Horoscop Pavel Globa ianuarie 2022: Cele trei zodii care încep anul cu dreptul

Celebrul astrolog Pavel Globa a nominalizat trei reprezentanți ai horoscopului care vor avea mare noroc în ianuarie.

23 dec. 2021, 16:42
Horoscop Pavel Globa ianuarie 2022: Cele trei zodii care încep anul cu dreptul

Horoscop Pavel Globa ianuarie 2022

: Astrologul rus a prezis noroc pentru trei zodii în ianuarie.

Berbec

Pentru persoanele care s-au născut sub această constelație, întreaga primă lună a anului 2022 va fi plăcută. La mijlocul lunii ianuarie, Berbecul se așteaptă la primirea unei sume mari de bani, pe care este mai bine să nu o cheltuiți imediat, pentru că în curând s-ar putea să aveţi mare nevoie de ea, scrie revista Kleo

Horoscop Sărbători 2021 Pavel Globa. Cele patru zodii norocoase din decembrie
Horoscop Pavel Globa ianuarie 2022: Gemenii

Persoanele născute sub acest semn vor începe să culeagă roadele muncii lor grele în primele săptămâni ale lunii ianuarie. Acest lucru va afecta pozitiv atât atitudinea autorităților, cât și bunăstarea materială a celor din prejma Gemenilor.

Horoscop Pavel Globa ianuarie 2022:  Leu

Norocul în ianuarie le va zâmbi reprezentanților acestei zodii. În prima lună a noului an, vor începe zile cu adevărat fericite pentru ei. Succesul așteaptă Leul în orice demers, iar Tigrul aferent – un simbol al anului 2022 – va ajuta la rezolvarea problemelor.

Pavel Globa a prezis bogăția pentru patru semne ale zodiacului în 2022

Celebrul astrolog Pavel Globa a numit patru reprezentanți ai cercului zodiacal care se vor îmbogăți brusc în 2022, scrie Rsute.
Berbec

În anul următor, oamenii care s-au născut sub această constelație au perspective interesante. Va fi acel timp mult așteptat pentru schimbare. Berbecul ar trebui să-și stabilească obiective clare în luna martie și să se îndrepte cu îndrăzneală către succes. Noul an va fi o perioadă favorabilă în ceea ce privește finanțele și avansarea în carieră.

Gemenii

Pentru oamenii care s-au născut sub acest semn, viața a aruncat o adevărată provocare. Gemenii își vor găsi un nou loc de muncă cu un venit mult mai bun în comparaţie cu 2021. În acest caz, componenta cheie a succesului va fi nu numai un salariu decent, ci și un program mai lejer.

Horoscop Tamara Globa 2022. Vine vremea schimbarilor fericite, cum se aliniază planetele pentru fiecare zodie
Scorpion

Reprezentanții zodiei vor fi adevărați norocoși în 2022. Banii vor cădea literalmente din cer asupra lor, iar succesul îi așteaptă în afaceri. Cu toate acestea, va trebui să munciți și mai mult în noul an, dar măcar cu mai mult folos

Vărsător

Anul viitor, Vărsătorul va începe să crească literalmente în toate domeniile vieții datorită muncii grele, răbdării și dăruirii. Este mai bine ca reprezentanții semnului să se ocupe de problemele lor de muncă în prima jumătate a anului: mergi la interviuri, negocieri și întocmește documente importante.

Pavel Globa (n. 16 iulie 1953, Moscova, Uniunea Sovietică) este un astrolog rus, în prezent stabilit în Germania. El susține ca Cel de-Al Treilea Război Mondial va începedin Rusia. Astrologul a prezis și ca în timpul decernării Premiilor Nobel pentru Pace din 2011 va avea loc un atentat terorist. Pavel Globa a mai prezis unirea Republicii Moldova cu România. De asemenea, Pavel Globa susținea încă din 2008 că între 2014-2020 vom avea loc cataclisme uriașe, care vor începe din Ucraina. Conform presei, Globa ar mai fi prezis: căderea Uniunii Sovietice, venirea la putere a președintelui rus Vladimir Putin, atentatele din 11 septembrie 2001 și sfârșitul politic al lui Fidel Castro.