Horoscop octombrie 2014: Scântei în cuplu pentru Gemeni, Vărsător şi…

HOROSCOP: Afla ce ti-au rezervat astrele in dragoste,cariera, sanatate si nu numai pentru luna octombrie!

26 sept. 2014, 12:49
Horoscop octombrie 2014: Scântei în cuplu pentru Gemeni, Vărsător şi…

HOROSCOP Berbec

De la jumatatea lunii Iulie, Jupiter a fost planeta care ti-a guvernat zodia asa ca ai fost devotata partenerului de viata, chiar daca problemele dintre voi se agravau din zi in zi. Fie te reindragostesti de el si lucrurile intra pe un fagas normal, fie va despartiti, cert este ca, pana la finalul lunii octombrie, vei fi implinita pe plan sentimental. In cazul in care urmeaza o despartire, intr-un timp neasteptat de scurt iti vei gasi sufletul pereche.

Pe plan profesional nu ratezi nicio ocazie de a te afirma, iar oportunitatile se tin lant. Cu toate ca in ultimul timp nu ai fost multumita din acest punct de vedere, esti din ce in ce mai multumita de jobul tau. 

Entuziasmul pe care toamna ti-l aduce te va ajuta sa depasesti momentele grele. De asemenea, legaturile cu prietenii se vor intari intrucat, nu-i asa, prietenul la nevoie se cunoaste.

Taur

Inca din vara simti nevoia sa iti largesti orizonturile, sa cunosti oameni noi, sa inveti lucruri noi si sa ai experiente inedite. E posibil sa simti nevoia sa te muti ori macar sa redecorezi. E posibil sa iti surada ideea de a deveni parinte asa ca ai face bine sa renunti la stilul de viata boem si sa fii mai responsabila. Luna aceasta te vei concentra pe viata de cuplu, planuind viitorul alaturi de partener.

Incearca sa ramai cu picioarele pe pamant si sa nu iti pierzi simtul realitatii. Daca te apuci de renovat, nu cheltui mai mult decat iti permiti. In cazul in care iti faci planuri de viitor, ai face bine sa te consulti si cu partenerul tau pentrua  vedea daca planurile voastre coincid.

Daca reusesti sa gasesti calea de mijloc dintre aspiratii si ceea ce poate fi realizat, vei fi cu adevarat fericita. Ai toate sansele sa reusesti tot ce iti propui, atat timp cat nu faci excese de niciun fel. Fie ca esti deja implicata intr-o relatie, fara ca esti in cautarea unui partener, luna aceasta vine cu o multime de satisfactii pe plan personal. Simti nevoia sa iti manifesti afectiunea, lucru care nu se intampla prea des.

Gemeni

Dragostea pare sa fie prioritatea ta in luna octombrie. Fie ca este vorba despre dragoste la prima vedere, fie ca este vorba despre redescoperirea partenerului de viata, cert e ca, pe plan sentimental, lucrurile o iau razna si nu te lasa sa te concentrezi la nimic altceva. Incearca totusi sa menbtii gelozia in parametrii normali pentru ca rosti sa cazi in extrema cealalta. 

Nu accepti jumatatile de masura in niciun sector al vietii tale. Vrei castiguri pe toate planurile si nu accepti nicio infrangere ori refuz. 

Toamna aceasta vine numai cu lucruri bune pentru tine, iar in zilele de 14, 15, 16 si 17 octombrie poti reusi absolut tot ce iti propui. Planurile de viitor alaturi de partener s-ar putea adeveri mai devreme decat te-ai astepta.

Rac

Viata personala este cea care te preocupa luna aceasta. Fie ca pui lucrurile la punct in ceea ce priveste relatia cu persoana iubita, fie ca iti achizitionezi o casa, ceea ce te preocupa de fapt este viitorul. Precum o pasare ce isi pregateste cuibul, si tu iti pregatesti caminul pentru a-ti intemeia o familie. 

Luna octombrie s-ar putea sa inceapa cu o serie de conflicte starnite de persoane care nu isi pot masca invidia. Incearca sa te detasezi pentru a nu iti consuma energie in mod inutil.

Ai o aura care te ajuta sa atragi de partea ta numai lucruri bune si primesti o multime de oferte pe plan profesional. Chiar daca nu stai bine pe plan financiar, acest lucru se va schimba in curand asa ca nu te intrista. Vei incasa castiguri care iti vor permite sa investesti in locuinta ta. 

 

Descopera previziunile pentru celelalte zodii pe feminis.ro.