Horoscop Pavel Globa mai 2023. Avertisment pentru două zodii, lună cu pierderi grele

Astreologul rus Pavel Globa a avertizat că două semne astrale traversează momente grele în ultima lună de primăvară

10 mai 2023, 22:53
Horoscop Pavel Globa mai 2023. Avertisment pentru două zodii, lună cu pierderi grele

Horoscop Pavel Globa mai 2023. Cunoscutul astrolog i-a avertizat pe reprezentanții acestor zodii că îi aşteaptă momente maipuţin plăcute pe final de lună mai.

Ultima lună a primăverii este deja bogată în evenimente și emoții: unele sunt pozitive, altele mai puţin. Astrologul rus Pavel Globa a oferit și sfaturi simple despre cum să evite aceste neplăceri.

Horoscop Pavel Globa mai 2023: Taur

Taurul are „șanse” mari să-şi perturbe relațiile în această lună. Se pot despărți de sufletul lor pereche. Într-o zi nefericită, reprezentanții încăpățânați și impulsivi ai zodiei de pământ riscă să se entuziasmeze prea mult și să spună o mulțime de lucruri de prisos. În ceea ce privește emoțiile, aceste cuvinte în cea mai mare parte nu vor coincide cu gândurile, de unde vor apărea şi problememe. Dar cuvintele rostite nu pot fi retrase, iar acest lucru va afecta foarte mult relația cu cel iubit/iubit. Stelele îi spun Taurului să se abţină de la ironii și să rămână calmi, indiferent de situaţie, pentru că lucrurile pot degenera.

Horoscop special. Astrologul Pavel Globa prezice un val de noroc iminent pentru 6 zodii
Dacă a început deja o ceartă, este mai bine să mergi într-o altă cameră și să-ți calmezi emoțiile. Dar, în niciun caz nu-ți lăsa cealaltă jumătate singură cu gândurile și cuvintele tale mai puţin plăcute. Mai întâi, relaxează-te, apoi vorbește calm cu partenerul tău de viață, punctează i-urile și ajungi la un compromis.

Horoscop Pavel Globa mai 2023: Rac

Racii se pot despărţi în această lună de persoana iubită, poate fi o rudă apropiată sau un prieten bun. Motivul principal pentru aceasta va fi trădarea de către semnul de apă. Racii recurg adesea la minciună în relațiile cu oamenii pentru a nu-și distruge propria reputație, pentru a câștiga atenție sau simpatie sau pur și simplu pentru a-și atinge obiectivele. Dar, cum minicuna are picioare scurte, întregul adevăr poate ieși la suprafață brusc. Pentru a menține o relație bună cu persoana iubită, cel mai bine este să-ți recunoști vinovăția, să ceri sincer iertare și să încerci să rezolvi lucrurile printr-o conversație deschisă. În această situație, poți încă spera la iertare.
Horoscop vară 2023. Trei zodii care au trei luni pline de bani şi noroc în dragoste

Pavel Globa (n. 16 iulie 1953, Moscova, Uniunea Sovietică) este un astrolog rus, în prezent stabilit în Germania. El a participat la Moscova la o conferință a astrologilor, șamanilor și parapsihologilor. El susține ca Cel de-Al Treilea Război Mondial va începe în 2014, în timpul Jocurilor Olimpice de iarnă de la Soci din acel an sau la cinci zile după încheierea lor. Astrologul a prezis și ca în timpul decernării Premiilor Nobel pentru Pace din 2011 va avea loc un atentat terorist. Pavel Globa a mai prezis unirea Republicii Moldova cu România. De asemenea, Pavel Globa susținea încă din 2008 că între 2014-2020 vom avea loc cataclisme uriașe, care vor începe din Ucraina. Conform presei, Globa ar fi prezis: căderea Uniunii Sovietice, venirea la putere a președintelui rus Vladimir Putin, atentatele din 11 septembrie 2001 și sfârșitul politic al lui Fidel Castro.

A prezis că președintele american Barack Obama va fi asasinat ca și John Fitzgerald Kennedy. El a mai spus că Al Treilea Război Mondial va începe după asasinarea lui Obama.

Astrologul a mai spus că sistemul politic și cel economic se vor schimba complet și că aproape fiecare țară va fi condusă de o femeie, până în 2020.