HOROSCOP OCTOMBRIE 2015: Cum stai cu banii în această lună

HOROSCOP OCTOMBRIE 2015: Nativa din Vărsător va avea parte de surprize plăcute în ceea ce priveşte situaţia ei financiară, însă va trebui să fie chibzuită.

30 sept. 2015, 03:27
HOROSCOP OCTOMBRIE 2015: Cum stai cu banii în această lună

HOROSCOP OCTOMBRIE 2015 Balanţă

Nu vor fi mari schimbări în situaţia ta financiară din această lună, însă vei avea parte de unele câştiguri mici pe care nu le vei simţi prea mult. E important să te bucuri de ceea ce ai, pentru că motive să te plângi nu ai cu siguranţă. Lucrezi pentru a evolua şi pentru a obţine o funcţie mai bine plătită, însă e nevoie de mai mult timp! 

HOROSCOP OCTOMBRIE 2015 Săgetător

Dacă vrei să câştigi mai mulţi bani trebuie să o faci prin propriile forţe şi nicidecum pe spatele altora. Nu trişa şi nu te folosi de slăbiciunile altora pentru a ieşi tu în faţă, cândva vei plăti cu vârf şi îndesat. Mai mult decât atât, bucuria pe care o simţi pentru ceva pentru care ai luptat nu poate fi înlocuită cu nimic!

HOROSCOP OCTOMBRIE 2015 Scorpion

Dacă ai mai multă încredere şi acţionezi cu mai mult curaj, luna octombrie îţi poate aduce bani frumoşi. Este foarte important să te implici în cât mai multe proiecte şi să fii conectată în permanenţă cu tot ce apare nou pe plan profesional. Cineva care te admiră îţi poate face o propunere tentantă! 

HOROSCOP OCTOMBRIE 2015 Capricorn

Este o perioadă bună pentru perfecţionare, aşa că nu ar trebui să te aştepţi la câştiguri fără să depui un minim de efort. Porneşte cu paşi mărunţi, însă nu sări etape importante dacă vrei să nu fii dezamăgită. Rezultatele financiare se vor vedea cu siguranţă în viitorul apropiat, dar nu te aştepta să îţi cadă bani din cer!

HOROSCOP OCTOMBRIE 2015 Vărsător

Ai parte de suprize plăcute pe acest plan în luna octombrie, însă trebuie să fii foarte cumpătată. Ai succes atunci când te aştepţi mai puţin şi se pare că nu trebuie să depui niciun efort pentru a câştiga mai mulţi bani. Un cadou substanţial te va şoca, dar te va şi bucura în acelaşi timp!

HOROSCOP OCTOMBRIE 2015 Peşti

Indiferent cât ai munci sau ai lupta pentru a câştiga mai mulţi bani în această perioadă, acest lucru nu depinde deloc de tine. Din păcate, şefii tăi nu consideră că meriţi o promovare, însă motivele pot fi destul de plauzibile. Ascultă-i cu atenţie înainte de a izbucni şi de a-ţi etala frustrările!

Citeşte mai mult, pe eva.ro