest motiv, se va comporta ca un lider și se va bucura de viață în orice secundă. Totuși, acest lucru nu înseamnă că trebuie să se comporte ca un șef și față de perechea sa. Într-o relație, ambii parteneri sunt egali. Așadar, nu îți controla partenerul, deoarece tu nu știi ce este mai bine pentru acesta.

Fecioară

Fecioarele pot deveni extrem de geloase într-o relație. Din acest motiv, tind să construiască ziduri între ele și partenerul lor. Dacă ești Fecioară, atunci încearcă să ai mai multă încredere în perechea ta. Vorbește cu persoana iubită despre ce simți, deoarece doar aceasta te poate ajuta să treci peste nesiguranța pe care o resimți.

Balanță

Balanța se pricepe de minune în a rezolva probleme și de aceea le caută chiar și acolo unde nu există. Mai mult, aceasta vrea mereu să rezolve și problemele partenerului său. Totuși, aceste lecții de management sunt un obicei toxic într-o relație și pot duce la multe discuții în contradictoriu.

Scorpion

Acest nativ nu poate suporta gândul că nimic nu a mers conform planului. Este destul de greu să ții pasul cu așteptările uriașe pe care acest nativ le are. Dacă ești Scorpion, atunci trebuie să știi că partenerul tău nu este un robot. Este un om și are și el defecte. Fii mai înțelegătoare cu cel drag, dacă vrei să ai o relație fericită.

Săgetător

Săgetătorul are o părere foarte proastă despre el. Mereu simte că lipsește ceva și devine extrem de negativist. Încearcă să ai mai multă încredere în tine, dar și în partenerul tău.

Capricorn

Capricornul are abilitatea de a conduce întreaga lume de unul singur. Este obișnuit să fie propriul șef și din acest motiv uită că într-o relație trebuie să se deschidă și să fie vulnerabil în fața perechii sale. Nu trebuie să ții mereu garda ridicată față de perechea ta. Trebuie să ai încredere în partenerul tău și să îl lași să treacă de zidurile pe care le-ai ridicat în jurul tău.

Vărsător

Vărsătorul nu își va menține niciodată punctul de vedere. Mereu își va lăsa partenerul să câștige. Acesta trebuie să știe că nu trebuie să fie de acord cu un lucru care îi aduce nefericire. În cele din urmă, va ceda. Trebuie să încerce să se facă auzit și să spună exact ce gândește.

Pești

Peștii sunt creativi și vor face în așa fel încât relația de cuplu să nu devină plictisitoare. Dacă atmosfera este destul de liniștită în relație, atunci vor face orice pentru a fi tensionată. Un obicei toxic a acestui nativ într-o relație este că invadează spațiul personal al persoanei iubite, fapt ce poate duce la multe discuții în contradictoriu.

Obiceiurile toxice ale zodiilor într-o relație pot să le aducă multă nefericire. Din acest motiv, aceștia trebuie să învețe să își corecteze aceste trăsături și să se concentreze și asupra nevoilor persoanei iubite.