Horoscop Osho 2022: Karma din viaţa anterioară te afectează, e timpul să rupi vechile tipare

Osho aprofundează toate aspectele majore ale vieții nativilor, cum ar fi: dragoste, sănătate, finanțe și carieră.

29 nov. 2021, 13:57
Horoscop Osho 2022: Karma din viaţa anterioară te afectează, e timpul să rupi vechile tipare

Horoscop Osho 2022.

Conform previziunilor lui Osho, anul 2022 vine cu schimbări pe toate planurile pentru toți nativii zodiacului, atât schimbări pozitive, cât și mai puțin plăcute.

Berbec: Există multă energie pozitivă care se va îndrepta spre tine în acest an. Folosește această energie creativ și constructiv. Orice sarcină sau proiect acum va fi incredibil benefic pentru tine și te vei îmbogăți. Conectează-te la puterea divină din tine însăți, care îți poate transforma viața.

Taur: Horoscopul lui Osho prezintă diverse posibilități și oportunități de succes în anul 2022 pentru tine. Fii pregătită să le primești! Împărtășește și răspândește energia ta pozitivă, bucurându-te de succesul tău în toate aspectele vieții tale!

Gemeni: În anul 2022 este timpul să rupi vechile tipare, pentru că ceva nou este gata să ia naștere acum. Provocările neașteptate, schimbările multiple și eșecurile semnificative te vor face să cazi, pentru ca mai apoi să te ridici. Acceptă procesul de schimbare, pentru a te dezvolta!

Horoscop Osho 2022 Rac: Karma din viața anterioară te afectează acum și trebuie să neutralizezi acea negativitate. S-ar putea să te simți trădată, înfricoșată, neliniștită și nesigură. Meditează, caută vindecare și continuă pe drumul tău. Ești mult mai puternică decât crezi și vei trece peste acest episod.

Leu: Să te îndoiești de tine însăți nu este în natura ta. Este doar un gând care apare în mintea ta și te face să te simți încarcerată. Conectează-te la potențialul tău din interior și continuă fără teamă! Lumea așteaptă să se conecteze cu tine, iar tu, cu ea.

Fecioară: Progresul poate părea foarte lent pentru tine, dar totuși simți că te deplasezi în direcția corectă. Munca, perseverența și încrederea te vor conduce la succes, încet, dar sigur. Pe măsură ce simți că mergi în necunoscut, renunță la orice teamă și vei ajunge foarte curând acolo unde trebuie.

Horoscop Osho 2022 Balanță: Profesia și munca vor fi unele dintre provocările cele mai importante ale anului, împreună cu familia, care va fi centrul vieții tale. Va fi un an stresant și foarte intens, dar asta nu înseamnă că nu poți face față, însă necesita mult efort și dăruire.

Previziuni RUNE 29 noiembrie – 5 decembrie 2021. Vin bani multi chiar de luni! Noutati de la pietrele mistice!
Scorpion: Soarele se mișcă prin Scorpion, inspirând concentrarea și acțiunea în direcția conștientizării și vindecării. Viața te-a condus deja în această direcție, dar aștepți un impuls suplimentar. Devine din ce în ce mai clar că este timpul să te aliniezi la legile naturale ale existenței.

Săgetător: Conform horoscopului lui Osho, anul 2022 va fi anul pierderilor și al dezamăgirilor pentru tine. Acestea apar în mare parte din amintirile pe care le păstrezi în interiorul tău și din faptul că încă trăiești în trecut și ratezi oportunități care sunt prezente acum.

Capricorn: Se așteaptă un an minunat și norocos care îți poate oferi succes financiar peste așteptările tale. Chiar și investiția unei sume mici de bani poate deveni pentru tine un adevărat succes. Anul acesta se așteaptă ca lucrurile să funcționeze foarte bine.

HOROSCOP DECEMBRIE 2021. Zodiile care vor avea un final de an de poveste
Vărsător: Acesta este un an important pentru tine, așa că pregătește-te pentru o mulțime de transformări epice. Cu Jupiter care trece prin casa ta, norocul va dăinui de-a lungul anului. Asigură-te că vei aloca timp pentru a-ți hrăni mintea, corpul și sufletul…

Horoscop Osho 2022 Pești: Momentele de tristețe sunt cele mai transformatoare momente din viața ta, deoarece trebuie să intri adânc în rădăcini și să experimentezi durerea la sursă. Durerea vine în viața ta ca să te mențină treaz la realitate. Meditează și simte durerea pentru a o elibera complet și a te transforma!

Sursa: yve.ro