Horoscop octombrie 2017. Află în ce zile îţi merge bine

A doua lună a sezonului autumnal se arată cel puțin la fel de dinamică și solicitantă ca prima, fapt pentru care se recomandă să rămânem fermi pe poziție și gata mereu de acțiune. Doar în felul acesta ne putem asigura că rămânem în controlul situațiilor care se ivesc. Dar haideți să vedem care sunt aspectele astrale importante pe care ni le propune spre experimentare octombrie. 

26 sept. 2017, 07:54
Horoscop octombrie 2017. Află în ce zile îţi merge bine

Marte (Fecioară) trigon Pluto (Capricorn): progres prin determinare
Prima zi a lunii se remarcă prin aspectul armonios de trigon pe care îl lansează Marte din semnul Fecioarei lui Pluto din zodia Capricornului. În preajma acestei zile, dispunem de avântul necesar să ne ocupăm de chestiuni practice, iar niciun obstacol nu ve dovedește prea greu de trecut dacă ne dorim într-adevăr să atingem un obiectiv. Se întrevede așadar o perioadă de câteva zile în care dăm dovadă de randament și spor în toate activitățile pe care le facem, indiferent de natura lor.

Venus (Fecioară) trigon Pluto (Capricorn): mie ce-mi iese din relația asta?

Ziua de 3 a lui octombrie se distinge prin aspectul favorabil de trigon pe care îl trimite Venus din zodia Fecioarei lui Pluto din semnul Capricornului. În jurul acestei zile, se constituie contextul astral necesar evoluției oricărei relații profesionale pe care am avea-o. Dacă se stabilesc cupluri în această perioadă de câteva zile, se prea poate ca acestea să aibă o componentă materială destul de accentuată. Așa se face că pentru noi sentimentele trec, cel puțin de data aceasta, prin stomac.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.