HOROSCOP OCTOMBRIE 2015: Ce zodii au succes în dragoste

Luna octombrie vine cu o serie de surprize din punct de vedere erotic pentru majoritatea semnelor zodiacale. Descopera cat de bine iti va merge in amor si daca te invaluie pasiunea in luna ce vine.

28 sept. 2015, 17:35
HOROSCOP OCTOMBRIE 2015: Ce zodii au succes în dragoste

HOROSCOP SEXUAL BERBEC

Vei avea de furca cu perechea ta. Nimic din ce vei face in dormitor nu va fi pe placul ei, chiar daca sunt aceleasi lucruri pe care le-ai mai facut si pana acum.

Problema poate fi chiar asta: monotonia poate distruge relatia ta amoroasa asa ca se cere sa iti pui mintea la contributie si sa inovezi in ale sexului.

HOROSCOP SEXUAL TAUR 

Luna octombrie va fi una foarte fierbinte pentru tine, in ciuda temperaturilor scazute de afara.

Vei avea parte de o serie de surprize din partea partenerului, iar daca nu ai inca unul vei intalni o persoana cu care sexul va deveni o adevarata placere.

HOROSCOP SEXUAL GEMENI

Daca nu esti foarte atent la aventurile tale sexuale, s-ar putea ca sanatatea ta sa fie pusa in pericol.

Nu e de condamnat ca vrei sa simti placere in mod frecvent, dar gandeste-te la ce riscuri te expui cand schimbi des partenerii.

HOROSCOP SEXUAL RAC

Se anunta o perioada linistita si stabilizata din punct de vedere amoros. S-ar putea sa te recuplezi cu o persoana care a reprezentat foarte mult in trecutul tau recent, asa ca fii pregatit de orice.

La jumatatea lunii se anunta anumite probleme genitale si este recomandat sa nu faci sex in aceasta perioada.

HOROSCOP SEXUAL LEU

Va fi o luna in care te vei simti implinit. Pentru tine sexul e mai mult decat o activitate in doi: sexul inseamna comunicare, inovatie, implicare la nivel afectiv si multa, multa creativitate.

Gasesti persoana cu care te poti juca incat sa iti explorezi toate punctele erogene la maximum.

Mai multe detalii, pe revista Teo