HOROSCOP OCTOMBRIE 2019. Evenimente astrologice în cascadă. Bani, sănătate, dragoste, carieră, ce au rezervat astrele pentru fiecare

Principalele evenimente astrologice din Horoscop octombrie 2019 sunt reprezentate de tranzitul lui Mercur, Venus și al Soarelui în Scorpion, al lui Marte în Balanță, reluarea aspectului direct a lui Pluton în Capricorn, asumarea celui retrograd de Mercur în Scorpion, Luna plină din Berbec și Luna nouă din Scorpion.

25 sept. 2019, 09:46

Berbec – Horoscop octombrie 2019

Berbecii au prilejul să fie cutremurați de patimă în dragoste și neputința de a împărtăși toate astea cu partenerul de viață. Aceștia profită de o turnură propice la locul de muncă.

Taur

Potrivit Horoscop octombrie 2019, Taurii au oportunitatea de a-și îmbunătăți asocierile de tot felul, sociale, profesionale și personale, preocuparea față de starea de sănătate și schimbarea în bine a stilului său de viață. Asta anunță chiar și un parcurs ascendent în carieră.

Gemeni

Pentru Gemeni se anunță o revitalizare, o fortifiere a tonusului fizic și mental. Ba mai mult, aceștia au parte de realizări impresionante din punct de vedere profesional, dar și o viață amoroasă tumultoasă.

Rac

Racii au parte de o perioadă excelentă în dragoste, chiar dacă sunt singuri sau au deja un partener. Acest lucru nu îi determină totuși să-și neglijeze interacțiunea cu familia și prietenii apropiați.

Leu – Horoscop octombrie 2019

Potrivit Horoscop octombrie 2019, Leii sunt sfătuiți să acorde mai multă atenție relațiilor familiale și conexiunii cu cei dragi, cu persoane cărora le redescoperă importanța în existența lor. Aceștia sunt pe cale să-și consolideze poziția la muncă.

Fecioară

Se anunță o perioadă bună pe plan amoros, dar și social. Mai mult decât atât, asta este momentul pentru asumarea unor riscuri sporite pe plan financiar. 

Balanță

Balanțele știu cu siguranță cum să-și pună în valoare atuurile personale și se bucură de o viață sentimentală autentică și bazată pe sinceritate și sentimente reciproce. Toate astea sunt însoțite de noroc pe plan financiar.

Scorpion

Potrivit Horoscop octombrie 2019, Scorpionii au șanse să ajungă în centrul atenției, sub lumina reflectoarelor și să aibă o interacțiune socială bogată și productivă. Trebuie totuși să aibă grijă să-și mențină sub control impulsurile subconștientului.

Săgetător – Horoscop octombrie 2019

Săgetătorii încep să culeagă roadele muncii depuse în trecut. Ba mai mult, Săgetătorii au parte de o lună excelentă și pe plan amoros și financiar.

Citeşte mai multe aici