HOROSCOP OCTOMBRIE 2018: Cine are parte de momente fierbinţi în luna lui Brumărel

HOROSCOP DRAGOSTE OCTOMBRIE 2018: Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna octombrie pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

29 sept. 2018, 14:37
HOROSCOP OCTOMBRIE 2018: Cine are parte de momente fierbinţi în luna lui Brumărel

BERBEC

Luna octombrie va fi una destul de agitată pentru tine, indiferent dacă eşti implicată într-o relaţie sau eşti singură.

Totul se învârte în jurul încrederii în persoana de lângă tine şi a puterii tale de iertare. Dacă ai trecut recent printr-o despărţire, cel mai probabil va avea loc o împăcare cu flori, lacrimi şi multe promisiuni. Decizia îţi aparţine în totalitate, însă astrele te sfătuiesc să faci ce simţi, însă să nu pleci urechea la tot ce ţi se spune. Dacă eşti implicată într-o relaţie, pot reapărea probleme mai vechi rămase nerezolvate, iar gestionarea lor va fi extrem de dificilă. Nici tu, nici partenerul de viaţă nu mai aveţi răbdare unul cu celălalt.

TAUR

E necesar ca în această lună să comunici mai mult cu partenerul de viaţă, altfel problemele dintre voi se vor agrava.

Vor exista reproşuri de ambele părţi şi contraziceri, dar important este să vă spuneţi tot ce aveţi pe suflet. Atât timp cât nu întreceţi limita, este ok să vă informaţi unul pe celălalt despre nemulţumirile voastre. Doar aşa vă veţi da seama dacă merită sau nu să luptaţi pentru relaţia voastră. Dacă eşti singură, vei avea parte de aventuri intense care uneori pot scăpa de sub control, dar asta nu înseamnă că cineva din jur va fi afectat, ceea ce este în regulă. 

GEMENI

Luna octombrie nu va veni cu schimbări prea mari pentru tine pe plan sentimental, dar asta pentru că nu ţi le doreşti.

Eşti din ce în ce mai pretenţioasă atunci când vine vorba de dragoste, iar acest lucru este valabil atât dacă eşti singură, cât şi dacă ai deja un iubit sau un soţ. Ai aşteptări prea mari de la cel de lângă tine şi, din această cauză, ai putea să îţi auzi multe reproşuri. Încearcă să nu îl schimbi sau să îl transformi în tine, pentru că apoi, cu siguranţă, nu o să-ţi mai placă de el. Dacă eşti celibatară, şansele de a găsi persoana perfectă sunt destul de mici. Pe toţi cei pe care îi întâlneşti îi spui la teste de neimaginat, iar cei cărora le-ai fi dat o şansă, vor fugi cât văd cu ochii. 

RAC

Luna octombrie vine cu răsturnări de situaţie şi cu dezamăgiri pe plan amoros.

Aceste veşti proaste vin mai ales pentru nativele singure, care şi-au făcut speranţe cu privire la un potenţial partener. Dacă eşti implicată deja într-o relaţie, cel mai probabil trebuie să eviţi pe cât posibil să iei decizii de una singură. Altfel, partenerul tău s-ar putea simţi ignorat şi neimportant, iar frustrările acumulate să se răsfrângă asupra ta. E un moment bun pentru planuri de viitor, însă fără a trece deja la acţiune. Faptul că veţi vorbi deschis despre speranţele voastre cu privire la relaţie vă va apropia şi mai mult. 

Citeşte mai multe pe eva.ro