Horoscop Pavel Globa noiembrie 2023. Zodile care primesc sărutul lui Dumnezeu, se scaldă în bani pe final de an

Cunoscutul astrolog a realizat previziunile ultimei luni de toamnă şi a nominalizat zodiile pentru care planetele s-au aliniat în mod favorabil.

10 nov. 2023, 22:16
Horoscop Pavel Globa noiembrie 2023. Zodile care primesc sărutul lui Dumnezeu, se scaldă în bani pe final de an

Horoscop Pavel Globa noiembrie 2023. Celebrul astrolog rus Pavel Globa, în astrograma sa pentru luna  noiembrie, a vorbit despre situația incredibil de favorabilă pe care astrele au oferit-o doi reprezentanți ai horoscopului, relatează prochepetsk.ru.

Potrivit astrologului, primul semn norocos va fi Berbecul. Pentru el, succesul se va răspândi în toate aspectele vieții – prosperitatea va veni în relațiile de familie, iar situația financiară se va dezvolta armonios pe toate planurile. În multe privințe, acest lucru va determina avansarea cu succes în sfera profesională – șefii vor analiyat atent realizările Berbecului și le vor încredința un proiect mare și foarte profitabil.

Horoscop Pavel Globa noiembrie 2023. Un alt semn favoriyat de astre este Racul. Reprezentanţii acestei zodii, așa cum asigură Pavel Globa, ar trebui să se aștepte la încasări foarte mari de numerar în ultima lună de toamnă. În plus, noiembrie este o perioadă ideală pentru a trata chestiuni pe care reprezentanții zodiei nu le-au putut gestiona pe tot parcursul anului şi riscă să aibă efecte neplăcute. Acum pot fi scoase din „cutia lungă” – iar problemele vor fi literalmente rezolvate de la sine.

Horoscop 2024. Ce zodii au parte de un an zen, cine obţine jackpot-ul anul viitor. Tamara şi Pavel Globa au previziuni complete

Horoscop Pavel Globa noiembrie 2023. Celebrul astrolog Pavel Globa a nominalizat, de asemenea, trei semne zodiacale care vor avea momente fericite încerpând chiar cu sfârşitul acestei săptămâni.

Este timpul ca Leii să se gândească la viitorul lor, spune Pavel Globa. „Acum trebuie să decideți cum doriți să vă dezvoltați profesional. Trebuie să înțelegi dacă munca este doar o modalitate prin care te poți exprima sau, dacă te străduiești, să ai o slujbă pe care o iubești și care să aducă un venit bun.

Fecioarele ar trebui să se gândească serios acum. Este important să luați toate măsurile necesare pentru a vă consolida statutul. Nu este momentul să te relaxezi, deoarece acest lucru va avea un impact pozitiv atât asupra vieții tale de familie, cât și asupra vieții tale profesionale.

Horoscop Pavel Globa noiembrie 2023. Capricorni, dacă aveți întrebări care trebuie rezolvate, alegeți prima jumătate a zilei. Totul va ieşi bine – vedetele te vor impinge puternic la decizia corecta si te vor conduce catre succes, scrie vnimanie.pro .

Horoscop 2024 cu Cristina Demetrescu: „Nu suntem în gaură, este o energie bună din punct de vedere financiar, material şi al bunăstării”

Pavel Globa (rusă Павел Глоба) (n. 16 iulie 1953, Moscova, Uniunea Sovietică) este un astrolog rus, în prezent stabilit în Germania. El a participat la Moscova la o conferință a astrologilor, șamanilor și parapsihologilor. El susține ca Cel de-Al Treilea Război Mondial va începe în 2014, în timpul Jocurilor Olimpice de iarnă de la Soci din acel an[ sau la cinci zile după încheierea lor. Astrologul a prezis și ca în timpul decernării Premiilor Nobel pentru Pace din 2011 va avea loc un atentat terorist. Pavel Globa a mai prezis unirea Republicii Moldova cu România. De asemena, Pavel Globa susținea încă din 2008 că între 2014-2020 vom avea loc cataclisme uriașe, care vor începe din Ucraina. Conform presei, Globa ar fi prezis: căderea Uniunii Sovietice, venirea la putere a președintelui rus Vladimir Putin, atentatele din 11 septembrie 2001 și sfârșitul politic al lui Fidel Castro.