Horoscop Pavel Globa. Zodiile în cumpănă din luna februarie, norocul lor atârnă de un fir de păr

Celebrul astrolog a studiat astrele şi anunţă ce zodii sunt favorizate în cea de-a doua lună a anului şi ce zodii trebuie să se aştepte la ce e mai rău.

07 feb. 2023, 11:42
Horoscop Pavel Globa. Zodiile în cumpănă din luna februarie, norocul lor atârnă de un fir de păr

Horoscop Pavel Globa. Popular în Rusia, și înainte de asta în URSS, astrologul Pavel Globa a avertizat trei semne ale zodiacului, care, după 7 februarie, ar putea deveni adevărate victime ale propriului conflict. O banală ceartă se poate transforma într-un conflict de proporţii.

Horoscop Urania februarie 2023. Lună cu tensiuni în relaţii şi bani puţini. Ce zodii au totuşi noroc

Horoscop Pavel Globa Berbec
Timp de cinci zile, din 7 februarie până în 12 februarie, Berbecul trebuie să evite conflictele cu orice preț, să nu ridice vocea pentru a nu-și face dușmani aspri și răzbunatori. Globa crede că ar trebui să se concentreze pe muncă, gândindu-se la propria viață, pentru a nu rezolva nicio dispută cu nimeni. Universul așteaptă acum rezistență și răbdare de la Berbec. Dacă i-o dai, vei fi răsplătit cu generozitate în a doua jumătate a lunii.
Horoscop Pavel Globa Săgetător
Săgetătorul, în perioada de după 7 februarie 2023, îşi poate face inamici cu o singură trăsătură de caracter – incapacitatea de a uita rapid răul. Globa te sfătuiește să înveți să ierți cât mai curând posibil. Nu ar trebui să faci tam-tam, ci să cauți compromisuri, să poți negocia chiar și cu cei mai răi duşmani. Săgetătorii își vor putea schimba viața în bine. Rămâne doar să începem acest proces prin lansarea mecanismelor necesare și scăparea de tot ce nu este necesar.

Horoscop special. Astrologul Pavel Globa prezice un val de noroc iminent pentru 6 zodii

Varsator

Varsatorul va fi foarte motivat in timpul sezonului lor. Isi vor recapata determinarea si energia pentru a-si atinge obiectivele. Ei multiplica activitatile si experiente noi care i-ar putea impinge sa-si dezvolte in continuare creativitatea. Agenda nativilor din Varsator va fi coplesita de multiple invitatii si propuneri care le vor umple viata de zi cu zi. Ei vor putea astfel sa intalneasca multe persoane si sa discute cu prietenii in jurul unor cine animate.

Pavel Globa (n. 16 iulie 1953, Moscova, Uniunea Sovietică) este un astrolog rus, în prezent stabilit în Germania. El susține ca Cel de-Al Treilea Război Mondial va începedin Rusia. Astrologul a prezis și ca în timpul decernării Premiilor Nobel pentru Pace din 2011 va avea loc un atentat terorist. Pavel Globa a mai prezis unirea Republicii Moldova cu România. De asemenea, Pavel Globa susținea încă din 2008 că între 2014-2020 vom avea loc cataclisme uriașe, care vor începe din Ucraina. Conform presei, Globa ar mai fi prezis: căderea Uniunii Sovietice, venirea la putere a președintelui rus Vladimir Putin, atentatele din 11 septembrie 2001 și sfârșitul politic al lui Fidel Castro.