HOROSCOP OCTOMBRIE 2016: Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

HOROSCOP OCTOMBRIE 2016: Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna octombrie!

30 sept. 2016, 15:13
HOROSCOP OCTOMBRIE 2016: Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

BALANŢĂ

Luna aceasta trebuie să gândeşti mai practic şi să anticipezi evenimentele neplăcute ce ar putea să apară în viaţa ta sentimentală. Cu cât vei acorda mai multă atenţie acestui aspect al vieţii tale, cu atât vei reuşi să eviţi problemele cu partenerul, rudele sau copiii. Se anunţă mai multă armonie decât în perioada anterioară. 

Situaţia ta financiară este una extrem de bună, însă totuşi trebuie să fii prudentă. Nu este indicat să faci niciun fel de investiţie, chiar dacă simţi că îţi permiţi să rişti. Este foarte important să asculţi de o persoană cu mai multă experienţă de viaţă decât tine, altfel vei regreta!

SCORPION

Luna aceasta vei trece de la agonie la extaz şi invers. Nu vei reuşi să îţi dai nici tu seama de ce se întâmplă în viaţa ta amoroasă, de aceea pe tot parcursul lunii octombrie vei fi total bulversată. Dacă credeai că între tine şi partenerul tău este numai lapte şi miere, vei avea supriza neplăcută să constaţi că ai fost amăgită şi trădată. Bătălia dintre voi se duce din cauza lucrurilor materiale. 

Chiar dacă începi luna destul de cuminte, la finalul ei vei reuşi imposibilul. Ai toate şansele ca în această perioadă să pui mâna pe un contract bănos sau să te implici într-o afacere care va da roade imediat. Alege-ţi partenerii potriviţi, adică doar acele persoane în care poţi avea încredere deplină!

SĂGETĂTOR

Luna începe mai puţin promiţător, însă are şanse mari să îşi ia revanşa spre final. Se anunţă modificări drastice ale stilului de viaţă şi asta datorită faptului că vei avea ocazia să cunoşti o persoană capabilă să te schimbe total. Dacă la început nu priveşti relaţia cu ochi buni, pe parcurs îţi vei da seama că aveai nevoie de tot ce ţi se întâmplă acum!

Vei munci mult în această lună, însă vei primi răsplata cuvenită. Câştigurile vor fi extrem de mari faţă de lunile anterioare, de aceea acum e momentul pentru răsfăţ. Pe lângă faptul că vei simţi o îmbunătăţire materială, te vei bucura şi de popularitate la locul de muncă.

CAPRICORN

Nu pierde niciun minut din această lună aşteptând să apară Făt-Frumos pe un cal alb. A sosit momentul să dai dovadă de mai mult curaj şi să îţi expui sentimentele în faţa celui pe care îl placi. Dacă nu faci tu primul pas, există riscul să pierzi partenerul perfect pentru tine. În cazul în care eşti angajată deja întgr-o relaţie serioasă, atunci încearcă să nu dai curs discuţiilor în contradictoriu. 

Chiar dacă munceşti pe brânci, luna octombrie nu îţi aduce câştigurile mult aşteptate. Nu trebuie să dai înapoi de la primul eşec pe care îl ai ci din contră, ar trebui să te impulsioneze mai mult. Eşti apreciată la locul de muncă, fapt care te-ar putea ajuta să evoluezi profesional în viitorul apropiat.

Citeşte mai multe pe eva.ro